2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmis olsun canim

bende gaz sorunu yok ama cok bastiriyor hareket ettikce ve sanci gibi bir süre hareket edemiyorum o korkutuyor beni acaba geliyor mu diye
kasılmamı oluyo doktor bana bi yerde toplanıp tekrar gevşiyosa saate bak 5 dakkada ir olursa gel dedi. benimki sürekli o halde sanki ama 5 dakkaya inmedi gibi

arkadaslar hafif kanama gelmesi normal mi 38. haftadayim. birde ev islerini yemek vs nasil yapiyorsunuz bu son gunler benim yardim edecek kimsem yok yanimda yapamiyorum hic

Nisanin gelmistir canim bunun pesine kasik ve bel agrin baslayabilir kasilmalarda ,kendini yorma,dr unuda arayip bilgi ver bence oda seni yonlendirecektir ne yapman konusunda,

Merhaba kızlar yarin son günüm bi ben kaldim sanırım benimle ayni olan herkes doğurdu. Pazartesi nisanim geldi ama sancim olmadi.
bu sabah doktora gittim bebegim 3800kg olmus.
2 cm açıklık ve nst de sancı çıktı. Devam ederse gel dedi.
pazartesi yatış yapacagiz suni sanci verecekler artık daha fazla beklersek bebek 4kiloyu gecebilir çünkü sezaryende olmak istemiyorum insallah bi sıkıntı olmazsa.
Ama dua edin lutfen bugun yarin gelsin bebegim kendi sancimla.
hepimiz için hayırlısı olsun.miniklerimize kavusalim sağlıkla :)

Gecmis plsun canim kucuk cocuga bakmak daha zor bizde isin tedavidi falan yaptilar hastanede kucuk pldugu ocin emmek istemiyor emiyor mu senin ki

Tek değilsin canım bende bekliyorum ama herhangi bişey yok ara ara adet sancısı gibi oluyo fazla sürmeden geçiyo pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek

selam kizlar herkes iyidir umarim.. ben son islerimi hallediyorum ütülerimi yaptim evi topladim süpürmek ve toz almak kaldi.. hastane cantami son kez gözden geciricem.. yarina is birakmak istemiyorum güzelce dinlenmeye calisicam.. pazarteside dogum kismetse.. ondan sonra dinlenmek zor olacak :)

Gozunuzaydin, insallah bir an önce saglıgına kavuşur minigin:)

ilk hamileliğimde son günler hiç geçmiyordu,hep bebek bir an önce gelsin diye söyleniyordum..şimdi ise başıma geleceği biliyorum son güne kadar beklesin derdindeyim...2 çocuk annesi olmadan önce son günlerimi dinlene dinlene ,keyfini çıkara çıkara geçiriyorum,en ufak bir sabırsızlık yok...başıma ne geleceğinin farkındayım çünkü...hiç acele etmeyin kızlar,hayatın en güzel dönemlerinden birini yaşıyoruz,tadını çıkarmaya bakın...

valla benim 3. olacak ins ama yine de bu son gunlerde özellikle dogsa artik diyorum ,biliyorum dogdugu zaman bütün hayatim degisecek ama yine de insan artik hafiflemek bebegine kavusmak istiyor...

Slm kizlar...
Bugun gorumceler mutfagida dip kose temizlediler allah razi olsun.gercrkten son zamsnlarinda insanin yaninda birileri olmasa coook zor...resmen onlar yapti ben yoruldum.

Kizim 3 yasinda ve cocuk odasinda onun duzeni bozulmasin diye onunda gonul rizasini alarak besigi yatak odasina aldik.yarinda otirma odasi ile cocuk odasi temizliği yapilacak. Annemde haftaya bugun yanimda olacak ins...

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…