2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Ya ben de kararsızdım. Korkuyorum daha doğrusu epiduralden. Doktor da paniksin genel ol sen dedi. Valla bünyeden bünyeye değişiyo. Kiminin genelde de pek ağrısı olmuyomuş. İnşallah onlardanızdır. Düşününce yara aynı yara. Bi de ağrıyı sonradan çekmektense ilk önce çekmek daha iyi sanki. Grip gibi de oldum zaten bakalım nasıl olcak , hayırlısı.
Kızlar ben oğlumu epudral sezeryanla doğurdum ben de çok korkıytodm ama korktuğum gibi olmadı ,şimdi ikizleri de yine aynı şekilde düşünüyorum hatta bu sefee tüplerimi de bağlıcak drum,o zaman çok uzun sürerse beni biraz uyutursunuz dedim olur dedi drum,nedense genel anesteziden daha çok korkuyorum.bide ekip gerçekten çok önemli anestezi uzmanı falan

Kızlar ben oğlumu epudral sezeryanla doğurdum ben de çok korkıytodm ama korktuğum gibi olmadı ,şimdi ikizleri de yine aynı şekilde düşünüyorum hatta bu sefee tüplerimi de bağlıcak drum,o zaman çok uzun sürerse beni biraz uyutursunuz dedim olur dedi drum,nedense genel anesteziden daha çok korkuyorum.bide ekip gerçekten çok önemli anestezi uzmanı falan
Ben ilk önce normal doğumu denemek istiyorum olurda sezeryan zorunluluğu olursa genel anestezi istiyorum ama dr.önermiyor

Merhaba arkadaşlar hepimizin benzer problemleri oluyor yazılanları okuyunca rahatlıyorum insanın halinden anlayanlarin olması ne iyi . Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebisler nasip etsin. Benim bi sorum var istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bebek yoğun bakımı ve çocuk doktoru iyi olan hastaneler varmı ? Kolan hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Bugün ciğer geliştirici oldum bebekler erken gelebilir dedi doktor um. Yoğun bakımı iyi hastane şart.
Ben kolan hastanesinde doğum yaptım 2 gün önce. Beylikdüzü kolanda. Bebek yoğun bakımı var. Kadındoğum servisi iyi. Tavsiye ederim. Darısı başınıza.

Ben kolan hastanesinde doğum yaptım 2 gün önce. Beylikdüzü kolanda. Bebek yoğun bakımı var. Kadındoğum servisi iyi. Tavsiye ederim. Darısı başınıza.
Doğum yaptinmi şükür kavuştun yavrularina allahim anali babali büyütsün cok sevindim darısı bizim başımıza heyecan yaptim biranda biz aynıydık seninle fırsat bulursan arada yaz.

Aaa ne güzel doğum yapmissiniz.Sagliginiz nasil?Bebeciklerin durumu iyidir insallah.Kuveze girmemislerdir umarim.Kilolari nasil?Darisi biz doguramayanlarin basina.

Doğum yaptinmi şükür kavuştun yavrularina allahim anali babali büyütsün cok sevindim darısı bizim başımıza heyecan yaptim biranda biz aynıydık seninle fırsat bulursan arada yaz.
Siz de benim gibi normal dogum istiyordujuz sanirim.O yuzden mi bekliyorsunuz.Su grupta dogum yapmayan cok az kisi kaldida.Suan sağlığınız nasil?Doktorunuz tahmini bir zaman söylüyor mu?

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza,dün ben de doktordaydım ,tarih verir diye bekledim ama vermesdi kendiliğinden olursa daha iyi olur,ne kadar kalırsa o kadar iyi olur dedi,yani suyum sancım gelirse alıcakmış

Siz de benim gibi normal dogum istiyordujuz sanirim.O yuzden mi bekliyorsunuz.Su grupta dogum yapmayan cok az kisi kaldida.Suan sağlığınız nasil?Doktorunuz tahmini bir zaman söylüyor mu?
Evet normal doğum istiyorum beklemedeyim. Yarın randevum var bende merak ediyorum ne diyecek dr. ikizlerde milat 38+0 miş. Aslında doğum yapan cok az kişi benim bildiğim 3 kişi doğum yaptı digerleri zaten girmiyorlar senin dr.un ne diyor

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza,dün ben de doktordaydım ,tarih verir diye bekledim ama vermesdi kendiliğinden olursa daha iyi olur,ne kadar kalırsa o kadar iyi olur dedi,yani suyum sancım gelirse alıcakmış
Teşekkür ederim. Aminn darısı hayırlı zamanda size. Ben 36+4 te yapmış oldum. Rahimde yumuşama ve ardından nst de sancı çıkınca aldı doktor. Belki 3 gün daha beklenebilirdi en fazla. Çok şükür diyorum.

