2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Arkadaşım allah sana ve eşine sabırlar versin .ne denebilir ki gerçekten çok üzüldüm çok etkilendim bu durumdan.duamı da okudum allah kabul etsin inşallah.ben de tek yumurta ikizlere hamileyim 33. Haftamdayım.ara ara benimde ağrılarım oldu acile gittim drum rahimde açılma yok merak etme dedi önlem olsun diye o geece hastanede kaldım ,nst ye bağladılar,elle sancı kontrolü yapıldı ,herhangi bişiy çıkmadı ama yine önlem olsun diye ciğerleri gelişsin diye iğne oldum.bu cumartesi tekrar randevum var,bakalım ne dicek inşallah 36 ya kadar dayanırlar.
Ben de çok acile gittim , korkma canım. Bişey yok dedilerse içini ferah tut.

Günaydın kızlar ben haftada bir proluton iğne oluyorum ve iki gündür geceleri aşırı bi terleme var sırilsiklam gece üstümü degisiyorum acaba ignedenmi diyorum Bnm gibi olan varmı ?

Bende yazın başladı terlemeler şimdi her gece ensem boynum başım birden yanmaya başlıyor sonra geçiyor. Bahsettiğin ilacı kullanmıyorum.

28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr) :KK43: Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... :KK43: o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam :KK43: doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile :KK43: Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... :KK43: Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları :KK43: Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..

Allahim sabirlar versin dayanma gucu versin sana ve esine soylenecek cumke yok okudum evlatlarin icin dua bol bol

28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr) :KK43: Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... :KK43: o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam :KK43: doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile :KK43: Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... :KK43: Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları :KK43: Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Yeni gordum yazdiklarini. Basiniz sagolsun cok ama cok uzuldum. Sizi takip ediyordum. Allah yardimciniz olsunuz,diyecek kelime bulamadim.
Allah im ayni acıları yasatmasin tekrar,rabbim tez zamanda yeniden saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:KK43:

Son düzenleme:
Ben de çok acile gittim , korkma canım. Bişey yok dedilerse içini ferah tut.
Canım benim çok sağol moral verdin-bakalım cumartesi sabah randevum var doktora gidicem 34. Haftama giricem-artık hepimiz için hayırlısı olsun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Slm bugün randevum vardi benim ikizlerim niye cok az kilo alıyorlar bugün 34+3 kızım 1700 oglum 1800 kg.haftasina göre cok düşük kilolari nst de sancim çıktı baya 70- 80 leri peş peşe gördüm rahimde acilma yok uzunluk 3.3cm dedi sizinkilerin kilolari nasıl

Slm bugün randevum vardi benim ikizlerim niye cok az kilo alıyorlar bugün 34+3 kızım 1700 oglum 1800 kg.haftasina göre cok düşük kilolari nst de sancim çıktı baya 70- 80 leri peş peşe gördüm rahimde acilma yok uzunluk 3.3cm dedi sizinkilerin kilolari nasıl
Canım benim geçen hafta biri 1860 diğeri 1750 di yanlış hatırlamıyosam.drun ne dedi peki kilolarıyla ilgili-bide nst de çıkan ağrıyı sen hissettinmii

Canım benim geçen hafta biri 1860 diğeri 1750 di yanlış hatırlamıyosam.drun ne dedi peki kilolarıyla ilgili-bide nst de çıkan ağrıyı sen hissettinmii
Kilolarınin düşük olduğunu söylüyor her 10 günde bir doppler yapılıyor onun haricinde bir sıkıntı yok sağlıklı olduğunu söylüyor sadece zayiflar yediklerimede çok dikkat ediyorum dedim yemekle alakası yok dedi aç kalsanda beslenen bebek senin depolarindan beslenir. Sanci içinde ilk önce oda panik yaptı rahim açılmismi diye bakdiktan sonra herşey yolunda dedi acilma yok uzan dinlen magnezyum almaya devam et dedi

Dünden beri kasildiginda biraz sancimin olduğunun farkındayım ama dayanilmayacak gibi değil sadece kasildiginda hareketliligim kisitlaniyor

