- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
insallah cnm korkmuyorum artik ama cekiniyorm dr um erkek ya ondanCanım çatı muayenesi hiç zor değil merak etme benide çok korkuttular şöyle böyle diye kimseyi dinleme bence kendini kasma yeter hiç acımıyor inan bana :)
cnm zamann cok az kalmis sancilarin baslamis olabilir Allah kolaylik versinGünaydın arkadaşlar , karnım taş gibi sert neden acaba sabahları olmazdı böyle .bebegim uyanık oynuyor baya ama karın ağrısı gibi agrı var bende hafiften onun disinda birsey yok
Ay haftaya Sezeryan ama beklemicek mi acaba benim kızVaktin az kalmış.Belki de doğum habercisi sancılardır:))
ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlarbende 36+4 te gittim doktora, 51 cm ve 3150 gram kilosu..banada iri bebek olacak dedi doktor ve senin gibi normal istiyorum, doktorumda öyle, inşallah sezeryan olmam ya çok korkuyorum sezeryanden...
Âmin canım kolayca istediğiniz gibi bir dogum yaparsınız inşallahben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin
Canım benim geçen ayin 23 den berli bir parmak açıklık var hala dogurmadim bugün yine kontrole gittim alttan muayene etti hiç ilerleme yok dedi isterseniz ilişkiye girebilirsiniz dedi tetikleyen için 4 gün içinde gelse iyi olur dediGünaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
bastan beri takip edilen dr guvenmek en iyisi aslında ciddi kritik bisi cıkmadıkcaMaşallah bebeğine.Allah istediğin şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))HEPİMİZE TABİ.Benim de kontrol bugün.Çok heyecan yaptım.Hatta kendi doktorum kötü bir şey söylerse diye başka doktordan da randevu aldım.Ben de bir sorun çıkmazsa normal olsun istiyorum.Hakkımızda hayırlısı
Gunaydin kizlar. Normal dogum yapan anneler sorum size. Genelde dogum yapacaginiz gun hangi belirtileri yasadiniz? Diger gunlerden farkli olarak vucudunuzda ne gibi degisiklikler oldu?
Slm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum ğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim
Günaydınlar, normal dgm yaptm, belirtilerim ödem, sık ama daha rahat tuvalet, bebeğin hıçkırıklarını valende hissetme, kuyruk sokumundan kasık ve çatima giren ağrı, ama bu ağrı nst de çıkmıyordu doğuma girerken bile 40,45 ölçüyordu cihaz ama ben duramiyirdum. Adet sancısı gibi başladı ama doğuma yakın yani 3,4 dk ya düşünce yurumemi engelliyordu. Doğuma gitmeden bir iki hafta önce hurma yemeğe başlamıştım,dogumdan önceki gece yatmadan 10 tane filan yedim, acilmam hızlı oldu.Karnında sertlik filan yalancı sancılarda oluyordu, doğuma gittiğim gün olmadı. Allah tüm anne adaylarını ve sizi kolaycacik kurtarsın sağlıcakla mesleğinizi koklamayi nasip etsin.
bastan beri takip edilen dr guvenmek en iyisi aslında ciddi kritik bisi cıkmadıkca
dun ilk kez gitttiğim dr bana 'karnın burnunda geldiğine gore kesin bisilerden korkuyorsun kadın dogumcun da rahat davranmıs o yuzden gelmişsindir' dedi
farklı bir gorus uzman degerlendirmesi tabiki cok kıymetli icimiz rahatladı ama zaten cogu dr surece sonradan dahil olmamak için farklı pek bisi soylemiyordur bence
Gobwgini sar canim yumusak bi bezle ve sicak tut bende de gobek vardi 2 gundur yazmayla sardim birde alttan cit citli atlet giydim bugun biraz indi gibiSlm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum bebeğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim
Cnm 4 cm olmadığı sürece ve sancı olmadığı sürece açılma çok önemli değil. Önemli olan ilerleme hızı ve bunu ilerleten de sancı. Bazılarının hızla ilerliyo açılması ve doğum 12 saat içinde bile oluyo bazıları 1-2 cm açıklıkla 1-2 hafta bekliyo ve sonunda açılma ilerlemeyince ya suni sancı veriliyo ya da sezeryanGünaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
Çok iyi yaaaa, bende hurmayı günde ikiye mi çıkarsam çok korkuyorum doğumdan.hızlı açılır rahat doğururum belkiiiGünaydınlar, normal dgm yaptm, belirtilerim ödem, sık ama daha rahat tuvalet, bebeğin hıçkırıklarını valende hissetme, kuyruk sokumundan kasık ve çatima giren ağrı, ama bu ağrı nst de çıkmıyordu doğuma girerken bile 40,45 ölçüyordu cihaz ama ben duramiyirdum. Adet sancısı gibi başladı ama doğuma yakın yani 3,4 dk ya düşünce yurumemi engelliyordu. Doğuma gitmeden bir iki hafta önce hurma yemeğe başlamıştım,dogumdan önceki gece yatmadan 10 tane filan yedim, acilmam hızlı oldu.Karnında sertlik filan yalancı sancılarda oluyordu, doğuma gittiğim gün olmadı. Allah tüm anne adaylarını ve sizi kolaycacik kurtarsın sağlıcakla mesleğinizi koklamayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?