- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Evet yaa ozellıkle soguk havalarda. gece uykusu nasıl emıyormuBazen suçluluk duyuyo insan, özellikle kendi uyanmadıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa ozellıkle soguk havalarda. gece uykusu nasıl emıyormuBazen suçluluk duyuyo insan, özellikle kendi uyanmadıysa
Yok 10.ayda bitti bizim emme işiEvet yaa ozellıkle soguk havalarda. gece uykusu nasıl emıyormu
bızımkı 3,5 ayda bıraktı. zaten mama desteklı gıdıyordukYok 10.ayda bitti bizim emme işi
Kendi bıraktı sütüm kalmadı demek ki, yoksa seviyordu sıpa
Sizin ?
Emerken saat başı uyanıyordu gecebızımkı 3,5 ayda bıraktı. zaten mama desteklı gıdıyorduk
bızım gece uykusu kendılıgınden duzeldı emmedıgı ıcın daha rahatım.hasta oldugu zamanlarda bızle yatuoo bıraz mızmız oluo o zamanlar ama genelde yatagında yatagıda bızım odada zatenEmerken saat başı uyanıyordu gece
Bırakması bi nevi iyi oldu, daha iyileşti uykuları ama bizimle yatarsa
Bende bizim odaya park yatak aldım ama onda bile durmuyo hop atlıyo artık bizim yatağabızım gece uykusu kendılıgınden duzeldı emmedıgı ıcın daha rahatım.hasta oldugu zamanlarda bızle yatuoo bıraz mızmız oluo o zamanlar ama genelde yatagında yatagıda bızım odada zaten
Saglıklı olsunlarda gelsınler yatsınlar yanımızda cnm yaBende bizim odaya park yatak aldım ama onda bile durmuyo hop atlıyo artık bizim yatağa
Evet çok şükürSaglıklı olsunlarda gelsınler yatsınlar yanımızda cnm ya
amin. facen yok mu genelde kızlar facede takılıyor artık sende gelseneEvet çok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben face pek girmiyorumamin. facen yok mu genelde kızlar facede takılıyor artık sende gelsene
ben de fırsat buldukca gırıyorum. gecenlerde gercı baya oldu mart anaları ıle bulustuk.Ben face pek girmiyorum
İşyerinde sıcak bakmıyorlar
Sayfam var ürün tanıtıp çıkıyorum
Vaaay kız kıza toplaşmalar da yapılmışben de fırsat buldukca gırıyorum. gecenlerde gercı baya oldu mart anaları ıle bulustuk.
evet istanbul anadolu yakası musaıt olanlar geldi simdi gene program yapıcazda bebelerın bazıları hasta duzelmesını beklıyoruz benımkıde 4-5 gundur ishal ve pisikVaaay kız kıza toplaşmalar da yapılmış
İkra da da oluyor pişik zaman zamanevet istanbul anadolu yakası musaıt olanlar geldi simdi gene program yapıcazda bebelerın bazıları hasta duzelmesını beklıyoruz benımkıde 4-5 gundur ishal ve pisik
istahımızda yok disten suphelenıyorum bu ara cok mızmız
dogdugundan berı ıkıdefa olduk. evet cnm coluk cocuk 7 kisi filandık. avm de bulustuk.İkra da da oluyor pişik zaman zaman
Çocuklu mu görüştünüz bi de
Helal sizedogdugundan berı ıkıdefa olduk. evet cnm coluk cocuk 7 kisi filandık. avm de bulustuk.
onceden rahattım arabasına koy gezdır dur zaten uyuyordu hareketlendıkten sonra zorlasmaya basladı. bıde devamlı benım kıcagımda olmak ıstıyor dısarı cıkınca. oto koltugunda bıle duran cocuk artık durmuyor.Helal size
Ben ikra ile tek bi yere çıkmıyorum annemler dışında yani
Eşimle ancak baş ediyoruz ikimiz
Bizimki kendi arabasında bile hiç oturmadı maalesefonceden rahattım arabasına koy gezdır dur zaten uyuyordu hareketlendıkten sonra zorlasmaya basladı. bıde devamlı benım kıcagımda olmak ıstıyor dısarı cıkınca. oto koltugunda bıle duran cocuk artık durmuyor.
yürümeye başlasalar.. benım kının hc nıyetı yokBizimki kendi arabasında bile hiç oturmadı maalesef