Gözün Aydın :)Merhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün Aydın :)Merhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Benim de öyle yaa hatta kabarcıklar oluştu kasidigim yerler ellerimin üzeri filan çok kötü yara oldu. Bende yarın gideyim bari doktora inşallah geçerben ilk önce ayaklarımın üstünü çok kaşımaya başladım dayanılmaz olunca aile hekimliğinde tahlil yaptırdım normal çıktı değerler. ama şuan her yerim neremi kaşıyacağımı şaşırıyorum. hatta bacaklarımı yırtıp kanattım. yüzümü boynumu bile kaşıyorum. belki strestendir bilemiyorum ama uykumdan da uyanıyorum bazen kaşınırken.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ne güzel kavuşmuşsun kuzuna :) darısı bizlereMerhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Benim de öyleeeeeeYarin 40 doluyor biz hala bekliyoz durmadan telefon geliyor daha dogmadi mi diye
Merhaba kızlar oğlumun sarlığı inatçı çıktı tam düşmeye başlıyor derken bir daha yükseldi. Yarın daha detaylı kan tahllilleri yapılacakmış. Dikişlerim berbat durumda ve ben bir gün bile yatamadım. Hayırlısıyla bebeğim bi iyileşsin başka bir şey istemiyorum.
Cok gecmiş olsun canım sana da ama neden yatamadın ? Ben ayağa bile kalksmıyorum yaşayan bilirMerhaba kızlar oğlumun sarlığı inatçı çıktı tam düşmeye başlıyor derken bir daha yükseldi. Yarın daha detaylı kan tahllilleri yapılacakmış. Dikişlerim berbat durumda ve ben bir gün bile yatamadım. Hayırlısıyla bebeğim bi iyileşsin başka bir şey istemiyorum.
Senben nasılsın yazdıysan ben göremiyorum çok girmediğimden
Merhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah.Merhaba arkadaşlar bebegıme kavuştum cok şükür kollarımda uyuyor Allah herkese nasip etsin
Ben varim :)Kaç kişi kaldik dogurmayan?