• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Istenmeyen gebelik yani .belirtinmi var yoksa bi kazamı oldu şüpheleniyorsun.yoktur inşallah varsada artık ne yapcan.herşeyin hayırlısı bazen yaş farkı nın az olmasıda iyi

istenmeyen diyemem, çok istiyorum ama çok da korkuyorum. öyle bir an oldu ki korunma fırsatı olmadı. şüphem bu yüzden.

istenmeyen diyemem, çok istiyorum ama çok da korkuyorum. öyle bir an oldu ki korunma fırsatı olmadı. şüphem bu yüzden.

Ozaman hakkında hayırlısı olsun birşekilde büyürler cnm.benim ark.ın iki oglu arası tam bir yaş ilk bebegini emzirirken hamile kalmış ve 4 aylıktı 2.yi ögrendiginde oda hareket ettiginden.şimdi çok iyiler 2 arkadaş gibi biri 5 biri 4 yaşında

slm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.

bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına:16::16::16:

ayy hadi gözün aydınnn sağlıkla al bebişini inşallah :D :46: darısı başımızaaa :54:

slm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.

bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına:16::16::16:

Gozunaydin canim, Allah tamamini erdirsin insallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

satım 29 mayıs . bizimki tüp bebek.bende dün gittim aslında kendi drum 9 temmuz çarşambaya randevu vermişti ama dayanamadım ben başka dr gittim idrara sıkışıkda değildim kese görünmedi henüz kan testi baktı tekrar 3020 çıktı değerim

Bizimkide tüp bebek transferin ne zaman yapıldı değerin kaçıncı gün degeri

satım 29 mayıs . bizimki tüp bebek.bende dün gittim aslında kendi drum 9 temmuz çarşambaya randevu vermişti ama dayanamadım ben başka dr gittim idrara sıkışıkda değildim kese görünmedi henüz kan testi baktı tekrar 3020 çıktı değerim

idrara sıkışık mı olmak lazım?

ben de yrn dr gideceğim de

bi de kan tahlili öncesi aç olmak gerekiyor mu? ben öğleden sonra gideceğim

Back