2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler ve anne adayları dün itibari ile benimde son iş günümdü pazartesi raporumu teslim edicem.Artık benim için de daha zorlu süreç bekliyor evde kızımın gelmesini bekleyeceğim.Verdiği her tepkiye acaba mı diyeceğim.Ayrıca Pazartesi ilk nst ye gireceğiz bir de sanırım çatı muayenemiz olacak normal doğumun sorun olup olmayacağına bakacak doktorumuz.İnşallah güzel günler yaşarız ve buradan birbirimizle paylaşarak mutluluğumuzu arttırırız çnkü bugünlerde biraz daha rahatsak doğum yapan annelerimizin bize verdiği bilgilerden

Kızlar cok canım sıkkın evin bütün işi bitti kayınvalidemler yardıma gelicez diolar gerek yok herşeyi annemle hallettik diyorum yok illa gelecekler. Valla bunaldım sinir bastı ya.

bence hiç canını sıkma, madem geliyorlar bir sürü iş çıkar onlara :)

Ben izne çıkmayı bekliyordum hep Doğumu aklıma getirmiyordum normal doğum yapanları okudukça korkum da azalıyordu ama şimdi izne çıkınca doğum nasıl olacak düşünceler sardı birazda türemeye mı başladım ne :)) şimdi izne çıktım ev temizliği vs ile geçiyor

Tünaydın kızlar nasıl gidiyor ben hala doğum yapmadım kızım pek nazlı nst de sancim en fazla 50 oluyor böle giderse daha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…