- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar, uzun süre sizlerden ayrı kaldım..hamileligimin 32. Haftasindan itibaren kabus gibiydi..fenalasarak hastaneye kaldırıldım..8 gün hastanede, 30 gün de evde yattım..sonunda 38. Haftada minicik kızımi kucagima aldim..gelişme sorunu ve sıvı kaybı vardı..2200 gr doğdu yavrum..çok şükür iyi ama yenidogan sariligini atlatamadi henüz..çok zor günlerdi, büyük kısmı geçti şükür..Allah kimselere yaşatmasın,herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum..
bende gaz sorunu yok ama cok bastiriyor hareket ettikce ve sanci gibi bir süre hareket edemiyorum o korkutuyor beni acaba geliyor mu diyegünaydın kızlar mutlu haftasonları karnımda gaz olunca cok sancım oluyor doğum sancısı sanıp korkarak uyanıyorum
kasılmamı oluyo doktor bana bi yerde toplanıp tekrar gevşiyosa saate bak 5 dakkada ir olursa gel dedi. benimki sürekli o halde sanki ama 5 dakkaya inmedi gibibende gaz sorunu yok ama cok bastiriyor hareket ettikce ve sanci gibi bir süre hareket edemiyorum o korkutuyor beni acaba geliyor mu diye
arkadaslar hafif kanama gelmesi normal mi 38. haftadayim. birde ev islerini yemek vs nasil yapiyorsunuz bu son gunler benim yardim edecek kimsem yok yanimda yapamiyorum hic
yok anim daha sik olmuyor ama takip ediyorum olabilir diye saglikli dogumlar evlatlat nasip etsin allah hepimizekasılmamı oluyo doktor bana bi yerde toplanıp tekrar gevşiyosa saate bak 5 dakkada ir olursa gel dedi. benimki sürekli o halde sanki ama 5 dakkaya inmedi gibi
persembe gunku muayeneden sonra dün zaten pihtili kan geldi nisan sanirim oNisanin gelmistir canim bunun pesine kasik ve bel agrin baslayabilir kasilmalarda ,kendini yorma,dr unuda arayip bilgi ver bence oda seni yonlendirecektir ne yapman konusunda,
Gelincede karnima geri girse dersin :) bu kadar zpr olacagini dusunmemistim ben ya da ben cok zorlandim bilmiyorummerhaba kizlar durumlar iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur ama artik cok agirlastim bebegim karnimin altina baski yapiyo .. bir an once gelsin artik su bebeler yacokk ozledimm
Gecmis plsun canim kucuk cocuga bakmak daha zor bizde isin tedavidi falan yaptilar hastanede kucuk pldugu ocin emmek istemiyor emiyor mu senin kiMerhaba kızlar, uzun süre sizlerden ayrı kaldım..hamileligimin 32. Haftasindan itibaren kabus gibiydi..fenalasarak hastaneye kaldırıldım..8 gün hastanede, 30 gün de evde yattım..sonunda 38. Haftada minicik kızımi kucagima aldim..gelişme sorunu ve sıvı kaybı vardı..2200 gr doğdu yavrum..çok şükür iyi ama yenidogan sariligini atlatamadi henüz..çok zor günlerdi, büyük kısmı geçti şükür..Allah kimselere yaşatmasın,herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum..
o kadar zormu bebek bakmak :)Gelincede karnima geri girse dersin :) bu kadar zpr olacagini dusunmemistim ben ya da ben cok zorlandim bilmiyorum
Tek değilsin canım bende bekliyorum ama herhangi bişey yok ara ara adet sancısı gibi oluyo fazla sürmeden geçiyo pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecekMerhaba kızlar yarin son günüm bi ben kaldim sanırım benimle ayni olan herkes doğurdu. Pazartesi nisanim geldi ama sancim olmadi.
bu sabah doktora gittim bebegim 3800kg olmus.
2 cm açıklık ve nst de sancı çıktı. Devam ederse gel dedi.
pazartesi yatış yapacagiz suni sanci verecekler artık daha fazla beklersek bebek 4kiloyu gecebilir çünkü sezaryende olmak istemiyorum insallah bi sıkıntı olmazsa.
Ama dua edin lutfen bugun yarin gelsin bebegim kendi sancimla.
hepimiz için hayırlısı olsun.miniklerimize kavusalim sağlıkla :)
Merhaba kızlar, uzun süre sizlerden ayrı kaldım..hamileligimin 32. Haftasindan itibaren kabus gibiydi..fenalasarak hastaneye kaldırıldım..8 gün hastanede, 30 gün de evde yattım..sonunda 38. Haftada minicik kızımi kucagima aldim..gelişme sorunu ve sıvı kaybı vardı..2200 gr doğdu yavrum..çok şükür iyi ama yenidogan sariligini atlatamadi henüz..çok zor günlerdi, büyük kısmı geçti şükür..Allah kimselere yaşatmasın,herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum..
Kicuk dogdugu icin sanirim altini bile degistiremiyorum aglayinca cok korkuyorum canini acitiyormusum gibi geliyor sut veya mama versem kusuyor fazla mi oldu azmi oldu diyorum kisaca korkuyorum :)o kadar zormu bebek bakmak :)
Çok iyi ememiyor..bu yüzden sarılık geçmedi zaten..sutumu Sagip biberonla veriyorum, güç bulursa da kendi emiyor..seninki de mi minik??Gecmis plsun canim kucuk cocuga bakmak daha zor bizde isin tedavidi falan yaptilar hastanede kucuk pldugu ocin emmek istemiyor emiyor mu senin ki
valla benim 3. olacak ins ama yine de bu son gunlerde özellikle dogsa artik diyorum ,biliyorum dogdugu zaman bütün hayatim degisecek ama yine de insan artik hafiflemek bebegine kavusmak istiyor...ilk hamileliğimde son günler hiç geçmiyordu,hep bebek bir an önce gelsin diye söyleniyordum..şimdi ise başıma geleceği biliyorum son güne kadar beklesin derdindeyim...2 çocuk annesi olmadan önce son günlerimi dinlene dinlene ,keyfini çıkara çıkara geçiriyorum,en ufak bir sabırsızlık yok...başıma ne geleceğinin farkındayım çünkü...hiç acele etmeyin kızlar,hayatın en güzel dönemlerinden birini yaşıyoruz,tadını çıkarmaya bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?