2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Tsk canim cuma günü randevum bakalim ne diyecekler 2 gün yatisim var insallah demezler sezeryanla alalim benim bedenen bir sıkıntım yok sadece kızımın beslenememesi dedi ama aslinda benide cok tatmin etmedi. İnşallah 3-4 hafta kadar daha dayanirlar seninkilerin kilolari nasil sürekli ayaklarini uzat dinlen icerde kaldiklari hergün kiymetli üzme kendini
31+1 deyim , biri 1550 biri 1590 boyları 40 civarı. Gelmesin hiçbiri, dursunlar orda. Hayırlı haberler ver sen de inşallah 25inde. Sürekli yatıyodum zaten. Fazla kalkmıyorum. Ama olacağı varsa oluyo. Kabızlık da etkiler mi bilmem ki. Bi de bu 2 hafta ilk defa stres yapmamıştım, rahattım. Böyle bi haber aldım bugün. Hadi hayırlısı.

Ağrı kasılma gibi şikayetleriniz oluyor mu hakkımızda hayirlisi bende çok korkuyorum 2-3 gundur kasılmalar ağrılar arttı akintimda çok Allah yardimciniz olsun..

Benim kasilmalarin karnim tas gibi uzun zamandir var seninkilerin kilolari nasıl

Ben 3 lt ye yakın su içiyorum ama kabız olunca daha sert oluyo karnım. Ağrılarım olduğu zamanlar rahim uzunluğum çok iyiydi. 4 civarıydı. 2 hafta ağrım olmadı kaydadeğer, gerilmeler dışında, 2,7 olmuş şimdi de. Alakası yok demek ki. İçimizi ferah tutup tedbir almaktan , dua etmekten başka yapcak bişey yok. Allah yardımcımız olsun.

Tsk canim cuma günü randevum bakalim ne diyecekler 2 gün yatisim var insallah demezler sezeryanla alalim benim bedenen bir sıkıntım yok sadece kızımın beslenememesi dedi ama aslinda benide cok tatmin etmedi. İnşallah 3-4 hafta kadar daha dayanirlar seninkilerin kilolari nasil sürekli ayaklarini uzat dinlen icerde kaldiklari hergün kiymetli üzme kendini
Ha bi de şey okudum forumda neresiydi hatırlamıyorum. 9 hafta boyunca hiç suyu kalmayan bebeği beslenmiş kadının. Doktor çok ısrar etmiyosa bekleyebildiğin kadar bekle.

Ha bi de şey okudum forumda neresiydi hatırlamıyorum. 9 hafta boyunca hiç suyu kalmayan bebeği beslenmiş kadının. Doktor çok ısrar etmiyosa bekleyebildiğin kadar bekle.
Bende beklemekten yanayim ama dr. zannetmiyorum bekletsin 34. Haftaya kadar bakariz dedi acil durum olursa daha erkende alabilirlermis

Birde sanki benimkiler çok küçük gibi geliyor bana başkaların kilolarini duyunca cok üzülüyorum nerede yanlis yapiyorumda kilo almiyorlar

Ben 3 lt ye yakın su içiyorum ama kabız olunca daha sert oluyo karnım. Ağrılarım olduğu zamanlar rahim uzunluğum çok iyiydi. 4 civarıydı. 2 hafta ağrım olmadı kaydadeğer, gerilmeler dışında, 2,7 olmuş şimdi de. Alakası yok demek ki. İçimizi ferah tutup tedbir almaktan , dua etmekten başka yapcak bişey yok. Allah yardımcımız olsun.
Evet alakası yok demekki öyle dua etmekten başka yapacak birşey yok hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar benimde erken doğum riskim var a size önerim muz keçiboynuzu süt bol bol tüketim bebekleriniz tonbis olsun yani 1 muz kaşık keçiboynuzu 2 s.b süt günlük tüketim ceviz de 3 adet yiyin

Kızlar benimde erken doğum riskim var a size önerim muz keçiboynuzu süt bol bol tüketim bebekleriniz tonbis olsun yani 1 muz kaşık keçiboynuzu 2 s.b süt günlük tüketim ceviz de 3 adet yiyin
Senin sebep ne canım? Rahim ağzı mı? Bunları rondoda mı çekiyoruz?

