- 4 Temmuz 2014
- 261
- 237
- 48
Bugun kan testi yaptirdim 17 cikti cok az biliyorum ama bakalim
Arkadasim adet gunun geldi gecti mi yoksa adetten once mi cikti bu deger???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günüm geçti 4 gun oldu. Idrarda dun öğrendim bugunde kanda cokmu düşük?Arkadasim adet gunun geldi gecti mi yoksa adetten once mi cikti bu deger???
Adet günüm geçti 4 gun oldu. Idrarda dun öğrendim bugunde kanda cokmu düşük?![]()
Ozaman ben tekrar doktora gitmek icin bekleuim mi ki offBen yaklasik 1,5 yil once kimyasal gebelik gecirdim birkez. Benim adetten 4 gun sonra 13 idi ama aradan 3 gun daha gecince kanama oldu ve kimyasal gebelik oldugu anlasildi. Ama belki senin gec döllenme olabilir. Hemen aklina en kotu seyi getirme derim. Birden degeri artan da cok
Ozaman ben tekrar doktora gitmek icin bekleuim mi ki off
20 haziranda yumurtladim iliskide o gundu takvim tutuyorum ondan biliyorum 16 gun cokta erken degil demi ? Kafam karisti yaaArkadasim benim hatta tam adet gunumde deger 3 cikmisti . 2 gun sonra 6,2 cikmisti , 2 gun sonra 13 cikmisti hep ikiye katlamisti ama iste sonra yukselmedi demek kimyasal oldu benim. Suan gitsen de bence doktor hic bisey goremez. Deger bin li degerlerde olursa gorunuyo ultrasonda. Gene ben karismis gibi olamayayim ama sen bilirsin. Yumurtlama tarihini hatirliyomusun? Belki de gec yumurtladin o da gec döllendi. Olabilir yani .
20 haziranda yumurtladim iliskide o gundu takvim tutuyorum ondan biliyorum 16 gun cokta erken degil demi ? Kafam karisti yaa
Tamam tesekkurlerSen en iyisi 48 saat gecince testi tekrarla canim. Kandaki yukselmeye gore gidersin doktora ;-)
Sizin beta hcg niz kaç çıktı Günlerimiz aynı da.benim cuma günü öğrendim 137.24Merhaba taze anneler :)
Biz de cuma günü doktora gidicez kısmetse. Fakat 2 gündür sadece sağ kasığımın ağrıdığını farkettim. Eğer çok ayakta kalırsam veya iş yaparsam hemen sağ kasığım ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama bu yüzden biraz tedirginim. Hatta doktor kontrolünü salı gününe çeksem mi diyorum. Sizce normal mi bu tek taraflı ağrı? Sizin ağrılarınız ne şekilde oluyor? ALLAHIM lütfen hepimiz keselerimizi biran önce görelim..
Günaydın kızlar çok halsizim işe gidemiyorm bugün izin alcam hiç halim yok mide bulantışarı e 'den Kadınlar Kulübü aracılı
Günaydın bendede mide bulantısı yok kaç haftalik seninki ?
Son regli tarihine göre hesaplasana şubat sonuda olabilir
Günaydın kızlar çok halsizim işe gidemiyorm bugün izin alcam hiç halim yok mide bulantışarı e 'den Kadınlar Kulübü aracılı
Günaydın bendede mide bulantısı yok kaç haftalik seninki ?
5 hafta bitti canım keseyi gördük cımartesi günü de inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 hafta bitti canım keseyi gördük cımartesi günü de inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğiz
Bizde cuma gidecez bakalım inş. hersey yolunda gider hepimiz için
Günaydın kızlar çok halsizim işe gidemiyorm bugün izin alcam hiç halim yok mide bulantışarı bende de başlamadı
Gğnaydınn güzeller mutlu bir gün olsun hepimize :)