Kesinlikle hem genetik hem de dikkatli olmak önemli.ne kadar az almışsın. 2 beden. ben şu an zaten 36 bedenim. düşünemiyorum kendimi. ama kesinlikle hem genetik hem de beslenme tarzı çok etkili.
eline sağlık. ya pişmiş şeylerin tadı çözdürünce bozulmaz mı? nasıl oluyor? pişirip soğutup her şeyi buzluğa atabiliyor musn? poğaça, kek vs. ne kadar saklanıyor buzlukta?
çarşamba günü mü ayrıldın izne yani? Senle doğum tarihlerimiz aynı O zaman 36+4 oluyor canım senin 4 gün kadar kaybın olmuş oldu çok fark etmiyor bence ama ya can sıkıcı bir durum değil yani.Beni 36+5 de ayırdı doktır Perşembe cuma yokum diye .. Pazartesi olsun Demiştim o zamana geç olur Demişti .. Benim 1 haftam gitmiş mi oluyor ya
Allah korusun ins iyidir canımyedim arkadasim ama bi ara cok minikdi ama yok yani sanki yokmus gibi
Kimsenin misafir istemediğini sanmıyorum ben..
sadece ilk günler herkes doğum yorgunlugunu atlatmak istiyor..
sonra gelen bas göz üstüne.. zaten hepimizin kültürü bu..
Bizim geleneklerde yakın aile dışında ilk bi hafta gidilmez lohusaya.. toparlansin diye..ama yakınlar gelir..
Annem doğum yaptığı gün yakın akrabalarimizin hepsi ilk günden gelmişti geçmiş olsuna :)
Cok da güzeldi sevdiklerimizin yanımızda olmasi..
zaten bizde 5 dk oturmaya gelene bile ikramlik çıkarılır.. Kuru cay asla koyulmaz..
Sonraki haftalarda da altinla kıyafetle falan bebek görmeye gidilir..
Bunlar güzel şeyler..
Ay ne cok yazdım :)
gözün aydın darısı başımıza :) güle güle büyüt :)Kizlar ben bu sabah 4.41 de bebegimi aldim kucagima hepinize tsk ederim allahim biran once herkesi bebislerine kavustursun
selam anneler :)
ben komşu haziran anneler topiğinden yazıyorum :))) sizleri merak ettim maglum bu ay mart anneleri doğum yapıyor. kısmetse bir oğlum olacak. çevremde genelde erkek bebekler gec doğar diyorlar şimdiye kdr doğum yapanlardan böyle bir durumla karşılaşan oldumu :)))
Doktor verirken bir hafta alacağın olsun benden dedi ... Böylesi hayırlı olur inşallah ..çarşamba günü mü ayrıldın izne yani? Senle doğum tarihlerimiz aynı O zaman 36+4 oluyor canım senin 4 gün kadar kaybın olmuş oldu çok fark etmiyor bence ama ya can sıkıcı bir durum değil yani.
Bn dogumdn birkc saat once kahvltida sucuklu yumurta yiyip gitmstim doguma. Agrim vardi bide cok anltyrm millete ne rahatsin goren de birkc tane dogurdun sanck diolrnapim ac ac ikinamzdim ki gun kuvvet lazm dimi :)
MERHABA KIZLAR doktora gittim pazartesi spinal anestezi ile bebişimiz geliyo. burda cok güzel şeyler paylaştık ismini bile bilmediğimiz kişilere dua ettik. ailemize anlatmadıklarımızı buraya yazdık . hakkınız helal edin doğumdan sonrada paylaşımlara devam edelim. bana dua edin pazartesi sorunsuz bi şekilde kurtulayım. öptüm hepiniizi
Iyi akşamlar güzel anneler, uzun bi aradan sonra yazayım dedim, en son sancımın olduğunu yazmıştım destekleriniz çok sağolun, pazar saat 13:30 kızım doğdu çok şükür bende kızımda çok iyiz inşallah sizlerde iyisinizdir :)
kız erkek belli olmuyor kişiye göre değişiyorbenim kızım olacak inş. 39+ 5 olduk hala gelmeye niyeti yok ama bir arkadaşımın 38 haftada oğlu doğdu :)
Gözün Aydın canım...Iyi akşamlar güzel anneler, uzun bi aradan sonra yazayım dedim, en son sancımın olduğunu yazmıştım destekleriniz çok sağolun, pazar saat 13:30 kızım doğdu çok şükür bende kızımda çok iyiz inşallah sizlerde iyisinizdir :)
Bende 1hafta önce ayrıldım boşver dinlenelim en önemlisi yeter bu kadar çalıştığımız:) arkadaşlar görünce yüzüne renk gelmiş dediler yoruluyordum artıkDoktor verirken bir hafta alacağın olsun benden dedi ... Böylesi hayırlı olur inşallah ..
Aynen orası öyle masa başı olunca devamlı uzanma isteği oluyordu işteyken .. Bi de herkes sen daha gitmedin mi buralarda mı doğuracan deyip durdular ..Bende 1hafta önce ayrıldım boşver dinlenelim en önemlisi yeter bu kadar çalıştığımız:) arkadaşlar görünce yüzüne renk gelmiş dediler yoruluyordum artık
arkadasim kipirsadi cok sukur bende rahatladimAllah korusun ins iyidir canım
Doktor için sormuştumPardon bu hediye kimin için? Bebek mi doktor mu :)
normalmı doğurdun Allah anali babali buyutsunIyi akşamlar güzel anneler, uzun bi aradan sonra yazayım dedim, en son sancımın olduğunu yazmıştım destekleriniz çok sağolun, pazar saat 13:30 kızım doğdu çok şükür bende kızımda çok iyiz inşallah sizlerde iyisinizdir :)
Cıkolata yıyıp yıruyus yapdaydn hareketlenirdi hemen serumumu taktılarBugün kontrolumuz vardı. Zor bi gün oldu . Resmen aksamladik hastanede. Nst de bebek uyudu sonra da akşama kadar hareket etmedi serum felan verdi doktor .akşama kadar nst ye baglandim. Son dk da az buçuk düzeldi de sezeryanin kiyisindan döndüm . Iki hafta once 2800 olan kilosu 3600 olmus ben imkan vermedim bu kadar kilo almasına buna ragmen iki hafta önce iri derken bu hafta küçük dedinasıl oluyorsa bir sürü soru işareti ve serum acimla eve döndüm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?