2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

16 haziran 5. gün embriyosudu 10. gün değerim ( 26 haziranda) 270 - 12.gün değerim 750 16. gündeğerim 3020

merhaba benim gebelik test sonucum 765 mart ayında kısmetse anne olucam beni de listenize eklermisiniz birde siz keseyi görmeye gittinizmi değerim ilk kez bu kadr yüksek çıktı acaba kaç embriyom oluşmuş diye çok merak ediyom bilgilendirirmisiniz teşekkürler

cnm meraba listeyi fatma ipek arkadaşımız yapıoo....benm de 12. 750 çıkmıştı ben henüz keseyi görmedim çarşamba günü çağırdı dr um

Karından baktı haftaya tekrar gel dedi ben progestan hibor kullanıyorum sen kullaniyormusun

ben crino jel clexane iğne estrofem-folidace -coraspirin hap ve climara bant kullanıorumm............

ama değerim 3020 olduğu halde kesem neden gözükmedi çok korkuorummm :26::26:

ben crino jel clexane iğne estrofem-folidace -coraspirin hap ve climara bant kullanıorumm............

ama değerim 3020 olduğu halde kesem neden gözükmedi çok korkuorummm :26::26:

Korkma canım ya aklına kötü şeyler getirme inş. en yakın zamanda görürsün Çarşamba günü randevun sanırım dimi bol bol dua edelim birbirimize

yeni uyandım :)) 2 saat uyudum yine.
kızlar bugün tansiyonum 9-6 idi.onun da etkisiyle uyumuşum bir güzel.

Cnm karın usg sine sıkışık girilirki daha güzel görünsün .bundan sonra her randevuya sıkışık gidin .sende iç sabahtan suyunu .
hemşire hazırlarken sordu zaten sıkışıkmısınız diye
normalde sıkışık olmak gerekiyor da ben gittiğimde sıkışık değildim,sormadılar da.göründü kesemiz.her ihtimale karşı yine de ben de su içeyim bol bol.

Selam kızlar bugun bizde keseyi gördük çok şükür Rabbim e , bekleyen arkadaşların da yüzü gülsün inş.
gözün aydın arkadaşım

Selam kızlar bende hamileyim inşallah. Tup bebis benimkisi de 2. Kuzum :) doğum tarihi 8 Mart görünüyor. Yarın kese için gideceğim.

Selam kizlar bugun baska bir sikayetle doktora gittim urologa idrar yollarimi usutmusum ilac yazicakti gebelim varmi diye baktik kanda ve bhcg 16 cikti daha cok yeniymis hamileyim yani cok degisik duygular icerisindeyim bu 2. Bebegim olucak ilki 45 aylik su an...ptesi gene baktircam bhcg bakalim hayirlisi

Bu arada sat 11 haziran
Beklenen dpgum tarihi 18 mart ama sezeryan olucagim icin 8 ila 10 mart arasi olucaktir muhtemelen
Hepinize saglikli gebelikler

Bu arada sat 11 haziran
Beklenen dpgum tarihi 18 mart ama sezeryan olucagim icin 8 ila 10 mart arasi olucaktir muhtemelen
Hepinize saglikli gebelikler

Gözün aydın cnm .inşallah gününde daha güzel degerlere ulaşacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…