2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederiz. Seni facede bekleyenler vardi :)

Aaa kendi mesajıma denk geldim :)
Ey gidi günler

Sevgili Mart 2015 anneleri, bende bir mayıs 2015 annesi olarak sizden oto koltuğu için tavsiye isteyecektim. Hangi marka aldınız nasıl memnun musunuz? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba güzel anneler, ben de şubat 2014 annesiyim ve psikoloğum. Yüksek lisans tezim için 3-12 aylık bebeği olan annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Çalışmanın ayrıntıları bağlantıda mevcut. Gizlilik esas alınmıştır. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bebeğinizi keyifle büyütmenizi dilerim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://docs.google.com/forms/d/1aX...2RF9-pXZA/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Aaa kendi mesajıma denk geldim :)
Ey gidi günler
Bende doğumdan sonra bir yada iki kere buralardayım seni merak etmiştim hatta tanıyanlara slm yollamissin face grubu uzerimden ben çok aktif sayilmazdim beni animsamamis olabilirsin ama selamini aldım cnm.Gercekten suan bana da nostalji oldu.Mama ile ilgili konulara göz atarken buralara kadar geldim bende :)

B
Sevgili Mart 2015 anneleri, bende bir mayıs 2015 annesi olarak sizden oto koltuğu için tavsiye isteyecektim. Hangi marka aldınız nasıl memnun musunuz? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Be safe aldık.Güvenilir, testlerden başarı ile geçmiş, her koltukta olmayan uyku için koltuğa biraz eğim verilebilir, emniyet kemeri üzerinde ayrıca koruma var bebeğin vücudunu kesmesin acımasız diye.Ayrıca yüksek olması bebeğin etrafi görmesini ve keyifli bir yolculuk yapmasını bu sayede uslu durmasını sağlıyor :) Benden önce alan arkadaşlarda övgü ile bahsedince birde yetkiliden dinleyince özelliklerini kolay karar verebildim.

Bu arada kızçen nasıl.Bakıcı ve is olaylarını halledebildin mi?
Aaa görmemişim mesajını
Yeni fark ettim
İyi şükür annem bakıyor ama zor tabi, çok gazlıydı yeni düzeliyo derken hoba diş krizi
Sen nasılsın bebeğin nasıl ?

Ey gidi günler
İyi ki an be an yazmışım herşeyi
Şimdi okudukça o günlere gittim
Yaklaşık 1 yıl olmuş
Nasıl doğuracaz, pijama takımı nasıl olmalı, ay sancı gelse doktora yetişecek miyiz derken
Doğum günü hazırlığındayız şimdilerde

Herkese merhaba yeniden ,eski üyeliğimi kaybettiğim için yeni bir isim ile burdayım.Kızım 11 aylık oldu ve hayatıda birçok şey değişti diyebilirim.Herkses iyidir umarım.

Aaa görmemişim mesajını
Yeni fark ettim
İyi şükür annem bakıyor ama zor tabi, çok gazlıydı yeni düzeliyo derken hoba diş krizi
Sen nasılsın bebeğin nasıl ?
Doğumu normal isterken benim bebiş bi gelmek bilmedi mecburi sezeryan ile doğdu küçük hanım ☺ Bizde de gaz sorunsalı oldu atlattık bile o günleri şükür şimdi yedi mi , yürüdü mu aaa konuştu diye mutluluklarını yaşıyoruz. Dediğin gibi o günlerde hazırlıklar varken şimdi de doğum günü telaşı sarmaya başladı

merhabalar
tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. bebek için alıncaklar listesine sadece tırnak makası mı yoksa set halinde satılanları mı tavsiye edersiniz? tarak ya da fırça kullanılıyor mu? banyo yaptırırken file işe yarıyor mu? o fileler hep polyester oluyoya açıkcası içime sinmiyor polyesterin üstüne koymak ne dersiniz? aa bide ben sezeryan olucam (malesef) tek parça gecelik mi önerirsiniz yoksa pijama takımı mı(her ikiside lohusalar için olanı)
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

. Set olarak al tırnak makası fırcası varsa al ben bulamadım tek aldım malesef. Tarak degılde ben fırca kullanıyorum daha takım aldım onuda-file işe yarıyor ama ben ılk baslarda kullanmadım havlu üstüne koydum biraz ele avuca gelınce file kullandık tek geceşık al kesınlıkle daha iyi pijama takımı zor oluyor hastamede ama evde pijama al ama dikka et üşümesin ayakların corapla yat getekırse gaz olmasın

Allah kurtarsın he bide hasta bezı al yanına ben selpak ın petini aldım kanamadan dolayı iç caması koyu tercıh et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…