• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar , anneler , hamileler :) bende hamile olduğumu yani öğrendim perşembe günü doktora gideceğim inşallah.mart anneleri olarak hemen yazışmalara paylaşımlara başladık :) ben şu ana kadar hiç birşey hissetmedim ama yer yer kasılma ve hareketlenmeler dışında. bulantım falan da yok. hatta oruç tutuyorum ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum tabi perşembe günü ilk doktor randevumuzda öğreneceğiz herşeyi. herkese sağlıklı mutlu güzel ve az kilo almış bir hamilelik diliyorumm :):49:
Hosgeldin canim :) bn de oruc tutuyrm rabbim yardmcmz olsn

Miranda
canım ben bazı yerlerde şu bilgileri bulmuştum da o yüzden yazdım,
hatta ''bir yerde okumuştum ''diye yazdım,ve gebelikle ilgili sakıncasının ne olduğunu ben de bilmiyorum ama okuyunca korktum demiştim.

oğlumun da tsh düşüklüğü çıkmıştı ve ben kabaca nedir ne yapabilirim diye netten araştırırken hipotiroidi için faydalı ama hipertiroidi için yenmemeli diye okumuştum.
Dereotunun Yan Etkileri, Zararları :
* Dereotunun içeriğinde, fototoksik bir bileşik olan furocoumarin bulunduğundan, bazı kişilerde fotosensitivizm görülmesine neden olduğu bilinmektedir. Böyle kişiler ultraviyole ışık veya güneş ışığına maruz kaldıklarında ciltlerinde alerjik reaksiyonlar görülür.

* Hamilelerin kullanmamaları tavsiye edilir.

Herşeye Faydalı Ama Hamileler Kullanmamalı
Dereotu maydanozgiller familyasının bir üyesidir.

gerçi her duyduğumuza da inanmamak gerek ama bitkilerle ilgili açıklama yapan bir sitede okumuştum.
mesela maydanoz ve hurmayı bilmiyordum.
burda yasak dediler,ama bir arkadaş doktora sormuş maydanoz yiyebilirsin demiş.
yani yeni duyduklarımızı biz de burda soruyoruz birbirimize canım.
sadece bilgi alışverişi,yoksa kimse burda duyduğuyla doktora danışmadan birşey yapmasın zaten.

eveeet maydanozu ben sordum dr a

çünkü yeşil yapraklı bitkilerin çok faydalı olduğunu okuyup pazardan sadece maydanoz almıştım. o da yenmeyecek diye okuyunca sordum :34:

maydanoz serbest dedi

ben o kadar çok yiyecek sordumki dr uma bana son olarak "az ye" dedi :9::9::9::9::9::9:

ayrıca tabi ki bilgi paylaşımı yapıyoruz

dr lar arasında da farklı fikirler olabilir

iyi niyetli olarak paylaşımlar yapıyoruz

öpüldünüz anneler

:34: :emir_bebek:

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Yarin kese gormeye gidicez insallah. Ctesi degerim 820 di. Yarin 1600 lerde olmasi gerek. Sizce gorurmuyuz??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Yarin kese gormeye gidicez insallah. Ctesi degerim 820 di. Yarin 1600 lerde olmasi gerek. Sizce gorurmuyuz??

Benim en son degerim 941 cikmisti ondan sonraki altinci gunde kesemizi gorduk 9 mm idi . Gorursun buyuk ihtimal ama ufak olur zannimca

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim en son degerim 941 cikmisti ondan sonraki altinci gunde kesemizi gorduk 9 mm idi . Gorursun buyuk ihtimal ama ufak olur zannimca

Tsk ederim canim insallahhh gorurum. Peki kalp atisi ne zaman oluyo

Tsk ederim canim insallahhh gorurum. Peki kalp atisi ne zaman oluyo

Ben gectigimiz persembe gordum keseyi doktor ayin 21 ine cagirdi nasil bekliceksem :)

Ooo baya gecmis 😊 bana daha gec tarih verir o zaman. Bu arada seninki karindan mi bakti? Benimki tup oldugu icin belki vajinal bakar

Ooo baya gecmis 😊 bana daha gec tarih verir o zaman. Bu arada seninki karindan mi bakti? Benimki tup oldugu icin belki vajinal bakar

Evet cnm karindan bakti

bebeğimi görmeme 2 gün kaldı:16::16:

Canim bende salı 12 de gidicem muayeneye. Bir an once o gun gelsede görsem rahatlasammm.

Kizlar bende gecen hafta bulantı , kasıkta batma hepsi vardi bu hafta hic biri yokkk. Kendi kendime pimpirik yapiyorum artik. Kese gelişmiyo mu yoksa niye bu bulanti , batma azaldi diye. Hersey den bir mana cikartir oldumm. Benim gib olan var mi icinizdeee????

Canim insallah sagsaglim goruruz hepimizde :) benim gormeme daha cokkk var nasl gececek bu zaman ya icimde korkular oluyo zaman zaman

hepimiz aynıyız cnm o korkular kucağa alana kadar devam dediler. keseyi gördün sen deme rahat olsana bn daha görmesim bile bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende salı 12 de gidicem muayeneye. Bir an once o gun gelsede görsem rahatlasammm.

Kizlar bende gecen hafta bulantı , kasıkta batma hepsi vardi bu hafta hic biri yokkk. Kendi kendime pimpirik yapiyorum artik. Kese gelişmiyo mu yoksa niye bu bulanti , batma azaldi diye. Hersey den bir mana cikartir oldumm. Benim gib olan var mi icinizdeee????

bnde senn gibiyim cnm bnm tüp bebek bde korkuyorum bnde çok bnde bulantıda yok ani kalkışlarda batma oluo bi tek

hepimiz aynıyız cnm o korkular kucağa alana kadar devam dediler. keseyi gördün sen deme rahat olsana bn daha görmesim bile bak

Canim ben adetten 3 gun once gitmistim sonra tam adet gunumde gittim doktora. Doktor ekranda 1 milim bisey gosterdi ama tam kese mi neydi olusmaya clisan bi kese miydi emin olamadim. Bu sefer dogru duzgun gorcem ins kismetseee

Slm arkadaşlar bende artık hamile olmak istiyorum bu beşinci deneme size bir sorum olacaktı ya hamilelik belirtisi olarak hepinizde akıntı var mıydı adete dört gün var hiç akıntı yok yine mi adet olacam:(

Tatlım benim akıntım adet günü olmaya başladı ama cok az.adet olmadan iki gün önce göğüslerim şişer ve acırdı bu sefer daha erken oldu 5gün kadar önce başladı. Birde adet olacağım zaman alnımdaki saç diplerim sivilcelenirdi o durum olmadı. Tek tavsiyem ne olur kendını dinleme daha öncesinde hep kendimi dinlemiştim ve tüm belirtiler vardı sadece stres yaratıyor. İnşallah en kısa ve hayırlı bir zamanda sende bebeğine kavuşursun.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.
tabi bana ve diğer bütün hamilelere de.
genelde bu haftanın başında çoğu kişinin başlıyor canım bulantısı ama ,daha önce ve daha sonra olan da var.
hatta hiç bulantısı olmayan da var.
bebeğin sağlıklı olsun da yeter ki hiç bir hamilelik belirtisi olmasa da olur:)
Senin beta hcg kaç çıkmıştı arkadaşım aramızda bir iki gün var sanırım.

Back
X