Orayada kopyaladım ama ses çıkmadıCok guzel olmus eline saglik, ikra hanimin dogum gunu yaklasti bizim daha var ama kaydedeyim lazim olur :) bu topikte kimse yazmiyo artik diger tarafta ilerliyo sayfalar ordan yazarsan diger arkadaslarda gorur
Tesekkur ederiz. Seni facede bekleyenler vardi :)Öhöm öhömmm
Ne yapıyorsunuz millet ?
Ben Ocak sonu doğum yapmıştım hatırlayan var mı bilmem
O yüzden yavaş yavaş doğum günü hazırlıklarına başlıyorum
Kendime müslüman olmayı sevmem, paylaşayım
Ben şöyle yaptım kendi yapmak isteyen varsa alsın diye ekliyorum
Ayrı ayrı kaydetmemdeki amaç istediğimiz büyüklükte yazdıralım
Hadi bakalım bana da size de kolay gelsin ( :
Eki Görüntüle 1712515 Eki Görüntüle 1712516 Eki Görüntüle 1712518 Eki Görüntüle 1712519 Eki Görüntüle 1712521 Eki Görüntüle 1712522 Eki Görüntüle 1712524 Eki Görüntüle 1712525
Face sayfalarına katılmıyorum ( : fırsat buldukça kk dayımTesekkur ederiz. Seni facede bekleyenler vardi :)
Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
Merhaba arkadaşlar geçen senenin yoldaşları naptınız buyuttuk mu bebişleri
Bende doğumdan sonra bir yada iki kere buralardayım seni merak etmiştim hatta tanıyanlara slm yollamissin face grubu uzerimden ben çok aktif sayilmazdim beni animsamamis olabilirsin ama selamini aldım cnm.Gercekten suan bana da nostalji oldu.Mama ile ilgili konulara göz atarken buralara kadar geldim bende :)Aaa kendi mesajıma denk geldim :)
Ey gidi günler
Aaa kendi mesajıma denk geldim :)
Ey gidi günler
Be safe aldık.Güvenilir, testlerden başarı ile geçmiş, her koltukta olmayan uyku için koltuğa biraz eğim verilebilir, emniyet kemeri üzerinde ayrıca koruma var bebeğin vücudunu kesmesin acımasız diye.Ayrıca yüksek olması bebeğin etrafi görmesini ve keyifli bir yolculuk yapmasını bu sayede uslu durmasını sağlıyor :) Benden önce alan arkadaşlarda övgü ile bahsedince birde yetkiliden dinleyince özelliklerini kolay karar verebildim.Sevgili Mart 2015 anneleri, bende bir mayıs 2015 annesi olarak sizden oto koltuğu için tavsiye isteyecektim. Hangi marka aldınız nasıl memnun musunuz? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Aaa görmemişim mesajınıBu arada kızçen nasıl.Bakıcı ve is olaylarını halledebildin mi?
Hayırlı sabahlar
Gece boyunca sancı çektiğimden uyumka pek mümkün olmadı
Çakar mıyım diyodum ya çakılmıycak gibi değilmiş
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Şu dakikalarda daha sık olmaya başladı ve çokşükür gün ağarmak üzere
Dantelli nevresimi bile ütüledim
Saçlarımı düzleştirdim
Kızımın ve benim çantam hazır
Birazdan çıkacağız
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere inşallah +1 farkla
Selam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
sancilarimi takip edip sabahı zor ettim
çünkü doktoruma ameliyat olmak istedim
sabah mesai saatleri başlamadan oradaydik eşimle
doktor da erken geldi çok şükür
yaşadıklarımı anlattim yatış yapın doğum başlamış çünkü dedi
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
Eşim agladi ağlayacakken doğumhaneye girdim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
hafif bir baskı uyguladilar
ikra doğdu , mor gibiydi ama normalmis
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Ve beni aynı usul çıkardılar bir sedyeden bir sedyeye odama vardım
25 dakikada olmuştu hepsi
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Allahtan
Doğumu normal isterken benim bebiş bi gelmek bilmedi mecburi sezeryan ile doğdu küçük hanım ☺ Bizde de gaz sorunsalı oldu atlattık bile o günleri şükür şimdi yedi mi , yürüdü mu aaa konuştu diye mutluluklarını yaşıyoruz. Dediğin gibi o günlerde hazırlıklar varken şimdi de doğum günü telaşı sarmaya başladıAaa görmemişim mesajını
Yeni fark ettim
İyi şükür annem bakıyor ama zor tabi, çok gazlıydı yeni düzeliyo derken hoba diş krizi
Sen nasılsın bebeğin nasıl ?
. Set olarak al tırnak makası fırcası varsa al ben bulamadım tek aldım malesef. Tarak degılde ben fırca kullanıyorum daha takım aldım onuda-file işe yarıyor ama ben ılk baslarda kullanmadım havlu üstüne koydum biraz ele avuca gelınce file kullandık tek geceşık al kesınlıkle daha iyi pijama takımı zor oluyor hastamede ama evde pijama al ama dikka et üşümesin ayakların corapla yat getekırse gaz olmasınmerhabalar
tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. bebek için alıncaklar listesine sadece tırnak makası mı yoksa set halinde satılanları mı tavsiye edersiniz? tarak ya da fırça kullanılıyor mu? banyo yaptırırken file işe yarıyor mu? o fileler hep polyester oluyoya açıkcası içime sinmiyor polyesterin üstüne koymak ne dersiniz? aa bide ben sezeryan olucam (malesef) tek parça gecelik mi önerirsiniz yoksa pijama takımı mı(her ikiside lohusalar için olanı)
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Allah kurtarsın he bide hasta bezı al yanına ben selpak ın petini aldım kanamadan dolayı iç caması koyu tercıh etmerhabalar
tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. bebek için alıncaklar listesine sadece tırnak makası mı yoksa set halinde satılanları mı tavsiye edersiniz? tarak ya da fırça kullanılıyor mu? banyo yaptırırken file işe yarıyor mu? o fileler hep polyester oluyoya açıkcası içime sinmiyor polyesterin üstüne koymak ne dersiniz? aa bide ben sezeryan olucam (malesef) tek parça gecelik mi önerirsiniz yoksa pijama takımı mı(her ikiside lohusalar için olanı)
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?