• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen yaptın canım

duydun mu kalp atışlarını? nerden muaayene etti?

melesef daha ne kese ne kalp atışları hiç birini göremedik biz bizim ki tüp bebek pozitif çıkınca dr 2 gün arayla 2 kere beta hcg ye baktı sonra da 2 hafta sonrasına randevu verdi bende merağımdan çatlıom evde çarşamba günü randevumuz

oo maşallah benim 6 haziran son adet tarihim yani benimle hamile olanlar daha şüphelenmiyorlar bile belki:)
ben yumurtlama gününden beri şüphem vardı ve ramazan diye erken öğreneyim dedim
ilk 3 gün oruç tutmuştum çünkü.
Allah tamamına erdirsin hepimizinkini canım

:)
çok iyi yapmışsın canım

takip etmek lazım

en doğrusu seninki :34:

Kızlar bende de hiç bulantı yok hatta deli gibi kırmızı soğan yiyorum aşırı yemeye başladım 😃😃😃

Günde bir adet muz yiyorm magnezyum var bide bie tane ceviz yedim siz ceviz ne kadar yiyorsunuz

Daha demin 3 rulo kat bir avuç Antep fıstığı ve cevizli sucuk yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yorumların çok iyi geliyor ya ben pazartesinden beti ilişkide yaşamadım korkuyorm bişi olur felan die. Of ya

Sağol bakalım karından duymazsa Altan duyar inşallah

Bı arada ağda felan mi yapcaz jilet mi yapcaz napmammoz lazım bizim evlenmeden önce tüy döküxü kullanıyordum evlendim ağlaya başlamıştım hamile kalmışım

Bide marul felan yicekmiyiz roka felan

canım sağol ben 35 yaşındayım,bu 3. hamileliğim 2 oğlum var ve 2 tane kimyasal gebeliğim oldu çok çok araştırdım bu erken gebeliği
ve hemşireyim ama çalışmıyorum uzun süredir.
2 düşüğümden de bildiğim için insanın nasıl endişelendiğini ve bunları yaşayanlardan nasıl birşeyler duymak istediğini
ben de uzun uzun yazıyorum,
aslında bu kadar uzatmak da istemiyorum ama kendime engel olamıyorum:)
ben de ayrıca çok şey öğreniyorum
burdaki paylaşımlar birebir yaşanmış şeyler olduğu için çok faydalı oluyor.
doktora hastalığı sormuşlar da'' bana değil çekene sorun demiş ''o hesap yaşanmış bilgiler daha yararlı aslında

Son düzenleme:
Kızlar bende de hiç bulantı yok hatta deli gibi kırmızı soğan yiyorum aşırı yemeye başladım 😃😃😃

Günde bir adet muz yiyorm magnezyum var bide bie tane ceviz yedim siz ceviz ne kadar yiyorsunuz

bendede bulantı felan yok ama sürekli acıkıorum boy 1.55 kilo 55 başladık bakalım 9 ay sonra ne olur :10:

melesef daha ne kese ne kalp atışları hiç birini göremedik biz bizim ki tüp bebek pozitif çıkınca dr 2 gün arayla 2 kere beta hcg ye baktı sonra da 2 hafta sonrasına randevu verdi bende merağımdan çatlıom evde çarşamba günü randevumuz

hadi bakalım hayırlısı :nazar:

biraz kafa dağıtmaya çalış. kafa yoracak, uğraştıracak şeyler yap kafan dağılsın. çok stresli bie dönem

ben takip ettim ettim olmadı,

sonra arkadaşlar geldi onları gezdir et bilmem ne derken tarihe bir baktım geçmiş

test yapmaya zaman yok,ev kalabalık

test yaptım pozitif

birkaç gün de öyle geçti. dr a bile yeni gidebildim testi yapalı 5-6 gün oldu.

zaten daha küçük dedi dr. belki daha önce gitsem alttan bakacaktı :52:

her işte var bir hayır

sen de bir uğraş bul kendini yormayacak birşeyler

güzel habelerini paylaşacaksın burdan inşallah

:nazar:

ne güzel canım Allah tamamına erdirsin.
inşallah bir kere tuttuktan sonra Allah ın izniyle ilerleyecek

canım senin yine de 5+4 tür bence
çünkü 6. haftaya girmeden karından görülmez diye biliyorum
4+ larda vajinal görülüyor,5+ olunca ancak karından görülüyor.

