2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..
bizim memleket de 12saat uzaklıkta ve doktor ızın vermedı canım..seneye gıdersın dedı :)

bizim memleket de 12saat uzaklıkta ve doktor ızın vermedı canım..seneye gıdersın dedı :)
Ayy sanirim banada oyle diyecek.2 aylikken sormustum seni ozleyen sana gelsin demisti.bi 3 ayi gecir bakalim demisti.neyse gidemesekde yaoacak bisey yok artik

Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..
14 saat çok uzun değil mi?Eğer özel arabayla gideceksen olabilir bence.Ancak otobüsle çok uzun bir süre.Ben de gitmeyi planlıyorum ancak altı saatlik bir yol.Gerçi doktoruma henüz sormadım.Bu cuma muayeneye gideceğim o zaman sorarım.

Yaa evet canim cok uzun ama bana psikolojik olarak cok iyi gelecek.kendi arabamizla gidicez.yollar da cok guzel yorulursam uygun biyerde konaklarizdq dedik.benimde yarin kontrolum var hem cinsiyet belli olacak hemde bu konuyu konusacam.insallah bi sikinti cikmaz.sana izin verir canim 6 saat bisey degilmis.

O zaman çok rahat gidersin canım sıkıntı olmaz hiç.Ne güzel yarın cinsiyetlerini öğreneceksin.Sonra haber ver bize

O zaman çok rahat gidersin canım sıkıntı olmaz hiç.Ne güzel yarın cinsiyetlerini öğreneceksin.Sonra haber ver bize
Insallah canim giderim ailemi cok ozledimmm.ogrenecez insallah gosterirlerse.yazarim hemen canim.seninkiler neydi cinsiyetleri.sikintilarin vardi iyimisin simdi.

Insallah canim giderim ailemi cok ozledimmm.ogrenecez insallah gosterirlerse.yazarim hemen canim.seninkiler neydi cinsiyetleri.sikintilarin vardi iyimisin simdi.
ben henüz cinsiyetlerini tam bilmiyorum doktorum emin olamamıştı.Bu cuma öğreneceğim inşallah.Grip olmuştum geçti şükür.

Ayy çok sevindim.İki tane prenses annesi olacaksın ne güzel Doktorun kesin mi konuştu.Benim doktor 18.haftada emin olamamıştı bile
Yaa 2 hafta once birinde cikinti gorup erkek gibi dedi ama kordonuda olabilir dedi.bizde hemen erkege alistirdik kendimizi.esimdede bi erkek takintisi vardi hep.yani bugun biz oyle deyince daha bi detayli bakti ikiside kiz dedi.esim hala belki degisir diyo.sanirim detayli ultrasona kadar umudunu kaybetmeyecek.

Ahh erkekler Bizimde biri kesin kız demişti doktor diğeri de kız gibiymiş ama çok yaramaz olduğu için göremedi.Ben de uzun süreli ultrasonun bebeklere zarar verebileceğini düşündüğüm için üstelemedim.Bakalım bahtımıza ne olursa artık

Saglikla gelsinler insallah.yaa ikiz olunca hep bir erkek bir kiz olsa diye dusunuluyo.ben bile bi garip oldum kendime kiziyorum simdi Allahin gucune gider diye.sen hangi sehirdesin canim.bu arada yolculugada izin verdi

Saglikla gelsinler insallah.yaa ikiz olunca hep bir erkek bir kiz olsa diye dusunuluyo.ben bile bi garip oldum kendime kiziyorum simdi Allahin gucune gider diye.sen hangi sehirdesin canim.bu arada yolculugada izin verdi
Evet bir kız bir erkek fikri bende de vardı başta ama şuan aştım onu.Ben Sivastayım canım sen nerdesin?

Evet bir kız bir erkek fikri bende de vardı başta ama şuan aştım onu.Ben Sivastayım canım sen nerdesin?
Bende ankaradayim canim.vallaha alisicaz zamanla.hep hayirlisini istedik hayirlisi buymus.belki erkek olsaydi hayirsiz evlat olacakti bilemiyosun.ikiz oldugundada bi sure sok yasamistik sonra alistik.simdi bunada alisiriz.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi cinsiyetlerinide ogrendik.iki minnosumda kizmisss
Hayirlisi olsun canim, ahh su babalar, basta öyle olur, sonra herşey değişir, helebi yüzünü görsün, kucagina alsin inan herşey farkli olur, baba Kiz aski baskadir, benimde 4,5kizim var, ikizlerim erkek, ama var ya eşim hamislikten beri cemreye daha bi düşkün oldu, ben eğilip kalkamiyom, cemreyi hep babasi banyo yaptiriyo, bi görüşen gülüşmeler, muhabbetler gidiyor banyoda, gece babasina sarilip uyuyo, eşim ikizlerden önce bu kadar ilgili değildi, yani baba-kiz aski başka,

Bide neguzel ikiside Kiz, ikisini birörnek giydirirsin, civl civil, renk renk,, ayy ne güzel olur.

Yaa evet canim kiz bir baska.bende 3 kizz kardesim guzelligi bir baska.ama erkeklerin gonlunde hep erkek vardirya.2 hafta once bide doktor birine erkege benziyor dedi bizde hemen adapte olmusuz megerse.biliyorum sonradan zilli kizlarim babaya daha duskun olacaklar.esim hala durgunlugunu yasiyor.bende onu hayal kirikligina ugratmis gibi hissediyorum.Allahin gucune gitmesin.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi cinsiyetlerinide ogrendik.iki minnosumda kizmisss
Hayırlısı olsun canım benimde dün kontrolüm vardı bizim bir tanesi erkekmiş digeri göstermedi göbek kordonu gelmiş ama erkege benziyor dedi bir oglum vardı zaten biri ona arkadaş allah biliyo ya digeride kız olur diye düsünmüştüm bakalım bir daha sefer emin olucaz cinsiyetine ne olursa olsun saglıklı olsun sen kafana hiç birseyi takma en güzel zamanların tadını çıkar bebekler ne yasarsak hissediyor

Gozun aydin canim.insallah oteki kiz olur hayirlisiyla.insan degisik istiyo evet ama bundada bi hayir vardir.babamizda alisacak zamanla napalim.2 yaslarinda geldiklerinde bidaha yapariz diyo doktorumda senin yine ikiz olma sansi var diyo.amaninnn yandim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…