- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Dogumda gordu dr bnm de haberm yoktu basur oldgndan. Ilac faln vermdi gecer dedi sadce. Dogumda cok ikindm bilmem ondn mi suan orasi disari cikms biseklde cok kotu yaniHerhangi bi ilaç falan vermedi mi
Ben de bi ebe arkadaşa sordum da bebek baskı yaptığı için olması normal dedi
Güldürdün beni Allah iyiliğini versin sorma doğumda zaten görmeyen kalmıyor atlattın sen öyle düşünHadi yaa dogumda zaten orta mali gbi oldum geln bakio giden bakioama o an katlanioysn bi şekilde simdi gostermk cok zor olck
Geçmiş olsun ay hastalık cok zor bu dönemde geçer hemen inşallahNezleyim ben ya( burun tıkanıklığı ve hapşırıyorum (( ağızdan nefes alıyorum o da yetmiyor !!! Sıcak bişiler de içiyorum meyve de yiyorum daha ne yapayım ki!!!!!!!!!
Allah analı babalı büyütsün inş canım bebişin kaç kg doğdu ve küvez e girmedi dimi benimde sancılarım oluyor ara ara erken gelir diye korkuyorum daMerhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Gerçekten bambaşka bir duyguymuş. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
Evet canım ya çekilmiyor hiçGeçmiş olsun ay hastalık cok zor bu dönemde geçer hemen inşallah
Canım bence dikkat et ben doğumdan bir gün önce banyo fayanslarıni yıkadim sonra ertesi gün acil gittik nst kötü çıkınca ben fark etmeden suyum bitmiş baya bir serum yedikten sonra doğum yaptım 12 gün oldu hala yorgunum sen yorma kendini.
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman... Korkacak bişey değil ama o hissiyat bi kötü sanki, değişik...Hmm bende salı gıdıcem 37+3 oluyo yapabılır banada benımde dr um erkek
sagol canim amin hepimiz insallahhh...Ayy Allah im sakinlik versin sana belli zamani beklemekte zor oluyor ya :)
Saglikla kavus bebisine ins
Kizlar bikac saattir karnim kaskati kesildi hafif hafif sanci girdi sonrada bir damla kadar hafif kahverengi leke geldi, simdi agri yok gibi ama karnim hala tas gibi kontrolum carsamba gunu ama ben heyecan yaptim kizimi istiyorum galiba
Hayırlı olsun cnm darısı bekleyen bizlerin başınaMerhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Gerçekten bambaşka bir duyguymuş. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
sanırım sen de doğuruyosun artık :) ben kaldım yinee :)
Canım bnm salı 37+1 oluyor aramozda 6güm göxüküyor takvimdeHmm bende salı gıdıcem 37+3 oluyo yapabılır banada benımde dr um erkek
hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza :)Merhaba kizlar doguma saatler kaldi. Dogum yapacak tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?