Evet normal doğum istiyorum beklemedeyim. Yarın randevum var bende merak ediyorum ne diyecek dr. ikizlerde milat 38+0 miş. Aslında doğum yapan cok az kişi benim bildiğim 3 kişi doğum yaptı digerleri zaten girmiyorlar senin dr.un ne diyor
Biz bekliyoruz.Ben de suan 38+4 teyim.Doktorum bekleme taraftari.Sadece cok kasintim oldugu icin eger dayanamayacagin boyuta gelirse dogumu baslatiriz dedi.Ancak ben suni sanci istemedigim icin dayanmaya calisiyorum.

Biz bekliyoruz.Ben de suan 38+4 teyim.Doktorum bekleme taraftari.Sadece cok kasintim oldugu icin eger dayanamayacagin boyuta gelirse dogumu baslatiriz dedi.Ancak ben suni sanci istemedigim icin dayanmaya calisiyorum.
Neden suni sancı istemiyorsun banada eğer kendiliginden sancim olmazsa suni sanci vereceklerini söylediler

Neden suni sancı istemiyorsun banada eğer kendiliginden sancim olmazsa suni sanci vereceklerini söylediler
Çünkü subi sancida sanciyi had safhada yasiyorsu.Ayrica acilma olmazsa bu sefer bebekler strese girdi diyip sezaryene alma ihtimalleri artiyor.Bir se nadir de olsa rahimde yırtılmaya sebep olabiliyormus.Zaten ben alerjik bünyeye sahibim.Bu yuzden suni sanci istemiyorum.

Mrb canim nasil gidiyor amnelik emzirebiliyormusun sütün kaçıncı gün geldi

Sütüm 3. Gün geldi, ondan beri hep emziriyorum ama çeneleri çok kuvvetli değil diye sağıp veriyorum sütü çoğunlukla, üstüne de mama takviyesi. Annelik güzel gidiyor maşallah diyeyim, bizde 7 yaşında bir abi de var ondan evde denge kurmaya çalışmakla geçiyor günler, onun yanında sevmemeye çalışıyoruz

Haftaya salı dogum icin randevu verdi dr.um suni sancı ile inşallah normal doğum deneyeceğim. Yeni yöntem varmış sanırım fitil veriyorlar cok daha iyi bir yöntemmiş

Haftaya salı dogum icin randevu verdi dr.um suni sancı ile inşallah normal doğum deneyeceğim. Yeni yöntem varmış sanırım fitil veriyorlar cok daha iyi bir yöntemmiş
Niçin normal dogum icin gün verdiki doktorunuz ? Belki o zamana kadar kendileri gelir bebekleriniz.

Niçin normal dogum icin gün verdiki doktorunuz ? Belki o zamana kadar kendileri gelir bebekleriniz.
O zamana kadar kendiliginden sancim gelirse daha iyi tabikide gelmezse 38+1 oluyorum haftaya salı ikizlerde milat 38 olduğu icin fazla beklemek istemiyorlar zaten suni sancı da hemen olmuyor doğum yine 2 gün sürebilir dedi 39.haftami yarilamis oluyorum cok iyi bir dönem

Ben de 12 kasımda alalım dedim,ama doktorum istemedi 36. Haftam oluyodu,bi hafta daha sık dişini dedi en azından 37. Haftan dolsun dedin,bakalım arada kasılmalarım da oluyo ,haftada bir gidiyorum artık cuma günü gidicem,bu arada 2500 gr olmuş her ikiside,3 kg yu zorlarlar dedi doktor,nası taşıcam bilmiyorum

X