- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Off hem de nasilkızlar bende vajina agrısı var sizlerde de olmuşmuydu doğum yapanlar...yada yapacak olanlarda var mı?
Insllh. bnm hepsi karnmdaydi dogurunca burustum resmn. Simdi korse takiyrm karnmi gorunce moralm bozuluyohadi ya o kadar kötümü oluyo. İnşallah çabuk düzelir.
bnm minigmn dun topuk kani vardi bugn de gobek bagi dustu. Kuzucuk emio simdlk masallh. Sarilik da olmdk insllh seninki de cabuk atlatrHerkese merhabalar bayadır giremiyorum.Minigimle meşgulüm sarilik ile uğraştık 2 gün hastanede yattık şimdi evdeyiz ve alarm kurduk öyle besliyorum küçük hanimi yoksa sarılığı artıyormuş doğum yapan arkadaşlar dikkat etsin sırf memeye alışsın diye sakin aç bırakmayın. Benden bukadar sizler Nasılsıniz?
aslında dr ameliyata girerken açıkladı ama o heycanla birşey duymadım galiba.iğnenin vurulduğu yerde problem olabilirmi dedi.Acaba ne tur bi problem olur mus ben de igne kullaniyorum genel olmaktansa normal dogumu bile secebilirim
korseyi henüz takmadım ya birgün taktım rahatsız etti gibi bu ameliyat yeri daha çok acıyordu .kimyonu rezeneye katıp içiyorum ayrı ayrımı içsemkiayy cok guzel ya bende sabirsizlikla minik erkwgimi bekliyorum 2. ZoRsa benim 3. Daha zor olacak galiba saglikli olsun da rabbimin izniyle her agriya raziyim nasil olsa en fazla bir haftada gecer gobis nw alemde korseyi takmaya basladin mi kimyon cayini sakin unutma gunde 3,5 bardak ic ki gobek yaglarini kirsin
doğumdan 2 3 gün sonra başladısanrm meme ucu çatlağndan kurtulamayacağızbende krem kullanyrm ama çatlar yinede gibime geliyr..
peki ne zamn çatladı sizinki süt gelince mi doğum sonrası hemen mi ?
ben raporumu yarın alacagım dr un sekreteri ayrıntılı olarak herşeyin yzacagını söylemişti yarın yazarım burayaOgretmen arkadaşlar. Calisamaz raporunda tarihler yazicak degil mi? Gun bazında? Bir de 5 hafta doğum sonrasına aktarilir gibi bir şey yzacak mi?
Ogretmenlerde sevk yok artk cnm ilce milli egitimi aradim sordum o gun mudure haber ver hastaneye git muayene ol rapor alma isin erken biterse derse gir dedi bi gun eksik mi aktarilck diye de sordum hayir eksik aktarilmaz dediSevk alin rapor değil
Benim 34. Haftadan itibaren yazdı cnm. Ama müdür yanlış hesapladı sonra düzelttirdim fln uğraştım yani. Sen tarihi hesaplatsan yeter. Çalışmaza dığum tarihini yazarlat. Mebbise analık öncesi izin işleniyır önce. Dopum belgesine 8+5 yazulcakmış. Kesin yazdır unutma demişti bnm müdür.Ogretmen arkadaşlar. Calisamaz raporunda tarihler yazicak degil mi? Gun bazında? Bir de 5 hafta doğum sonrasına aktarilir gibi bir şey yzacak mi?
Cok iyi olur canimben raporumu yarın alacagım dr un sekreteri ayrıntılı olarak herşeyin yzacagını söylemişti yarın yazarım buraya
Biz de var valla. O gun doktordan muayene kagidi alman yeterli oluyor. Okula gelmek zorunda değilsin. Rapor alman da gerekmiyorOgretmenlerde sevk yok artk cnm ilce milli egitimi aradim sordum o gun mudure haber ver hastaneye git muayene ol rapor alma isin erken biterse derse gir dedi bi gun eksik mi aktarilck diye de sordum hayir eksik aktarilmaz dedi
İnşallah canım bizimki anne sütü ile doymuyor ama yinede 2 saatte bir veriyorum.bnm minigmn dun topuk kani vardi bugn de gobek bagi dustu. Kuzucuk emio simdlk masallh. Sarilik da olmdk insllh seninki de cabuk atlatr
Ben ayrı yapıyorum ama 2 bardak falan icebiliyorum ancak unutuyorum.korseyi henüz takmadım ya birgün taktım rahatsız etti gibi bu ameliyat yeri daha çok acıyordu .kimyonu rezeneye katıp içiyorum ayrı ayrımı içsemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?