Istenmeyen gebelik yani .belirtinmi var yoksa bi kazamı oldu şüpheleniyorsun.yoktur inşallah varsada artık ne yapcan.herşeyin hayırlısı bazen yaş farkı nın az olmasıda iyi
Canim 2-3 gun sonra erken gebelik testinde cikar bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah bakalım
Sata gore 4 haftalik olması gerekiyo
Bi de tekrar hcg bakildi mi senin
istenmeyen diyemem, çok istiyorum ama çok da korkuyorum. öyle bir an oldu ki korunma fırsatı olmadı. şüphem bu yüzden.
slm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.
bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına
oğlumu da günüm geçmeden öğrenmiştim. hayırlısı artık. kısmetse beraber devam ederiz :)
slm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.
bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına
bu kadar yüksek değerle dış gebelik olurmu
4+5 tik bugün cnm bende umut etmiyirdum göründü belki seninkide görülür
Selam kızlar bugun bizde keseyi gördük çok şükür Rabbim e , bekleyen arkadaşların da yüzü gülsün inş.
30 mayıs cnm sat .karından baktı cnm gitmeden bol suyumuda içtim .seninkide görünür bence
Selam kızlar bugun bizde keseyi gördük çok şükür Rabbim e , bekleyen arkadaşların da yüzü gülsün inş.
sat kaçtı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebriklerdarısı biz henüz görmeyenlerin başına olsun
26 Mayıs sende durum nedir
satım 29 mayıs . bizimki tüp bebek.bende dün gittim aslında kendi drum 9 temmuz çarşambaya randevu vermişti ama dayanamadım ben başka dr gittim idrara sıkışıkda değildim kese görünmedi henüz kan testi baktı tekrar 3020 çıktı değerim
satım 29 mayıs . bizimki tüp bebek.bende dün gittim aslında kendi drum 9 temmuz çarşambaya randevu vermişti ama dayanamadım ben başka dr gittim idrara sıkışıkda değildim kese görünmedi henüz kan testi baktı tekrar 3020 çıktı değerim
aramızda 2 gün var seninleinşallah bende görebilirim keseyi salı günü
idrara sıkışık mı olmak lazım?
ben de yrn dr gideceğim de
bi de kan tahlili öncesi aç olmak gerekiyor mu? ben öğleden sonra gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?