Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok Güzel Masallah bizimde 1 ay kaldı :)Doğum günü yapınca paylaşırım demiştim
Kimse kaldı mı bilmem ama ben sözümü tutayım : )
Eki Görüntüle 1763758 Eki Görüntüle 1763759
Kolay gelsin, yoruluyo insan ama çok güzel anılar biriktiriyorsun sonuçta : )Cok Güzel Masallah bizimde 1 ay kaldı :)
Canım merhaba kızının yaşı hayırlı olsun. Nice nice senelere kavuşursunuz inşallah. Demek cimcime bir yaşını doldurdu. Bu arada maşallah pek fitsin.Kolay gelsin, yoruluyo insan ama çok güzel anılar biriktiriyorsun sonuçta : )
Amin çok sağ ol, hepimizin evladına bizlerle mutlu seneler... Bizimki de çok cadı , 2 tane olsa ayvayı yemiştim Allah kolaylık versinCanım merhaba kızının yaşı hayırlı olsun. Nice nice senelere kavuşursunuz inşallah. Demek cimcime bir yaşını doldurdu. Bu arada maşallah pek fitsin.
Benim kız da aynı senin ki gibi gazlı bir bebekti. Şimdide diş bunalımı var geçer inşallah. Oğlum da ergen psikiojisi var daha 3 yaşını dolduracak nisan da. Kız artık harekete geçtiği için ısırma ya başladı elini. Saçını yoluyor. Artık yere bırakmıyorum kızı. Bizden özet bunlar
Tskederim sağol :) evet güzel seyler bunlarKolay gelsin, yoruluyo insan ama çok güzel anılar biriktiriyorsun sonuçta : )
Rica ederim, ne demekTskederim sağol :) evet güzel seyler bunlar
merhaba, kendi tecrubelerım den yola cıkarsam sadece tırnak makası kullandım saclarımız 7. aydan sonra taranmaya basladıgı ıcın ılk etap ta almadım tırnak makası ıcın bebedorun makasını onerebılırım eger yanınızda yardımcı kımse yoksa kesınlıkle fıle almalısınız. yıkarken zorlanmazsınız. ıcı bılyelı olanlar ısınızı gorur. ben normal dogum yaptım pıjama takımı aldım ama dogumdan ertesı gun sabahına kadar alt pıjamamı gıyemedım. bır pıjama bır de gecelık alırsanız daha ıyı olurmerhabalar
tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. bebek için alıncaklar listesine sadece tırnak makası mı yoksa set halinde satılanları mı tavsiye edersiniz? tarak ya da fırça kullanılıyor mu? banyo yaptırırken file işe yarıyor mu? o fileler hep polyester oluyoya açıkcası içime sinmiyor polyesterin üstüne koymak ne dersiniz? aa bide ben sezeryan olucam (malesef) tek parça gecelik mi önerirsiniz yoksa pijama takımı mı(her ikiside lohusalar için olanı)
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
merhaba cnm dogum gunu kutladanız he masallah sıze. bızde 29 ocak da yaptık.Amin çok sağ ol, hepimizin evladına bizlerle mutlu seneler... Bizimki de çok cadı , 2 tane olsa ayvayı yemiştim Allah kolaylık versin
sızınde canım nıce yaslarınız olsunNice mutlu yıllarınız olsun inşallah Burcu yavrunla
Evet bizde 2 gün sonra kutlamışız senden
Eki Görüntüle 1767401
Amin çok sağ olsızınde canım nıce yaslarınız olsun
ınsallah.
evet cnm 4 aylıkken basladım sen calısıyormusun ?Amin çok sağ ol
Çalışıyo musun Burcu
Bende 5,5 aylıkken geri döndüm işeevet cnm 4 aylıkken basladım sen calısıyormusun ?
ben cumartesı calıstıgım ıcın cumartesıyı ıptal etmıstım. sanırım hıc gelmıycem bundan sonra cumartesılerı. cok zor olur yoksa bır gun asla yetmıyor.Bende 5,5 aylıkken geri döndüm işe
2 ay ücretsiz kullanmıştım
İşteyim şu an ve 1 yaş sebebiyle Cuma günlerim de gitti elden ( Süt iznimi toplamıştım, haftada 1 gün gelmiyordum )
Cumartesi tam gün mü seninben cumartesı calıstıgım ıcın cumartesıyı ıptal etmıstım. sanırım hıc gelmıycem bundan sonra cumartesılerı. cok zor olur yoksa bır gun asla yetmıyor.
benımde oglene kadardı ama cocuga annem bakıyor. onu anneme gotur oglen gıt anneme aksam bekle esım alsın gun oluyor zate. cmtesı ev temızlık gunum pazar gezme. :) yarım gun olmasından dolayıı zaten gelmemezlık yapacagım.Cumartesi tam gün mü senin
Benim 1 e kadardı
Maalesef sadece 15 günde bire anlaştık, bi hafta geleceğim cumartesi bi hafta gelmeyeceğim
Senin yine iyimişbenımde oglene kadardı ama cocuga annem bakıyor. onu anneme gotur oglen gıt anneme aksam bekle esım alsın gun oluyor zate. cmtesı ev temızlık gunum pazar gezme. :) yarım gun olmasından dolayıı zaten gelmemezlık yapacagım.
cok zor oluyor ya aslında sıcacık yataktan kaldır gotur aksam all falann ona gezmek olsun ama :)Senin yine iyimiş
Benim cumalar gitmesine rağmen cumartesi 15 günde bir geliyorum
Eşimle aynı sokakta çalışıyoruz
Benim kızıma da annem bakıyo sağ olsun, sabah bırakıp akşam alıyoruz
Bazen suçluluk duyuyo insan, özellikle kendi uyanmadıysacok zor oluyor ya aslında sıcacık yataktan kaldır gotur aksam all falann ona gezmek olsun ama :)