2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bende hamileyim inşallah. Tup bebis benimkisi de 2. Kuzum :) doğum tarihi 8 Mart görünüyor. Yarın kese için gideceğim.
Bir tüpçü daha gelmiş .cnm gözün aydın. Yarın kesenizide görürsün inşallah. Ilk çocugun kaç yaşında

Herkes keseyi görüyor bi ben göremedim galiba. Türkiyeye gittiğimde giderim artık kese görmeye..

Son düzenleme:
cnm meraba listeyi fatma ipek arkadaşımız yapıoo....benm de 12. 750 çıkmıştı ben henüz keseyi görmedim çarşamba günü çağırdı dr um

hangi dr.gidiyorsun benimde tüp 19 transfer yapıldı dr kese için pzrtesi çağırdı

Son düzenleme:
Bende keseyi gormek icin onumuzdeki hafta persembe gidicem insallah cok heycanliyim cookk :) kalp atislarini ne zaman duyarim kizlar :?? Benimde tup bebiss buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hangi dr.gidiyorsun benimde tüp 19 transfer yapıldı dr kese için pzrtesi çağırdı

Yaa benimde 19 unda transferim olmustu ama beni persembe gunune cagirdi beklemek cok zor yaa :)

Merhaba kizlar butun yazdiklarnizi okudm burda tel iyi cekmiyo o yuzden cok fazla yazamiyrm ama aklmdasnz . 2 gun once keseyi gormustk ama bnde bulanti kusma hicbisey yok lekelenme de bitti cok sukur insllh hepimz saglkli bebisler dogururz :)

Teşekkür ederim

Bende keseyi gormek icin onumuzdeki hafta persembe gidicem insallah cok heycanliyim cookk :) kalp atislarini ne zaman duyarim kizlar :?? Benimde tup bebiss buarada

demekki tüp bebek doktor ları uzak tarihe verio bnide bu çarşamba çağırdı

Yaa benimde 19 unda transferim olmustu ama beni persembe gunune cagirdi beklemek cok zor yaa :)

ewet çok zor daha önce hiç kese için doktor çağırmamıştı beni ilk kez çağırıyor beni o gün en son transfere beni aldılar 4.tüp denemem
hangi doktora gittin? biraz bahsedermisin?

Son düzenleme:
demekki tüp bebek doktor ları uzak tarihe verio bnide bu çarşamba çağırdı

Galiba canim onlar daha iyisini biliyorlardir sende bursadansin sanirim bende bursadanim tatlim :))
ewet çok zor daha önce hiç kese için doktor çağırmamıştı beni ilk kez çağırıyor beni o gün en son transfere beni aldılar 4.tüp denemem
hangi doktora gittin? biraz bahsedermisin?

Diger denemelerin tutmusmuydu canim tutmasina ragmen keseyi gormeye cagirmadilar mi yani anlamadim :?? Benim 2. Tup denemem ilkinde transfer yapilamadan iptal oldu 2. De tuttu cok sukur 5. Gun blast embriyo 2 tane atildi ve 12. Gun kan degerim 362 cikti cok sukur sonucu ogrendikten sonra doktorum 10 gun sonra keseyi gormek icin cagirdi :) bende bursa acibadem hastanesinde tedavi goruyorum :)

Ayy ben de hergün öğlen uyuyorum mutlaka. ..
Gece de erken uyuyorum yine de...
Senin kaç haftalık canım?

benide eklermisiniz?
bambi34 37 ilk bebiş 8 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…