Selam kizlar
Persembe gunu genel anestezi ile sezeryan olucam insallah.. Ama dogum sonrasi nasil olucam hic bilmiyorum bakimli da olmak birsuru fotograf cekilmek de istiyorum.. Sizce doguma makyajli girsem nolur? Doktorum bu konuda bisey demedi. Makyaj da iste hafif gozkalemi rimel.. Belki dogum sonrasi yapmaya firsat bulamam???
39+ 2 yim çoğu mart annesi erken erken dogurdu bebişler ele avuç geldi bileMerhaba kızlar... Nasılsınız? Kaç kişi kaldık ki bekleyen?fatmaipek bir liste yapıyordu sanki. Doğum tarihlerinin ve isimlerinin yazılı olduğu. Gerçekten epey azaldık.
kola içme sakınCok sgln esimi gonderdim muz ve kola alsin diye pirinc ve patates yedim simdi yumurta yiycem
Bu arada kızlar ben çok terliyorum bu sıralar sizde de var mı? Evin sıcaklığı aynı olmasına rağmen gece her yerim sırılsıklam uyanıyorum. Gündüz de aynı şekilde terliyorum annem vücut sıcaklığın arttı ateşin mi var diyip duruyor niye öyle oldu acaba[/QUOT
buunduğum ortamda diğerlerine göre ben de çok terliyorum ama öyle sürekli değil. ben bildiğiniz uyu gibiyim. kaşınmaktan mahvoldum.neremi kaşıyacğımı şaşırdım ve benlerimi yırttım resmen
Canım gaz damlası relamax diye birşey doktor günde 7-8 kez verebilirsin birer damla dedi ama ben okadar vermiyorum.Bende kullaniyorum kimyon cayini hem kendim hemde ogluma veriyorum ama fayda etmio gibi damlanin adi ne canim memnun musun
Geçmiş olsun canım kaşıntı çık zor bir An önce gecer inşallah.çoook kaşınıyorumtahlil sonuçlarım da normal çıkmıştı ama uyuz gibiyim..
inşallah. cumartesi doktordan randevu aldım. nasıl dayanırım bilmiyorum ...Geçmiş olsun canım kaşıntı çık zor bir An önce gecer inşallah.
Canlarim bebegimi bugun kucagima aldim oglen sezeryanla tam 38 haftalik bugun sukurler olsun ikimizde iyiyiz rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin
Iyi geceler hanımlar pazar günü kızımı kucağıma aldım Allah hepinizi kurtarsın ınş
Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
Geçmiş olsun canım, umarım çabucak toparlanırsın. Sağlıkla büyüsün yavrun...Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
Kızlar bugün doktor randevum vardı gittik ve sezeryana karar verildi malesef benim vajınal bölgemde damarlaşma vardı hatırlayanlar vardır yazmıştım o yüzden doktorum normal doğum olunca daha çok şişme yapar ve daha çok büyür dedi riske atmayalım dedi yarın sabah Allah izin verirse saat 9:00 da epidural sezeryana gidicem dualarınız eksik etmeyin Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun :) heycan ve stresten uyuyamıyorum hepinizi çook öpüyorum.. Kızıma kavuşmaya saatler kaldıııı
iyi geceler arkadaslar yattim yattim kalktim uyuyamiyorum halbuki guzel uyku cekerim diye düsünmüstüm ama sabah kizima kavusacaagimi düsündükce uyuyamiyorum off saat te gecmiyor yarin dinlenebilecek miyim acaba ???
Gu aydinnn, kixlarrr kesinlikle depent külot öneririm,muthis rahat edersiniz hasta pedleriyle fln ugrasmayin depend alin giyin dogumdan sonra istediginiz gibide hareket edin
39+ 2 yim çoğu mart annesi erken erken dogurdu bebişler ele avuç geldi bile
Günaydın kızlar yarın çarı muayenem var bakalım nasıl olucak
İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir oğluşun. Erkekler geç gelir derler ya hep. Merak etme tatlım, rahatı yerinde demek ki içerideGunaydin Kizlar benim yarin 40. Haftam doluyor fakat oglum kanala bile inmemis bir hafta daha beklicez olmazsa once suni sanci denencek sonra sezerayn ayyy doguramdim gitti valla tabi bu arada hafta dolunca her gun nst ye giricem kontrol altonda tutulacak
Yukaridaymis derken daha donmemis miSelam kızlar Nasılsıniz ? Dün itibariyle ben de izne ayrıldım çok şükürdoktor guya çatı muayenesi yapacaktı ama bebeğim henüz yukardaymis ve donmemis 38de bidaha gel dedi ama böyle giderse sezeryan dedi ben normal doğumu çok istiyordum ama bizim sıpanın yeri iyi sanırım inesi yok hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?