Benim sıkıntı m sancilarim var canım tek yumurta ikizleri ne hamileyim 30+1 hamileyim bakalım bugün gittim bebisler biri 1700 diğeri 1400 olmuş ama yedikleri më dikkat ediyorum sırf kilo alsınlar diye çünkü bizler ne kadar kilo aldirirsak okadar iyi bebislerin kuveze görmemesi için ben rondodan cekmiyorum bu arada ciger geliştiricileri vurulmak için özelde mi yoksa devlettemi vurduruyoruz

Benim sıkıntı m sancilarim var canım tek yumurta ikizleri ne hamileyim 30+1 hamileyim bakalım bugün gittim bebisler biri 1700 diğeri 1400 olmuş ama yedikleri më dikkat ediyorum sırf kilo alsınlar diye çünkü bizler ne kadar kilo aldirirsak okadar iyi bebislerin kuveze görmemesi için ben rondodan cekmiyorum bu arada ciger geliştiricileri vurulmak için özelde mi yoksa devlettemi vurduruyoruz
Benimkiler çift. 31+1 1555, 1590 gr. Seninkiler gayet iyiymiş bana göre. Ben dikkat edemiyorum o kadar galiba. Annem yanımda olsa daha iyi olur sanırım :KK43: Dediğini de denicem canım saol. Ben özel hastaneye gidiyorum. Doktor yazdı acilde vuruldum. Ama devlette de yapılır tabi.

Bi de sancıların karnında mı? Bel , kasık falan mı? Nst mi yüksek çıkıyo?

Canim benimde Bakanım yok malesef benim bide 2 çocukta var biri 9yaşında bir i 2 yaşında zor oluyo ama bunada şükür bende perinatolaji ye gidiyorum o gerek yok dedi igneye çok gereksiz deyince diyorum acaba özele gitsem ordami yapılsa ağrım karnimda bebekler toplanıyo hareket edemiyorum buda bi sancı dir ağrı oluyo senin neyin vardı canım erken mi alınacak benim doktor 35 olursa daha iyi dedi ama bilmiyorum ne olacak çok sıkıntıliyim ev işi yemek çocuk zor bu arada 28 yaşındayım çok büyük değilim

Canim benimde Bakanım yok malesef benim bide 2 çocukta var biri 9yaşında bir i 2 yaşında zor oluyo ama bunada şükür bende perinatolaji ye gidiyorum o gerek yok dedi igneye çok gereksiz deyince diyorum acaba özele gitsem ordami yapılsa ağrım karnimda bebekler toplanıyo hareket edemiyorum buda bi sancı dir ağrı oluyo senin neyin vardı canım erken mi alınacak benim doktor 35 olursa daha iyi dedi ama bilmiyorum ne olacak çok sıkıntıliyim ev işi yemek çocuk zor bu arada 28 yaşındayım çok büyük değilim
Maşallah sana. Ben hep acaba çocuklarım olsa nasıl yapardım diye düşümüyorum. Allah yardım ediyo resmen. Ben de 28 yaşındayım. İlk gebeliğim benim. Ya benim de kasılmalarım vardı ama rahim ağzım 4-3,5 falan çıkıyodu hep. Doktor rahattı kasılmalar rahim ağzımı etkilememiş diye. Bu gidişimde 2,7 ye inmiş. 2,5 da sınır ya. Aray bayram giriyo diye nolur nolmaz yapalım dedi iğneyi. Ben istemezdim ama napalım :KK43: zaten bikaç gün bebek hareketlerini yavaşlatıyomuş. Yavaşldı bebeklerim :KK43: Bayramdan sonra tekrar çağırdı. Belki o zaman hafta hakkında yorum yapar. şimdi bişey demedi hiç.

Bende hergün 2 yumurta yarim lt.keçi sütü 3 kaşık pekmez 1 kaşık bal meyva sebze hergünde et yemeye calisiyorum ama yinede bebislerim küçük 30+2 iken 1115 ile 1376 di.

X