• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gazli bi oglusum var birde 15 gunden once gaz problemi olmaz derler resmen 2 buklum oluyo ikiniyo yavrum

Çok yazmayan ama sürekli takip eden biriyim. Insan çok heyecanlanıyor. Ama ne zaman burada yazılanları okusam rahatladım mutlu oldum. Cuma Gününe gün verdi doktorum inşallah Oğlumu alacam kucağıma cuma sezeryanla. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız bu Süreci okuyorum dogum yapanlar, 20sini dolduranlar bile var. Hepimize 20sini doldurduğunda buraya yazmak nasip olsun

Kızlar yarın doguma giriyorum ama bugun gecmek bilmiyor spinal anestezi ile inş yarın yavruma kavuşuyorum sanırım gece uyuyamıcam aslında uyusam iyi ama. 6:45 te hastanede olucaz 8 gibi alacaklar
Hadi hayırlısı cnm Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin..darısı bize inş

Herkese iyi akşamlar. Oğluşum bıgün 10 günlük oldu. Gecelerim uykusuz geçiyor gündüzleri uyuyor kuzum geceleri bakınıyor :KK51: Bende gündüzleri o uyurken uyumaya çalışıyorum. Evet uykusuz geceler ama çok tatlı.
Kimler doğum yaptı bu arada kaçırdım bi çok şeyi . Doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün yavrularını.

bu çatı muayenesini nst de sancı çıkmadan yapmıyorlar sanırım. çünkü ben 2 hafta önce ben nst deyken yanımda benimle aynı haftalarda biri vardı. onda sancı çıktı ve muayene olması gerektiğini söylediler. açıklık falan varmı ona da bakacaklardı heralde. ben gidip geliyorum hala çatı muayenesi yapıcaz demediler.

Yapıyorlar bana 36. Haftada başladı Üç kez muayene etti valla çocuğum allaha emanet resmen :-)

Kızlar iyi akşamlar bugun ağda yaptırdım cok acıyor simdi yaa :( su agrının geçmesi için bi öneriniz var mı

Kızlaaaaaar deneyimlerinizi paylaşın lütfen 36+6 dayım bugün bebeğimiz 3350 olmuş boyu 52 cm. Çok hızlı kilo almış normal doğum yapmak istiyorum daha 3 haftam var. Normal doğum yapanlar bu kilolarda çok zorlandı mı
Olcmler tahmni ki hic belli olmz yani. Bnmki 3525 gr dogdu allha sukur kolay da oldu. Sen de hayrlsyla atltrsn ins ;)

Herkese iyi akşamlar. Oğluşum bıgün 10 günlük oldu. Gecelerim uykusuz geçiyor gündüzleri uyuyor kuzum geceleri bakınıyor :KK51: Bende gündüzleri o uyurken uyumaya çalışıyorum. Evet uykusuz geceler ama çok tatlı.
Kimler doğum yaptı bu arada kaçırdım bi çok şeyi . Doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün yavrularını.
Bnm kizcem de gundzleri uyuyo geceleri bakiyo ;) bnm uyku gozumden akiyo o gozleri acmis bakinio etrfa gulesim gelio bazen kuzum bnm :)

Yapıyorlar bana 36. Haftada başladı Üç kez muayene etti valla çocuğum allaha emanet resmen :-)
Bana da 2 kez çatı muayenesi yaptı doktorum. Ilık çok rahat geçti, 2 parmağıyla normal doğuma uygun mu kemikler diye baktı. Ama 2.sinde sanki eliyle kontrol etti, biraz acıdı, daha uzun tuttu içerde ve açılmamın kolay olması için masajımsı bişi yaptım dedi. Sanırım yolu açtı. Sonrasında 3 gün ara ara kahverengi sümüksü bi akıntı geldi. Kanama olabilir, artadabilir gelmene gerek yok normaldir dedi. Ama suyun gelirse veya düzenli sancın olursa gel dedi. En son 28inde gitmiştik, bu 1-2 hafta içinde doğum beklemiyorum, 11i gibi gel ki h.sonunu nası geçireceğine bakalım dedi. Hala bi belirti yok, bakalım yarın ne diyecek. İnşallah herşey yolundadır :)

Yarin benimde kontrolum var bakalim bizim kiz gelmeye ne zaman karar verecek, yola bas koydu ama devami yok :KK53:

Back