Galiba canim onlar daha iyisini biliyorlardir sende bursadansin sanirim bende bursadanim tatlim :))
Diger denemelerin tutmusmuydu canim tutmasina ragmen keseyi gormeye cagirmadilar mi yani anlamadim :?? Benim 2. Tup denemem ilkinde transfer yapilamadan iptal oldu 2. De tuttu cok sukur 5. Gun blast embriyo 2 tane atildi ve 12. Gun kan degerim 362 cikti cok sukur sonucu ogrendikten sonra doktorum 10 gun sonra keseyi gormek icin cagirdi :) bende bursa acibadem hastanesinde tedavi goruyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewet tutmuştu değerlerim düşük çıktığı için dr. testi tekrarlattı sonraki değerim düştü 3kez kimyasal gebelik geçirdim bu tedavimde 13.gün değrim 765 kısmetse keseyi görcem inşallah olur
inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım bende salı günü keseyi gördüm:) darısı sizlere olsun inşş 2 hafta sonrada bebiş ve pıtpıtları görmeye gidicem allahın izniyle
hayırlı olsun zaman hiç geçmiyo darısı başıma
Saolasin canim.oglum 3 yaşında.Bir tüpçü daha gelmiş .cnm gözün aydın. Yarın kesenizide görürsün inşallah. Ilk çocugun kaç yaşında
Amin allah razi olsun aynı gün transfer olmusuz.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Aramıza hoşgeldin
şu an 6 haftanın içindeyiz diye düşünüyorum daha ileri bile olabilir sata göre.Ayy ben de hergün öğlen uyuyorum mutlaka. ..
Gece de erken uyuyorum yine de...
Senin kaç haftalık canım?
ewet tutmuştu değerlerim düşük çıktığı için dr. testi tekrarlattı sonraki değerim düştü 3kez kimyasal gebelik geçirdim bu tedavimde 13.gün değrim 765 kısmetse keseyi görcem inşallah olur
son gelenleride ekledim hamiş listemize
unuttuğum varsa bu msj alıntı yapıp bilgilerini yazabilir.
Bu arada sat 11 haziran
Beklenen dpgum tarihi 18 mart ama sezeryan olucagim icin 8 ila 10 mart arasi olucaktir muhtemelen
Hepinize saglikli gebelikler
Ben 31 yasindayim.ikinci çocuğuna hamileyim.hatay dayim.SAT: 26 mayis.muhtenal d.t.: 1 mart
Ben 31 yasindayim.ikinci çocuğuna hamileyim.hatay dayim.SAT: 26 mayis.muhtenal d.t.: 1 mart
Insallah cnm sagolGözün aydın cnm .inşallah gününde daha güzel degerlere ulaşacaktır.
Hemen nazil ogrendiniz hamile olduğunuzu benimde 12 haziran ben hala bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşk ederim canım kaç haftalıksın şimdi ???
ne yazık ki öyle heyecandan zaman geçmiyor :)
şu an 6 haftanın içindeyiz diye düşünüyorum daha ileri bile olabilir sata göre.
yarınki doktor randevumuzda netleşicek inşallah kuzum sağlıklıdır
Allahın izniyle bu mercimek size tutunur,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bizim herseymz ayni bn de keseyi sali gunu gordm :)
Cnm eklemiştim seni ilk sayfadaki listeye bakacaksın 2.sıradasın hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?