2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eczaneden mi aldin lactamil , humana yi. Bnm kizm 21 gunlk simdlk yetio gbi sutum ama ilerde alirm bn de.

Bende aynı durumdayım.. 39+3 deyim bugün

Benim gibi daha doğurmayan var mı?? 40. Haftanın içindeyim sadece çok yoğuuuunnn ve sulu akıntım oluyor o kadar...

Ben varım canım bende hala doğum yapmadım sancı çıkıyor nstde ben hissetmiyotum nasıl olcak bilmiyorum

Canım kendini toplamaya çalış güçlü ol bence normal yapabilecek durumdaysan normal yap inşallah atlatırz iyi bir şekilde bende bu sıralar daha stresliyim doğum yaklaştıkça
beklemek insanı daha da strese sokuyo. bazen diyorum keşke bu hafta kendiliğinden gelseydi.

Bölgesel mi tüm vücudun mu canım ya benim de 2 gündür çok kaşıntım var doktora gitmek de istemiyorum
ben ilk önce ayaklarımın üstünü çok kaşımaya başladım dayanılmaz olunca aile hekimliğinde tahlil yaptırdım normal çıktı değerler. ama şuan her yerim neremi kaşıyacağımı şaşırıyorum. hatta bacaklarımı yırtıp kanattım. yüzümü boynumu bile kaşıyorum. belki strestendir bilemiyorum ama uykumdan da uyanıyorum bazen kaşınırken.

Canım sezer
Gozun aydin canim, nasil minik kuzun, sezeryanin nasil gecti. Insallah bizde kavusuruz sizler gibi
yan iyi gecti suan ağrım var doğal olarak ilaç veriyorlar devamlı sütümün gelmesi için uğraşıyorum devamlı emzirmeye çalışıyorum bebegım ise uyuyor cok yoruldu bugün belli ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…