2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geldim yine ben yine düzensiz sancım var. Bizimki halen kanala inmemiş. Kilomuz 4e yaklaşmış.. bakalım ne olacak..
yarın bende gidicem ama randevu almadım hiç. haftada bir nst ye girersen iyi olur dedi. yarın gidicem giriş yapmadan nst ye girebilir miyim bilmiyorum. bakalım ben de durumlar nasıl. bana havalar düzeldi yürüyüş yap dedi ama ben evde iş yapmaktan yürüyüş yapamadım bir türlü. evde de oturmadım yani bilmiyorum etkili midir ama

Un Kurabiyesi, Fındıklı kakaolu vs o tarz mi koydun? Poğaça mayası mayasiz? Kıymalı peynirli? Ne kadar ömrü var?
Canım sade poğaça koydum yaklaşık bir ay sonra çıkardım gayet güzeldi. BeniM yaptigim poğaçada peyniri poğaça pistikten sonra koyuyorsun zaten poğaça cozulunce koyuyorum

SELAM CANIM cok ıyıyım..Allaha sukur sen nasılsın.. ya giremiyorum nete ınternetım yok tlf sayfaya gırmıyorum bugun oyle annemden gırdım.. annemde kalıyorum

Telefondan girmeyi bende sevmiyorum
Sevndim iyi olmana şükür bizde iyiyiz kızımla kontrolümüz vardı bugün

ben de utangacımdır zaten. annemin yanında bile emzirmeye utanıyorum şuan o anda nasıl hissederim bilmem ama

Bende yapamam diyodum ama yaptım,demek ki herkes yapar ama emzirme önlüğü al istersen ben aldım başkasının yanında önlüksüz emziremem
Geçmiş olsun yaa
İyi farkedip gitmissin
İste yalniz olunca,yatıp dinlenemeyince oluyor demek ki

Amin sağ ol
Bugün tekrar gittim iyiymiş şişlik inmiş çok az iltihap sızıyo

ben de diyorum çekirgeden ses yok.yorumundada bişey yokmuş ama

Yoksa ben durur muyum konuşmadan Apla yazmış diye bende apla dedim ya üsluptan ceza almışım hani alayvari diye

adaklıklar ucuz oluyor cnm biz bir adak bir akika kestik 2 taneyi 700 e aldık

Eşimde bakıcak bi

Bugün iş yerindeki son iş günümdü pzt günü dr randevumuz var çalışamaz raporumu alacam 37+2 de ayrılmış oluyorum. Pzt günü sezaryen tarihimiz netleşecek inşallah çok heyecanlıyım yarın annemler gelecekler artık ve hem işte hem evde mola vakti başlayacak benim için

Beni 36+5 de ayırdı doktır Perşembe cuma yokum diye .. Pazartesi olsun Demiştim o zamana geç olur Demişti .. Benim 1 haftam gitmiş mi oluyor ya

ben de çok yemeyim diye bir şey yapmayım evde diyorum. kek yapsam koca keki oturur yerir öyle bir potansiyel var. abur cubur alıyorum onları daha çok yiyorum.kendim yapsam daha faydalı olcak aslında .

Bende evde yapinca sadece ben yiyorum esim hic sevmez o yuzden yapmiyim diyorum ama bu seferde eve giren abur cuburun haddi hesabi olmuyo, kek yapacagim zaman yarim olcu yapip minik kagitlarda pisiriyorum tabi yine hepsini ben yiyorum bu isin son bulmasi icin biran once kizimin gelmesi kazim, gel kizim gell gel

bebek kıyafeti alırken çok boyalı renkli olmamasına dikkat ettim. Doğunca ilk giydirilen kıyafetin beyaz olması sünnet ona dikkat ettim. dikişli etiketlere mutlaka bakıp %100 pamuk/viskon/modal/bambu yazanları aldım. park yatak sunnybaby aldım http://www.n11.com/sunny-baby-playf...0?cid=604001&gclid=CPDMjKWmlMQCFQbItAodFwoAcg çocuk arabasını travel system beneto aldım http://www.beneto.com.tr/urun/17_bt-2040t-leone-travel aklıma gelenler bunlar

Kızlar kasıklarımdaki agrı bacaklarıma yayılıyor dayanılmayacak gibi bazen Ağrı'dan ağlıyorum geçer belki diye hastane ye de gitmek istemiyorum doktorum aksam geçmezse git dedi ne yapsam bilemedim. Dayanmak cok zor artık

MERHABA KIZLAR doktora gittim pazartesi spinal anestezi ile bebişimiz geliyo. burda cok güzel şeyler paylaştık ismini bile bilmediğimiz kişilere dua ettik. ailemize anlatmadıklarımızı buraya yazdık . hakkınız helal edin doğumdan sonrada paylaşımlara devam edelim. bana dua edin pazartesi sorunsuz bi şekilde kurtulayım. öptüm hepiniizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…