Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumaaaaa gün belli olunca insan çok heyecanlanıyorbenim de perşembe günü spinal olacak inşallah :) ben de aynıyım.Allah yardımcın olsun,sağlıkla kavuş yavruna
aminnn canim cok tesekkür ederim inanilmaz heyecanliyimhavalikiz_84 hayırlı haberlerle gel inşallah. Sağlıkla kavuşun birbirinize...
Hadi hayırlısı cnm Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin..darısı bize inşKızlar yarın doguma giriyorum ama bugun gecmek bilmiyor spinal anestezi ile inş yarın yavruma kavuşuyorum sanırım gece uyuyamıcam aslında uyusam iyi ama. 6:45 te hastanede olucaz 8 gibi alacaklar
bu çatı muayenesini nst de sancı çıkmadan yapmıyorlar sanırım. çünkü ben 2 hafta önce ben nst deyken yanımda benimle aynı haftalarda biri vardı. onda sancı çıktı ve muayene olması gerektiğini söylediler. açıklık falan varmı ona da bakacaklardı heralde. ben gidip geliyorum hala çatı muayenesi yapıcaz demediler.
Olcmler tahmni ki hic belli olmz yani. Bnmki 3525 gr dogdu allha sukur kolay da oldu. Sen de hayrlsyla atltrsn insKızlaaaaaar deneyimlerinizi paylaşın lütfen 36+6 dayım bugün bebeğimiz 3350 olmuş boyu 52 cm. Çok hızlı kilo almış normal doğum yapmak istiyorum daha 3 haftam var. Normal doğum yapanlar bu kilolarda çok zorlandı mı
Bnm kizcem de gundzleri uyuyo geceleri bakiyo bnm uyku gozumden akiyo o gozleri acmis bakinio etrfa gulesim gelio bazen kuzum bnm :)Herkese iyi akşamlar. Oğluşum bıgün 10 günlük oldu. Gecelerim uykusuz geçiyor gündüzleri uyuyor kuzum geceleri bakınıyor Bende gündüzleri o uyurken uyumaya çalışıyorum. Evet uykusuz geceler ama çok tatlı.
Kimler doğum yaptı bu arada kaçırdım bi çok şeyi . Doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün yavrularını.
Bana da 2 kez çatı muayenesi yaptı doktorum. Ilık çok rahat geçti, 2 parmağıyla normal doğuma uygun mu kemikler diye baktı. Ama 2.sinde sanki eliyle kontrol etti, biraz acıdı, daha uzun tuttu içerde ve açılmamın kolay olması için masajımsı bişi yaptım dedi. Sanırım yolu açtı. Sonrasında 3 gün ara ara kahverengi sümüksü bi akıntı geldi. Kanama olabilir, artadabilir gelmene gerek yok normaldir dedi. Ama suyun gelirse veya düzenli sancın olursa gel dedi. En son 28inde gitmiştik, bu 1-2 hafta içinde doğum beklemiyorum, 11i gibi gel ki h.sonunu nası geçireceğine bakalım dedi. Hala bi belirti yok, bakalım yarın ne diyecek. İnşallah herşey yolundadır :)Yapıyorlar bana 36. Haftada başladı Üç kez muayene etti valla çocuğum allaha emanet resmen
ama bana hiç bundan bahsetmediler bile. ben de sormuyorum hiç. normal doğumdan vazgeçmek üzereyimBenim sancim ciktigi hafta cati muayenesi yapmadi. Daha dun oldum. Normal doğum istiyorsan yapilmasi gerekiyor.
her doktorun tarzı mı farklı acaba ilginç yani.Yapıyorlar bana 36. Haftada başladı Üç kez muayene etti valla çocuğum allaha emanet resmen