2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle hem genetik hem de dikkatli olmak önemli.
Fırında pişireceğim böreği çiğ, keki (browni yapıp top top yaptım) pişmiş, Mozaik pastayı zaten dondurmak gerekiyor ya donmuş vaziyette bekletiyorum, sarmayı da sarıp çiğ olarak buzlukta bekleticem. Misafirin geleceği gün 3-4saat önceden çıkarıp pişirilecekleri pişiricem. Annem çok yardım etti tabi. Bizi büyütürken, okuturken, anne olmaya hazırlanırken ve anne olunca annemiz hep destek. Rahmetli babam da öyleydi hiçbirinin hakkını ödeyemem.

Keşke babam ikinci çocuğumu da görebilseydi. Mekanı cennet olsun...

Bugün kontrolumuz vardı. Zor bi gün oldu . Resmen aksamladik hastanede. Nst de bebek uyudu sonra da akşama kadar hareket etmedi serum felan verdi doktor .akşama kadar nst ye baglandim. Son dk da az buçuk düzeldi de sezeryanin kiyisindan döndüm . Iki hafta once 2800 olan kilosu 3600 olmus ben imkan vermedim bu kadar kilo almasına buna ragmen iki hafta önce iri derken bu hafta küçük dedi nasıl oluyorsa bir sürü soru işareti ve serum acimla eve döndüm şükür

Beni 36+5 de ayırdı doktır Perşembe cuma yokum diye .. Pazartesi olsun Demiştim o zamana geç olur Demişti .. Benim 1 haftam gitmiş mi oluyor ya
çarşamba günü mü ayrıldın izne yani? Senle doğum tarihlerimiz aynı O zaman 36+4 oluyor canım senin 4 gün kadar kaybın olmuş oldu çok fark etmiyor bence ama ya can sıkıcı bir durum değil yani.

evet bizim adette de 40 ı çıkana kadar gidilmez bebek görmeye sadece çok yakın kişiler gelir onlar da yardım ve destek amaçlı

benim kızım olacak inş. 39+ 5 olduk hala gelmeye niyeti yok ama bir arkadaşımın 38 haftada oğlu doğdu :)

çarşamba günü mü ayrıldın izne yani? Senle doğum tarihlerimiz aynı O zaman 36+4 oluyor canım senin 4 gün kadar kaybın olmuş oldu çok fark etmiyor bence ama ya can sıkıcı bir durum değil yani.
Doktor verirken bir hafta alacağın olsun benden dedi ... Böylesi hayırlı olur inşallah ..

Bn dogumdn birkc saat once kahvltida sucuklu yumurta yiyip gitmstim doguma. Agrim vardi bide cok anltyrm millete ne rahatsin goren de birkc tane dogurdun sanck diolr napim ac ac ikinamzdim ki gun kuvvet lazm dimi :)

doktorum bana kahvaltı yapmadan aç gel diyor doğumda ıkınırken yediğin içtiğin Allah korusun akciğerlere kaçma riski varmış

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla bebğini kucağına alırsın. darsısı da bizim başımıza olur inş

ben de diyodum incir 59 dan haber yok en son hastanedeyim demiştin çok sevindim darısı başımıza

Gözün Aydın canım...

Doktor verirken bir hafta alacağın olsun benden dedi ... Böylesi hayırlı olur inşallah ..
Bende 1hafta önce ayrıldım boşver dinlenelim en önemlisi yeter bu kadar çalıştığımız:) arkadaşlar görünce yüzüne renk gelmiş dediler yoruluyordum artık

Bende 1hafta önce ayrıldım boşver dinlenelim en önemlisi yeter bu kadar çalıştığımız:) arkadaşlar görünce yüzüne renk gelmiş dediler yoruluyordum artık
Aynen orası öyle masa başı olunca devamlı uzanma isteği oluyordu işteyken .. Bi de herkes sen daha gitmedin mi buralarda mı doğuracan deyip durdular ..

normalmı doğurdun Allah anali babali buyutsun

Cıkolata yıyıp yıruyus yapdaydn hareketlenirdi hemen serumumu taktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…