2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet tutmuştu değerlerim düşük çıktığı için dr. testi tekrarlattı sonraki değerim düştü 3kez kimyasal gebelik geçirdim bu tedavimde 13.gün değrim 765 kısmetse keseyi görcem inşallah olur

inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım bende salı günü keseyi gördüm :) darısı sizlere olsun inşş 2 hafta sonrada bebiş ve pıtpıtları görmeye gidicem allahın izniyle

Ayy ben de hergün öğlen uyuyorum mutlaka. ..
Gece de erken uyuyorum yine de...
Senin kaç haftalık canım?
şu an 6 haftanın içindeyiz diye düşünüyorum daha ileri bile olabilir sata göre.
yarınki doktor randevumuzda netleşicek inşallah kuzum sağlıklıdır

Allahın izniyle bu mercimek size tutunur,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

son gelenleride ekledim hamiş listemize

unuttuğum varsa bu msj alıntı yapıp bilgilerini yazabilir.

Bu arada sat 11 haziran
Beklenen dpgum tarihi 18 mart ama sezeryan olucagim icin 8 ila 10 mart arasi olucaktir muhtemelen
Hepinize saglikli gebelikler

Hemen nazil ogrendiniz hamile olduğunuzu benimde 12 haziran ben hala bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa gecmis olsun canim hayirlisi degilmis diger gebeliklerin allah hayilri zamani bi zaman kilmis rabbim sag salim kucagina da almayi nasip etsin insallah

Bende listeye eklenmek istiyorum:) zonguldak 2. Bebeğim tahmini doğum 10 mart insallah. Teşekkür ederim

Gözün aydın cnm .inşallah gününde daha güzel degerlere ulaşacaktır.
Insallah cnm sagol
Hemen nazil ogrendiniz hamile olduğunuzu benimde 12 haziran ben hala bekliyorum

Ben bobrek agrisi ile dr a girtim urologa testler yapildi idrar yollari enfeksiyonu cikti antibiyotik vercekti gebelik ihtimalimi soyledim beta istedi ozaman cikti yeni dollenme dedi dr um ptesi artisa bakicaz insallah

Amin canım cümlemizinkini arkadaşalar........

Son düzenleme:
Günaydın

doktora gittim ama polikliniği yokmuş bugün.zaten yarın çağırmıştı ama sınav olduğu için bugün gideyim demiştim kısmet olmadı :) yarın inşallah görebilirim doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…