An
Kilolarınin düşük olduğunu söylüyor her 10 günde bir doppler yapılıyor onun haricinde bir sıkıntı yok sağlıklı olduğunu söylüyor sadece zayiflar yediklerimede çok dikkat ediyorum dedim yemekle alakası yok dedi aç kalsanda beslenen bebek senin depolarindan beslenir. Sanci içinde ilk önce oda panik yaptı rahim açılmismi diye bakdiktan sonra herşey yolunda dedi acilma yok uzan dinlen magnezyum almaya devam et dedi[/QUOTEAnladım,inşallah durabildikleri kadar dururlar,ne kadar içerde kalırlarsa o kadar iyi seninkiler heralde çift yumurta ikizi-benimkiler tek yumurta -ondan da endişeleniyorum ben biraz,suları azalırsa diye

Kilolarınin düşük olduğunu söylüyor her 10 günde bir doppler yapılıyor onun haricinde bir sıkıntı yok sağlıklı olduğunu söylüyor sadece zayiflar yediklerimede çok dikkat ediyorum dedim yemekle alakası yok dedi aç kalsanda beslenen bebek senin depolarindan beslenir. Sanci içinde ilk önce oda panik yaptı rahim açılmismi diye bakdiktan sonra herşey yolunda dedi acilma yok uzan dinlen magnezyum almaya devam et dedi
Al

Ya birsürü şey yazmıştım nereye gitti gelmedi anlamadım,canım sen de sağlıklı oldukları sürece kilolarını kafana takma-seninkiler heralde çift yumurta ikizi. Ben biraz ondan da endişeleniyorum tek yumurta benimkiler suları azalırsa falan diye
Evet çift yumurta ikizi

Canım kanına baktı mı doktor? Bende baya kansızlık vardı. Acilde çıktı ortaya. İğnelerle serumla destekledik. Daha hızlı kilo almaya başladılar sanki. Çünkü ne kadar kan giderse o kadar iyi beslenirler. Ameliyat için de önemli kan. Bakmadıysa baktırt gidip bence. İnşallah dayanırız biraz daha.

Canım benim çok sağol moral verdin-bakalım cumartesi sabah randevum var doktora gidicem 34. Haftama giricem-artık hepimiz için hayırlısı olsun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Amiinn. İnşallah hepimizin güzel hikayeleri olsun. Nefret ettim nst den de . Benimkiler sığmıyo sanki artık karnıma. Çok canım yanıyo hareket ettiklerinde.

Amiinn. İnşallah hepimizin güzel hikayeleri olsun. Nefret ettim nst den de . Benimkiler sığmıyo sanki artık karnıma. Çok canım yanıyo hareket ettiklerinde.

Of aynı durumdayız. Sağdaki bebeğim öyle yukarıdaki öyle biri ittiriyor ki, canımı yakıyor. Haftada iki nstye giriyorum. Her durdukları gün kafir deyip sabır etmeye çalışıyorum ama çok zorluyor beni sağ bebek.

Allah hepimize vaktinde sağsalim bebeklerimize kabuşmayı nasip etsin

Benim tam 30.haftada ( 6 gun once) 1400_1540 du. Simdi daha da artmistir( 2_3 gun ondeler, dr gayet iyi dedi)
Nst konusu gecmedi hic.
Buarada ben toplamda 10 kilo aldim. Dr cok zayif oldugumu soyledi,hatta diyetisyene git kilo al. 2 ay icinde en az 5 kg almalisin dedi :KK43:
Ama yemekle aram hic yok, istahim da yok.ama ben ikiz hamilelige gore cok zayifim ama cocuklarin kilosu iyi nasil oluyor anlamadim hala.
Sen yemek yemesen de cocuklar senin depodan tuketiyor,onlar her turlu isini goruyor ama sen gucsuz kaliyorsun dedi. Ciktigimda kendime uzuldum sadece :KK66:
Benimkilerde cift yumurta ikizi.

Son düzenleme:
Sık sık kontrol ediliyor kanda bir sorun yok canım hayırlısı ile 2 hafta daha dayansaydik 2 kilonun üzerinde dogsaydi benimkiler süper olacak

X