2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar cok cok utanarak bisey sorucam genital bolgemde cok kasinti var ve bu hamileligmin oncesindede vardi simdide coj kasiniyor mor leke gibi kabarciklar var cok afedersiniz ic dudakta sigil olabilirmi cok korkuyorum ne olabilirkii buu

kizlar cok cok utanarak bisey sorucam genital bolgemde cok kasinti var ve bu hamileligmin oncesindede vardi simdide coj kasiniyor mor leke gibi kabarciklar var cok afedersiniz ic dudakta sigil olabilirmi cok korkuyorum ne olabilirkii buu
Ya jasinti yokta diger dedigin bendede var bugn farkttim

gecmis olsun. Bir aynayla baksan Aslında

hamile veya dogum yapan arkadaslar bebeklerinize ne isim koydunuz veya karar verdiniz ?ben cok kararsizim hala kizim olacan % 80 allah izinn verirse isim eylül , berrin, miray, veya simay düsünüyorum ama karar veremedim hala
isimler cok guzel cnm miray bence mimra ismide cok guzel kizim olsaydi dusunurdum :)

iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..

Cok üzüldüm canım ama Onlar bebek ama bizden daha güçlüler geçer birşeyi kalmaz Sen ferah tut içini iyi düşün canım. Dualarım Seninle kızınla

Allah im en kisa Amabda sagligina kavustursun canim itu olacak kizin buba inan bol bol ayetel kursi ve ihlas suresini oku , Rabbim buyuk cabim ferah tut icini

Cok üzüldüm canım ama Onlar bebek ama bizden daha güçlüler geçer birşeyi kalmaz Sen ferah tut içini iyi düşün canım. Dualarım Seninle kızınla

Allah im en kisa Amabda sagligina kavustursun canim itu olacak kizin buba inan bol bol ayetel kursi ve ihlas suresini oku , Rabbim buyuk cabim ferah tut icini

nazar88 canım Allah şifa versin. Kotu bisi yoktur inşallah gönlünü ferah tut ve dua oku.kiyamam yavruna insan anne olunca daha iyi anlıyor.belki senin aldığını ilacın tesiridir.
sagolun kizlar insallah iyi olacak kizim buna bende inaniyorum.. yanimdan götürürken öyle güzel bakiyorduki gözümün icine.. bütün gece gözüme uyku girmedi.. BitterKuzucuk canim ne ilaci? anesteziden sonra alinan ilaclarimi kastettin?

allah şifa versin insallah en kısa zamanda iyilesir kizin.

gunaydin herkese..

GunaYdin kizlar...gayet sakin bir geceden sonra kalktim hazirlaniyoruz birazdan doguma gideceZ Allahin izniyle kizimizi kucagima alacam bugun. Ismine 3 gun once karar verebildik kismetse Miray olacak ben yabanci oldugum icin hem yurtdisinda hem turkiyede ayni yazilsin ö ü gibi harfler icermesin istedik cok zor karar verdik. Haberdar etmeye calisacam sizi, bakalim durumum nasil olacagina bagli. Kendinize iyi bakin kizlar...

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…