benimde çarşamba randevum inşallah görürüz keselerimizi![]()
inşallah canım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde çarşamba randevum inşallah görürüz keselerimizi![]()
Bizimkide tüp bebek transferin ne zaman yapıldı değerin kaçıncı gün degeri
26 Mayıs sende durum nedir
kan için aç olmak gerekmez idrara sıkışık gidince daha net görülüomuş karından ukltrasonda
senn nasıldı hangi gün transfer edildi
3.gun embriyosu 13 haziranda yapıldı transfer
16 haziran 5. gün embriyosudu 10. gün değerim ( 26 haziranda) 270 - 12.gün değerim 750 16. gündeğerim 3020
merhaba benim gebelik test sonucum 765 mart ayında kısmetse anne olucam beni de listenize eklermisiniz birde siz keseyi görmeye gittinizmi değerim ilk kez bu kadr yüksek çıktı acaba kaç embriyom oluşmuş diye çok merak ediyom bilgilendirirmisiniz teşekkürler
vajinal ultrasonla mı gözüktü karından ultrasonla mı
Karından baktı haftaya tekrar gel dedi ben progestan hibor kullanıyorum sen kullaniyormusun
ben crino jel clexane iğne estrofem-folidace -coraspirin hap ve climara bant kullanıorumm............
ama değerim 3020 olduğu halde kesem neden gözükmedi çok korkuorummm :26::26:
Korkma canım ya aklına kötü şeyler getirme inş. en yakın zamanda görürsün Çarşamba günü randevun sanırım dimi bol bol dua edelim birbirimize
3.gun embriyosu 13 haziranda yapıldı transfer
yeni uyandım :)) 2 saat uyudum yine.Var canım öğle uykusuna yatıyorum Son üç gündür normalde uykum gelmezdi oglenlerin ama şimdi sürekli uyumadım var.
Gözün aydın canım.
Selam herkese :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normalde sıkışık olmak gerekiyor da ben gittiğimde sıkışık değildim,sormadılar da.göründü kesemiz.her ihtimale karşı yine de ben de su içeyim bol bol.Cnm karın usg sine sıkışık girilirki daha güzel görünsün .bundan sonra her randevuya sıkışık gidin .sende iç sabahtan suyunu .
hemşire hazırlarken sordu zaten sıkışıkmısınız diye
gözün aydın arkadaşımSelam kızlar bugun bizde keseyi gördük çok şükür Rabbim e , bekleyen arkadaşların da yüzü gülsün inş.
Selam kızlar bende hamileyim inşallah. Tup bebis benimkisi de 2. Kuzum :) doğum tarihi 8 Mart görünüyor. Yarın kese için gideceğim.
Tebrikler,gözünüz aydın![]()
Bu arada sat 11 haziran
Beklenen dpgum tarihi 18 mart ama sezeryan olucagim icin 8 ila 10 mart arasi olucaktir muhtemelen
Hepinize saglikli gebelikler