- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
birde bana sor cok iyi anliyorum senitsk ederim cnm böyle beklemekte gecen 9 aydan daha zor geliyor
sende almanyadasin canim sanirim neresindesin ?ben hamburg tayimtsk ederim cnm böyle beklemekte gecen 9 aydan daha zor geliyor
Stuttgart tatlimsende almanyadasin canim sanirim neresindesin ?ben hamburg tayim
Stuttgart tatlim
tesekkür ederim ins saglikla kavusuruzSeninde cok az kalmis umarim gunlerin guzel geciyordur allah yardimcimiz olsun bebislerimize sagsalim kavusalim
Ya jasinti yokta diger dedigin bendede var bugn farkttimkizlar cok cok utanarak bisey sorucamgenital bolgemde cok kasinti var ve bu hamileligmin oncesindede vardi simdide coj kasiniyor mor leke gibi kabarciklar var cok afedersiniz ic dudakta sigil olabilirmi cok korkuyorum ne olabilirkii buu
gecmis olsun. Bir aynayla baksan Aslındakizlar cok cok utanarak bisey sorucamgenital bolgemde cok kasinti var ve bu hamileligmin oncesindede vardi simdide coj kasiniyor mor leke gibi kabarciklar var cok afedersiniz ic dudakta sigil olabilirmi cok korkuyorum ne olabilirkii buu
sagol cnm baktim ve dedigim sekildeydigecmis olsun. Bir aynayla baksan Aslında
isimler cok guzel cnm miray bence mimra ismide cok guzel kizim olsaydi dusunurdum :)hamile veya dogum yapan arkadaslar bebeklerinize ne isim koydunuz veya karar verdiniz ?ben cok kararsizim hala kizim olacan % 80 allah izinn verirse isim eylül , berrin, miray, veya simay düsünüyorum ama karar veremedim hala
Teşekkür ederim tavsiyen icin canım kararsız kalmak cok kötü :)isimler cok guzel cnm miray bence mimra ismide cok guzel kizim olsaydi dusunurdum :)
aynen oyle canim :)Teşekkür ederim tavsiyen icin canım kararsız kalmak cok kötü :)
iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Cok üzüldüm canım ama Onlar bebek ama bizden daha güçlüler geçer birşeyi kalmaz Sen ferah tut içini iyi düşün canım. Dualarım Seninle kızınlaiyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Allah im en kisa Amabda sagligina kavustursun canim itu olacak kizin buba inan bol bol ayetel kursi ve ihlas suresini oku , Rabbim buyuk cabim ferah tut iciniiyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Cok üzüldüm canım ama Onlar bebek ama bizden daha güçlüler geçer birşeyi kalmaz Sen ferah tut içini iyi düşün canım. Dualarım Seninle kızınla
Allah im en kisa Amabda sagligina kavustursun canim itu olacak kizin buba inan bol bol ayetel kursi ve ihlas suresini oku , Rabbim buyuk cabim ferah tut icini
sagolun kizlar insallah iyi olacak kizim buna bende inaniyorum.. yanimdan götürürken öyle güzel bakiyorduki gözümün icine.. bütün gece gözüme uyku girmedi..nazar88 canım Allah şifa versin. Kotu bisi yoktur inşallah gönlünü ferah tut ve dua oku.kiyamam yavruna insan anne olunca daha iyi anlıyor.belki senin aldığını ilacın tesiridir.
sagolun kizlar insallah iyi olacak kizim buna bende inaniyorum.. yanimdan götürürken öyle güzel bakiyorduki gözümün icine.. bütün gece gözüme uyku girmedi..BitterKuzucuk canim ne ilaci? anesteziden sonra alinan ilaclarimi kastettin?
GunaYdin kizlar...gayet sakin bir geceden sonra kalktim hazirlaniyoruz birazdan doguma gideceZ Allahin izniyle kizimizi kucagima alacam bugun. Ismine 3 gun once karar verebildik kismetse Miray olacakben yabanci oldugum icin hem yurtdisinda hem turkiyede ayni yazilsin ö ü gibi harfler icermesin istedik cok zor karar verdik. Haberdar etmeye calisacam sizi, bakalim durumum nasil olacagina bagli. Kendinize iyi bakin kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?