Slm arkadaşlar bende artık hamile olmak istiyorum bu beşinci deneme size bir sorum olacaktı ya hamilelik belirtisi olarak hepinizde akıntı var mıydı adete dört gün var hiç akıntı yok yine mi adet olacam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy cnm benm yaaa sagol valla cok rahatladimmm dun zaten o yazilari yazdiktan sonra gece 3 gibi acile gittik 3 saat biyunce serum verdiler oyle bi rahatladim ki ben bebege zarari olacak diye cok panik oldum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım benim doktorum bana bulantı hapı vermemişti,
gerçi ben kendim içmiştim ama asla işe yaramıyor
zaten hapı da hemen çıkarıyorsun
az yiyeceksin dedi.
annem yanımda nerdeyse ağlayacak,doktor bey hiç bir şey yemiyor ki zaten dedi:)
olsun çay tabağına koyup yiyeceksin dedi doktorum,hiç bir şey olmaz az yemekten demişti.ve bana dediler ki 3 ay dolsun yeniden doğmuş gibi olacaksın,
o söz sanki içime güneş doğmasını sağladı:) ve hep bekledim 3 ayı,
sonra geçti tabi canım.
inşallah senin de hafifler ama geçmesi 3 ayı bulur .
Canm hiç korkma bnm adet gunumden birkc gun sonra lekelenmem oldu panik yaptım cok korktum hemen hamile arkdslrmi aradm progesteron kullan dediler ertesi gun dr a gittm rengi adet kanaması gbi olmdgi sürece sorun yok dinlen dedi hap da kullnma yan etkileri var hic gerek yok dedi cok sukur rahatladm birkc gun sürdü gecti zaten insllh bidaha da olmazgünaydın
aranızda jel kullanan bana yardımcı olurmu jelden sonra önce pembe lekelenme doktorla görüşüp progestron iğneden sonra kahverengi ilaçla beraber
lekelenmelerim oldu sizdede oldumu :18:henüz keseyi görmedim
benim pek yoktu canım ,göğüslerimde dolgunluk da yoktu ama uçlarının rengi koyulaştı biraz,
akıntı yeni arttı sanki beklenen adet günüden itibaren.
Çok teşekkürler canım cevap verdiğin için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallh canim cok tesekkur ederim ilgilndigin icin iyi dileklerin icin insallh hepimiz bu sureci saglikli atlatrz
ne mutlu bizeaslına bakarsan ben de kendimi olduğumdan genç hissediyorum canım ,aynı şeyleri hissediyoruz yani:)
benimde gözlerim çabuk yorulmaya başladı:44:Bu sabah benimde çapaklandı gözlerim.ilginç valla başka olan var mı.
Slm arkadaşlar bende artık hamile olmak istiyorum bu beşinci deneme size bir sorum olacaktı ya hamilelik belirtisi olarak hepinizde akıntı var mıydı adete dört gün var hiç akıntı yok yine mi adet olacam
Ben 10 yıldır tiroid hastasıyım dere otu söylediğinizin aksine TSH değerlerini ortalar sıkıntı yaratmaz.hamileliktede yenebilir sorun yokcanım dereotu tsh yükseltiyormuş ,tiroid problemi olana da yasak ama
bu sebepten mi hamilelere yasak yoksa rahimle ilgili bir etkisi de var mı bilmiyorum
benim oğlumda biraz tiroid düşüklüğü çıkmıştı da onu araştırırken okumuştum baya önce hatta o ay da hamileysem yemeyim bari demiştim de hamile değildim.
Bende gördüm fatmaipekeklerim cnm kimler kese görmüştü :26:
Hiçbişey olmaz canim korkma ilk gebeliği mde günde 7.8 kez 9 ay boyunca kustum ilk 5 ay hep serum taktilar 5 kilo verdim hiç kilo almadım ama oğlum maşallah 4 kilo doğdu.Nolur biriniz bisi deyin cok kotuyumkarnim kasildi artik öğürmekten uykum var uyuyamiyorum bilee Biri duysun beni nolur ;( bisi olmaz desin bebegime
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın
aranızda jel kullanan bana yardımcı olurmu jelden sonra önce pembe lekelenme doktorla görüşüp progestron iğneden sonra kahverengi ilaçla beraber
lekelenmelerim oldu sizdede oldumu :18:henüz keseyi görmedim
Ben 10 yıldır tiroid hastasıyım dere otu söylediğinizin aksine TSH değerlerini ortalar sıkıntı yaratmaz.hamileliktede yenebilir sorun yok
Bende gördüm fatmaipek
Hiçbişey olmaz canim korkma ilk gebeliği mde günde 7.8 kez 9 ay boyunca kustum ilk 5 ay hep serum taktilar 5 kilo verdim hiç kilo almadım ama oğlum maşallah 4 kilo doğdu.
Bende test gunumun ertesi günü bildiğin adet kanaması renginde oldu 4 gün surdu jeli bırakıp progynex e geçiş yaptik Gala iğne oluyorum.keseyi gördük elhamdulillah bu hafta da kalp atışı görmek için gidicez korkma dinlen bol su ic
Canm hiç korkma bnm adet gunumden birkc gun sonra lekelenmem oldu panik yaptım cok korktum hemen hamile arkdslrmi aradm progesteron kullan dediler ertesi gun dr a gittm rengi adet kanaması gbi olmdgi sürece sorun yok dinlen dedi hap da kullnma yan etkileri var hic gerek yok dedi cok sukur rahatladm birkc gun sürdü gecti zaten insllh bidaha da olmaz
selam kızlar , anneler , hamileler :) bende hamile olduğumu yani öğrendim perşembe günü doktora gideceğim inşallah.mart anneleri olarak hemen yazışmalara paylaşımlara başladık :) ben şu ana kadar hiç birşey hissetmedim ama yer yer kasılma ve hareketlenmeler dışında. bulantım falan da yok. hatta oruç tutuyorum ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum tabi perşembe günü ilk doktor randevumuzda öğreneceğiz herşeyi. herkese sağlıklı mutlu güzel ve az kilo almış bir hamilelik diliyorumm :)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.
tabi bana ve diğer bütün hamilelere de.
genelde bu haftanın başında çoğu kişinin başlıyor canım bulantısı ama ,daha önce ve daha sonra olan da var.
hatta hiç bulantısı olmayan da var.
bebeğin sağlıklı olsun da yeter ki hiç bir hamilelik belirtisi olmasa da olur:)
aslında bi yandan da korkuyorum henüz doktora hiç gitmedim umarım herhangi bir sağlık problemim olmaz perşembe gününe kadar sabredip dua edicem :)
Bisey degl :) dr isi biraz karisik bizm urfada ogretmenim diyrbkrda ozele gidicem donunce suan memleketm balksrde oldgm icin devlt hastnsne gittm bi kere oyle yani :)çok sağol arkadaşım :) doktora kime gidiyorsun ben gittiğim yer klinik ve bana uzak doktorumdan memnunum fakat ek olarak
hastane arayışı içindeyim
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?