2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaman yaklastikca hem heyecan oluyor icimde hem de korku
bir aksilik olmazsa normal dogumu bekliyorum ama o sureci nasil atlatacagm hic bilmiyorum.. korkum suanda tavan yapti
ilk dogumun sanirim canim ama düsünmemeye calis kolay olacagini düsün herkes gibi

Iki saat oldu yatagima yatali bebegim hic durmadan hareket ediyor ve bu beni korkutmaya basladi acaba dogumum mu yaklasiyor yasayanlar varmi bu durumu ?

Kizlar bikac saattir karnim kaskati kesildi hafif hafif sanci girdi sonrada bir damla kadar hafif kahverengi leke geldi, simdi agri yok gibi ama karnim hala tas gibi kontrolum carsamba gunu ama ben heyecan yaptim kizimi istiyorum galiba
Azcık daha dursun kızlar canım ya :))) senle aynı gibiyiz .. Daha halıları verecem . Ev temizlenecek .. Daha işim var :)))

kişisel temizliği ne zaman yapıyorsunuz ??? Çarşamba benimde kontrol var doktor çatı muayenesini 38/39 da yaparız diyordu .. Acaba bu Çarşamba yaparmı ki !! Hazırlık yapayım mı daha erken mi ki ??

Merhaba kızlar ya benim çok kötü bacaklarim ağrıyor sizliyor resmen sizce neden böyle bi bilen varmı ? Benim hamileligimin başındaki aynı böyle olmuştu ama şimdi ağridan uyuyamiyorum

Merhaba kızlar ya benim çok kötü bacaklarim ağrıyor sizliyor resmen sizce neden böyle bi bilen varmı ? Benim hamileligimin başındaki aynı böyle olmuştu ama şimdi ağridan uyuyamiyorum
Magnezyum ic canim bebekler ne var ne yok bizden cekip aldiklari icin oliyor :))

Kizlar bikac saattir karnim kaskati kesildi hafif hafif sanci girdi sonrada bir damla kadar hafif kahverengi leke geldi, simdi agri yok gibi ama karnim hala tas gibi kontrolum carsamba gunu ama ben heyecan yaptim kizimi istiyorum galiba
Nasıl oldun şimdi
dogurmadin Dimi henüz :)

Her Dr farklı yapıyor sanırım bende garanti olsun diye kesin tarihini sordum 38 bitecek 39 un içindeyken yapıcam dedi tabi ozamana kadar süpriz olmazsa
artık cekinemiyorum ya Karnım filan çok kullandı benim bide geçen hafta birden catladi artık saldim iyice

bence hazırlıklı git. belli olmaz.

sanırım sen de doğuruyosun artık :) ben kaldım yinee :)
Canım seninle günlerimiz aynı Anlıyorum ki sende benim gibi sıkılmış durumdasın benim kızım olucak ALLAH izin verirse çok Nazlı olcak benim kızım sanırım en Başlarda yüzünü cinsiyetini falan epey göstermedi şimdide gelmek bilmiyor maşallah :) ama son zamanlar hiiiç Geçmiyor normal bekliyoruz bizde bakalım gelcek mi :)

ayy supriz oldu bozeede masallah kilosu iyi kuzunun usg ile tuttumu peki ins senin agrilarinda gever biian once genel anestezi ile mi oldun
Sipinal epidurel oldum.cok rahatti ameliyat ama sonrasi cok kotu oldum sanki 3 sezeryan bi anda olmusum gibi oldu eski dikislerdeki hasarlarda duzeltilmis haliylw rahim agrisi cok kasti bebi bebwgin usg siyle hemen hemen tuttu
iyi dileklerde bulunan tum arkadaslarada tesekkur ediyorum cok hazirliksiz yakalqndim ama ev bile bugun temizleniyor :)

Bunun hazir pakette olanindan alip yaptim uzerinede dovulmus.ceviz koydum ictik sutu inanilmaz Getirio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…