ılk agrın ama en cok sızlayan yer :)eger ıkızse 8.haftada goruluyo :)
Telefondan yapanmıyorum aksam eve gidince yaparım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heeeey şaka yapıyorsun sanmıştım sakallı falan yazdığında ama sen bu işi baya iyi biliyorsun dostum
cidden sağda başlayınca erkek mi?
benim sağda başladı sağdan sağdan devam ediyor
bazen beni zorluyor çılgın
Yarından sonra duycaZ kalbini
kikikikik baka baka gore gore ogrenıyoruz :) canım eskı topraklar oyle derler. benım 3 hafta boyunca hep solum agrıdı rahat yuruyemedım o derece. arkadaslarımın hep sagı agrırdı hepsının kız olu bırının solu agrıdı erkek oldu :)
şimdi işler karıştı bak
hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da
ana yüreği işte
dr.a gittiğinde kaç günlüktü .usg kâğıdında çıkan tarih kaçı
ewet yaaa ana yüreği :) bende anne olacam
ne kadar enerjiksin
maşallah
hayırlısı olsun cnm .ne güzel bebişini gördün .darısı pıtpıtlara
Kızlar ben 7 haziranda 4 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım dr devam durmanıza gerek yok dedi. Devam ettik hiç adet görmeden hamile kaldım. şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim. 8 temmuzda ilk dr randevusuna gittik karından ultrasonla baktı. Dr minicik daha dedi. Hcg değerim 1312 çıktı. Normal mi bu değer bilmiyrm. Dr kac haftalık olduğunu falan söylemedi. Haftaya bi daha gel dedi. Benim 10 gün öncesine kadar yani hamile olduğumu öğrenmeden önce çok şiddetli göğüs ağrılarım vardı. şimdi biraz azaldı. öyle çok fazlada mide bulantım yok. Gün içinde ara ara oluyor. Bu dönemde böyle mi olur bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz???
Fatmaipek dogum tarihi 5 Mart yazar mısın
Kızlar ben 7 haziranda 4 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım dr devam durmanıza gerek yok dedi. Devam ettik hiç adet görmeden hamile kaldım. şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim. 8 temmuzda ilk dr randevusuna gittik karından ultrasonla baktı. Dr minicik daha dedi. Hcg değerim 1312 çıktı. Normal mi bu değer bilmiyrm. Dr kac haftalık olduğunu falan söylemedi. Haftaya bi daha gel dedi. Benim 10 gün öncesine kadar yani hamile olduğumu öğrenmeden önce çok şiddetli göğüs ağrılarım vardı. şimdi biraz azaldı. öyle çok fazlada mide bulantım yok. Gün içinde ara ara oluyor. Bu dönemde böyle mi olur bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz???
hayırlı olsun cnm ne güzel ya hemen kalmışsın tebrikler normal bence değerin rahat ol
SAğOL CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN. belirtilerim eskisi kadar şiddetli değil artık. bulantılarımda gün içinde oluyor ara ara. zamanla azalır mı belirtiler? :44:
hayırlı olsun.tahmini doğum tarihi yaş şehir kaçıncı bebiş yazarsan senide ekleyim listeye
Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?