Günaydın herkese
son kan degerlerimden sonra eşim epey panik yapınca Dün görüş almak için başka bi Dr gittik trombosit degerim 106 ydi Dr riskli olmadığını 60 a inerse doğum sırasında kan takviyesi gerekebilecegini söyledi
bide doğumlardan ilgili bebeğin başı doğum kanalına girmemiş henüz ama plesenta yaşlanmaya başlamış yakin zamanda sancı bejleyebilirsin dedi
İşin kötüsü bebeğin başı biraz eğik duruyor tam doğum pozisyonunda değil böyle devam ederse normal doğum zorlamayın dedi
kendi Dr böyle bişi soylememisti
haftaya çarşamba kontrolum var çatıya bakılacak o zaman daha netlik kazanır ama kendimi normale alistirmistim sezeryane çok onyargim var ama hayırlısı tabi
son olarak bebek kendi Dr USG de pazartesi günü 2920 çıkmıştı dün 3320 çıktı baya fark var
Dr iri bebek olacak maşallah midesi dolu suan içerde ner varsa yaşamış yutmus dedi:)
Canım çatı muayenesi hiç zor değil merak etme benide çok korkuttular şöyle böyle diye kimseyi dinleme bence kendini kasma yeter hiç acımıyor inan bana :)cnm bebegin ve senin icin hangisi dogruysa onu yap Allah korusun bebek sıkısabilir galiba hayirliisiyla kavusursun insallah. cati muayenesi zor mu bu arada cnm haftaya dr um dogum seklini faln konusuruz dedi galiba muayenede eder
2 gün önce aynı durum başıma geldi. Rutin kontrolde yaşadık bunları 12 saat düzensiz ama etkili sancım var. sonra bıçak gibi kesildi. Şimdi ara ara kasılmam oluyor yüksek ihtimal 100ü buluyor. Buarada benimki daha kanala girmemişti ama açılmam vardı. Yarın yine gitcem bakalımGünaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
Anladım canım 2 gündür hala doğurmadın yaniHerkes tuttu
2 gün önce aynı durum başıma geldi. Rutin kontrolde yaşadık bunları 12 saat düzensiz ama etkili sancım var. sonra bıçak gibi kesildi. Şimdi ara ara kasılmam oluyor yüksek ihtimal 100ü buluyor. Buarada benimki daha kanala girmemişti ama açılmam vardı. Yarın yine gitcem bakalım
benim 10 gün önce 2cm açıklık vardı sancı azdı sonra cuma günü sancım çok oldu 6 saat kadar açıklık artmamış 2 gün boyunca ara ara sancım oldu ama şimdi azaldı hala açıklık artmamışGünaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
Ayyy gerçekten mi yaa bende umutlanmıştım Açıklık var deyince demekki beklemek gerekiyor belimden kasıklarıma doğru hafif ağrılarım var şimdide ama hayırlısı Allah'tan artık ya napalım bekletcek miniklerimiz bizi Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli Doğumlar nasip etsin hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bekleme Süreci çok zormuş gerçektenbenim 10 gün önce 2cm açıklık vardı sancı azdı sonra cuma günü sancım çok oldu 6 saat kadar açıklık artmamış 2 gün boyunca ara ara sancım oldu ama şimdi azaldı hala açıklık artmamışkişiden kişiye değişebiliyor :) drum doğururum sandı haftasonu kesilince sancılar şaşırdı
Günaydın herkese
son kan degerlerimden sonra eşim epey panik yapınca Dün görüş almak için başka bi Dr gittik trombosit degerim 106 ydi Dr riskli olmadığını 60 a inerse doğum sırasında kan takviyesi gerekebilecegini söyledi
bide doğumlardan ilgili bebeğin başı doğum kanalına girmemiş henüz ama plesenta yaşlanmaya başlamış yakin zamanda sancı bejleyebilirsin dedi
İşin kötüsü bebeğin başı biraz eğik duruyor tam doğum pozisyonunda değil böyle devam ederse normal doğum zorlamayın dedi
kendi Dr böyle bişi soylememisti
haftaya çarşamba kontrolum var çatıya bakılacak o zaman daha netlik kazanır ama kendimi normale alistirmistim sezeryane çok onyargim var ama hayırlısı tabi
son olarak bebek kendi Dr USG de pazartesi günü 2920 çıkmıştı dün 3320 çıktı baya fark var
Dr iri bebek olacak maşallah midesi dolu suan içerde ner varsa yaşamış yutmus dedi:)
Günaydın arkadaşlar , karnım taş gibi sert neden acaba sabahları olmazdı böyle .bebegim uyanık oynuyor baya ama karın ağrısı gibi agrı var bende hafiften onun disinda birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?