- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
Aminnn , iyi haberlerle dönelim inşallah hep doktordan.Bizim de 17 sinde kontrol,hepimiz icin hayirlisi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn , iyi haberlerle dönelim inşallah hep doktordan.Bizim de 17 sinde kontrol,hepimiz icin hayirlisi insallah
Benim 30+2 de 1450 civarındaydı lar gelişmelerinde yavaşlamış daha önceleri önden gidiyorlardi oysa Dr 30 dan sonra ikizlerde olan birşey sıkıntı yok dedi inşallah olmaz birşey randevumuzda 23 de Sabirsizlikla bekliyorum hayırlısı olsun hakkimizdaArkadaşlar ikizleriniz kac haftalikken kac kilo olmuşlar benim carsamba günü randevum 30+2 günlük olacağız bakalım benimkiler ne kadar olmuşlar
Esma selam cnm. Ben seni oyle merak ediyordum ki :) şükürler olsun seninde bnm gibi ikizin oluyormuş.cnm bnmkilerde bazen cok hareketli bazen hiç saatlerce oynamıyorlar yani hiç belli olmuyor.ama ultrasonda bakıyoruz.onlar oynarken biz her hareketlerini hissetmiyoruz.onun için içini ferah tut cnm.Arkadaslar bende 26+1 gunluk hamileyim ikizlere sorum su cok kuvvetli degil hareketleri sizlerde nasil acaba ikiz olduklari icinmi yerlerimi dar sali gittim doktora biri 799 gram biride 850 dedi sizde hareketler nasil
Cnm ne gibi ağrıların oluyor senin?Benimde ktrolum 17 sinde. Agrilarim var, bazen korkutuyo beni. Dr gidince soyluycem bakalim..
selam canim yani cok kuvvetli degil erkenmi diye dusunuyorum hareketleri varda zayif diye endise ettim senin adina cok sevindim allah kucagimizada almayi nasip etsinEsma selam cnm. Ben seni oyle merak ediyordum ki :) şükürler olsun seninde bnm gibi ikizin oluyormuş.cnm bnmkilerde bazen cok hareketli bazen hiç saatlerce oynamıyorlar yani hiç belli olmuyor.ama ultrasonda bakıyoruz.onlar oynarken biz her hareketlerini hissetmiyoruz.onun için içini ferah tut cnm.
Hiç nstye girdinmi? Sancı çıktı mı orada cnm,bnm karnım da gece yattıgımda tas oluyor.bazen uyanıorum oyle bie kasılmışım ki.nie oyle oluyor bilmiorum.Kasiklarim agriyo, bazen belimle karisik agriyo, karnim taş gibi oluyo, ne yatabiliyom ozaman, nede gezinebiliyom, dualarla sabahliyom bazen..
Doğumdan değil erken dogumdan ve kuvez olay insan korkuyorum..
Allah hepimizin bebislerine 36-38.haftalari görmeyi ve de organ gelişimini tamamladiktan sonra doğurma yi nasil etsin. Amiiiiin
Kasiklarim agriyo, bazen belimle karisik agriyo, karnim taş gibi oluyo, ne yatabiliyom ozaman, nede gezinebiliyom, dualarla sabahliyom bazen..
Doğumdan değil erken dogumdan ve kuvez olay insan korkuyorum..
Allah hepimizin bebislerine 36-38.haftalari görmeyi ve de organ gelişimini tamamladiktan sonra doğurma yi nasil etsin. Amiiiiin
Hiç nstye girdinmi? Sancı çıktı mı orada cnm,bnm karnım da gece yattıgımda tas oluyor.bazen uyanıorum oyle bie kasılmışım ki.nie oyle oluyor bilmiorum.
Yok vermedi. Ben de sesimi çıkarmadım. Rahimi sıkı tuttuğu dogru ama bende oyle yan etki yapıyor ki anlatamam. Cok ciddi Kabizlik yasıyorum kullanınca. Doktora bile dedim güldü, tuvalette doğuracağım progestrona devam edersek dedim. Bırakın madem dedi.Yat zaten çok hareket etmek ve ayakta kalmak bize hic iyi gelmiyo..
Gelen akintin çok acik kirmizi olmadigi surece korkma..
Doga14 jeli biraktim demissin, Dr progestan verdi mi..
Üç geçedir oturarak uyuyorum. Dik kenarı bir koltuğum var, yastıklarla onu destekleyip ayaklarımı da koltuğa uzatıp öyle uyuyorum. Çok şükür tek seferde 3 saate çıkarabildim uykularımı.Benim de iki gecedir, ne sagima yatabiyorum ne soluma.Sanki iki tarafa da bebekler tepki gosteriyor gibi hissediyorum.Ikiz olunca yerleri de yok sıkışıyorlarmış gibi ..Siz nasıl yatıyorsunuz kızlar? Daha doğrusu yatabiliyorsanız?
Benim de bebekler isyan ediyorlar.Tam dönmeden yatıyorum bir tarafa.Bir de bir haftadır karnımda ve yan taraflarımda kaşıntı var pupp dedikleri.Onlar da uyutmuyor.Siz de böyle bir kaşıntı var mı?Benim de iki gecedir, ne sagima yatabiyorum ne soluma.Sanki iki tarafa da bebekler tepki gosteriyor gibi hissediyorum.Ikiz olunca yerleri de yok sıkışıyorlarmış gibi ..Siz nasıl yatıyorsunuz kızlar? Daha doğrusu yatabiliyorsanız?
Benim de iki gecedir, ne sagima yatabiyorum ne soluma.Sanki iki tarafa da bebekler tepki gosteriyor gibi hissediyorum.Ikiz olunca yerleri de yok sıkışıyorlarmış gibi ..Siz nasıl yatıyorsunuz kızlar? Daha doğrusu yatabiliyorsanız?
Üç geçedir oturarak uyuyorum. Dik kenarı bir koltuğum var, yastıklarla onu destekleyip ayaklarımı da koltuğa uzatıp öyle uyuyorum. Çok şükür tek seferde 3 saate çıkarabildim uykularımı.
Benim de bebekler isyan ediyorlar.Tam dönmeden yatıyorum bir tarafa.Bir de bir haftadır karnımda ve yan taraflarımda kaşıntı var pupp dedikleri.Onlar da uyutmuyor.Siz de böyle bir kaşıntı var mı?