Cnm benimkide 4+5 de karından görüldü

ceviz ben de hergün 2 tane yerdim aslında genelde her zaman oğluma da 1 tane yediriyorum günde
az önce de kuru incir aldım daha yemedim
en önemlisi su zaten bir de ben daha almadım vitaminlerimi
doktor dün verdi,bugün alayım bari en azından folik asidi kullanırım

oooooo :1:

tadımlık ye canım her şeyden yoksa fazla kilo alırsın

ben günde 5-6 ceviz yiyorum

burda bir yorumda okumuştum dr 1 kayısı kurusu 1 incir kurusu ye demiş

o yararlı bu yararlı derken çatlayacağız yoksa :9::9::9:

benim de her şeyden yiyesim var :27::27::27:

sabır

oooooo :1:

tadımlık ye canım her şeyden yoksa fazla kilo alırsın

ben günde 5-6 ceviz yiyorum

burda bir yorumda okumuştum dr 1 kayısı kurusu 1 incir kurusu ye demiş

o yararlı bu yararlı derken çatlayacağız yoksa :9::9::9:

benim de her şeyden yiyesim var :27::27::27:

sabır

Ben aşırı ekmek yiyordum bıraktım ekmeği yemiyorm artık p yüzden meyve yiyorm deli gibi ekmek yemezsem zayıflarım kendimi biliyorum ama yememem lazım

hadi bakalım hayırlısı :nazar:

biraz kafa dağıtmaya çalış. kafa yoracak, uğraştıracak şeyler yap kafan dağılsın. çok stresli bie dönem

ben takip ettim ettim olmadı,

sonra arkadaşlar geldi onları gezdir et bilmem ne derken tarihe bir baktım geçmiş

test yapmaya zaman yok,ev kalabalık

test yaptım pozitif

birkaç gün de öyle geçti. dr a bile yeni gidebildim testi yapalı 5-6 gün oldu.

zaten daha küçük dedi dr. belki daha önce gitsem alttan bakacaktı :52:

her işte var bir hayır

sen de bir uğraş bul kendini yormayacak birşeyler

güzel habelerini paylaşacaksın burdan inşallah

:nazar:

zaten bi uğraşım var sağlık memuruyum çalışıorum ama genede bebeğimi düşünmekten kendimi alamaıorum inşallah güzel haberler veririmbende öğreneli 9 gün oldu

canım vajinal denilen de ultrason
sadece afedersin ultrasonun ucu biraz uzun ve vajinadan girip bakıyor doktor ama öyle acı veren birşey değil
rahime daha yakın olduğu için 1 hafta önceden gebelik kesesi ve kalp atışları duyulabiliyor,
1 hafta geç öğreneyim diyorsan baktırmayabilirsin tabi alttan
kesinlikle düşük sebebi değil,benim dün de öyle baktı,geçen hamileliğimde de bakıp öyle görmüştü keseyi,karından görünmüyordu.
hem de önceki hamileliğimden 1 ay önce düşük yapmıştım ona rağmen birşey olmadı.
oraya değen herşey zararlı olsa ilişki de zararlı olurdu diyor doktorlar
ama Allah korusun düşecek oldu mu zaten düşüyor.
Sen keseni gördün mü canım.

ceviz ben de hergün 2 tane yerdim aslında genelde her zaman oğluma da 1 tane yediriyorum günde
az önce de kuru incir aldım daha yemedim
en önemlisi su zaten bir de ben daha almadım vitaminlerimi
doktor dün verdi,bugün alayım bari en azından folik asidi kullanırım

Folik asidi folibol mu kullanırsunız ne kullanıyorsunuz kızlar

merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu dün öğrendim:16:
allak bullak durumdayım martta düşük yapmıştım hiç bişey yapmıyorum yatıyorum walla:26:

sat 6 haziran dünkü tahlil 185 çıktı sizce durum nasıl?

bendede bulantı felan yok ama sürekli acıkıorum boy 1.55 kilo 55 başladık bakalım 9 ay sonra ne olur :10:

deli gibi bir acıkma bende de oluyor
sanki o an bişey yemezsem midem çatlayacakmış gibi gün içinde az ama sabahları çok oluyor
benim ilk gebelikte 47 kg ile başladım 60 la doğum yaptım sonra 54 ,57 arası kaldım
boyum 1.64 tam ideal kilom buydu aslında
ikincide 57 ile başladım ilk 3 ay 54 e düştüm bulantıdan 70 ile doğum yaptım sonra da 64 de kaldım
buna da 67 ile başladım ama inşallah nasib olursa ilerleyen zamanlarda 80 i de geçerim belki
gerçi kilo ne kadar fazlaysa vücut o kadar az kilo alıyormuş hamilelikte
ama normal beslenmede tabi,çok kalorili yenirse çok da kilo alınabilir belki.

Son düzenleme:
Back