2015 Kasım İkiz Anneleri :)

çift yumurta benimkiler sonradan değişiklik olmazsa kız ve erkek minnoşlar :KK60: ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN.çok yoruluyorum yatarken huysuzum artık ama yıne bunada çok şükür
Evet cok sukur bunada.ne sanslisin ikisinin birden tadina bakmis olacaksin.bende oncelik saglik sonrada bir kiz bir erkek istiyorum.ondan sonrada cocuk faslini kapatmis oluruz

Evet cok sukur bunada.ne sanslisin ikisinin birden tadina bakmis olacaksin.bende oncelik saglik sonrada bir kiz bir erkek istiyorum.ondan sonrada cocuk faslini kapatmis oluruz
çok saol ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLERİMİZ OLSUN:anneadayı::anneadayı::nazar:

Merhaba arkadaşlar.Ben de 21 haftalık ikiz hamilesiyim.Doğal yolla hamile kaldım.Ancak ikiz olacaklarını umuyordum zaten.Hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde ikiz hikayesi var çünkü:KK73:Bu zamana kadar ikili test falan da yaptırmadım.Hamileliğim çok atraksiyonlu geçiyor.Hergün farklı bir moddayım yani.Bir haftadırda grip ve bademcik iltihabıyla uğraşıyorum.Bu günlerde karnım patlayacakmış gibi şiş.O kadar ki farkında olmadan karnımı tutarak yürüyorum.Sizde de oluyor mu böyle birşey?

Arkadaslar merhaba.bende aralik gibi ikiz annesi olacagim Allah kismet ederse.insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ben suanda 13+5 gunlugum.dogal yolla hamile kaldim.suanlik tek yumurtami cift yumurtami belli degil.iki kese var ve plesentalarida ayri gibi duruyor.ankarada yasiyorum.boyle bir grup olmasi cok guzel ikiz gebelikler cunku cok farkli teklerden.suana kadar sadece 2 li test yaptirdim.ayrintili ultrason ikizlerde hangi haftalarda yapiliyor acaba.
Aramiza hhoşgeldiniz kizlar, allah saglcakla kucaginizada Almayi nnasip etsin.

Ben elim hep başka yerde yürüyodum ilk zamanlar. Sanki düşse engel olcakmışım gibi:)) şimdi de karnımı tutuyorum. Ben de hiçbişey yaptırmadım. Burun kemiği ve ense kalınlığı ölçüldü sadece. Bir de tetanos aşısı vuruldunuz mu? Bana hemşire 20. Hafta demişti ama.
Ben ayin 13 de ilk tetonozumu olucam. 5 e tamamlanirsa bidaha omur boyu tetonoz asisina gerek kalmazmis

S sumici benimkiler tüp,ikiz bebek bakimiyla ilgili hic bi bilgim yok. Madem sizin ailede var mis , buradan arada bana tio lar verirsin. Anneler çok yasli olduğundan ogluslarima yalniz bakicam kismetse. Bide 4,5 yasinda kizim var. kizimda tüp

S sumici benimkiler tüp,ikiz bebek bakimiyla ilgili hic bi bilgim yok. Madem sizin ailede var mis , buradan arada bana tio lar verirsin. Anneler çok yasli olduğundan ogluslarima yalniz bakicam kismetse. Bide 4,5 yasinda kizim var. kizimda tüp
Yaa bende cok merak ediyorum yanliz bakabilirmiyim diye.benim annem uzakta kaynanam hasta bizdede bakacak kimse yok.kuzenimin iki oglu vardi.vallaha kendi calisiyodu 2 bakici tuttu.bide ya kaynanasi yada annesi gidiyodu sirayla.onu gordukden sonra cok korkmustum ikizlerden ama basima geldi.tabi her cocuk ayni olmaz.duzeni kurdukdan sonra gerisi gelir.Allah yardim eder mutlaka.

Benim bakici tutma gibi şans im yok. Tamamen Allaha siginiyorum, Rabbim dagina gore kar veririmis, demek ki var bizde bi isik :-) Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aramiza hhoşgeldiniz kizlar, allah saglcakla kucaginizada Almayi nnasip etsin.
Hoşbulduk.Evet ailemde ikiz öyküsü var.Ancak altıbuçuk aylık doğmuşlar kardeşlerim ve sadece bir saat yaşamışlar.O yüzden zaten bende korkuyorum.Çünkü kayınvalidem de erken kaybetmiş bebeklerini:KK43:

Benimde en büyük korkum bu zaten, erken doğum ve doğum sonrasi bebek kaybi.. şimdiki tip çok gelişti deyip kendi kendime moral buluyom..

Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..

Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..
Bana uçağı bile yasaklamıştı doktor ilk haftalarda herhangi bi tehlike olmamasına rağmen. İkize yüksek risk gözüyle bakıyolar. 12 haftayı doldurup binmiştim uçağa. Kendin göze almalısın yani canım. Doktorun pimpirikli olup olmamasına göre de değişiyo.

Bana uçağı bile yasaklamıştı doktor ilk haftalarda herhangi bi tehlike olmamasına rağmen. İkize yüksek risk gözüyle bakıyolar. 12 haftayı doldurup binmiştim uçağa. Kendin göze almalısın yani canım. Doktorun pimpirikli olup olmamasına göre de değişiyo.
Sagol canim.evet ikizler her hafta riskliymis ama 3 ay gecmis oldugundan bir umit dedim.offf ben cok ozledim vallaha ailemi dayanamayacam gidecem galiba.neyse en guzeli doktora sormak.

Benim doktorum tavsiye etmedi uzun yolculuğu :KK43: 5 saatlik yol için bile 2 saatte bir durun dinlenin dedi ama çok gönüllü vermedi bu izni. Ben de kararsızım o yüzden. 14 saat çok uzun değil mi?

Benim doktorum tavsiye etmedi uzun yolculuğu :KK43: 5 saatlik yol için bile 2 saatte bir durun dinlenin dedi ama çok gönüllü vermedi bu izni. Ben de kararsızım o yüzden. 14 saat çok uzun değil mi?
Yaa evet canim cok uzun ama cokda ozledim memleketimi.2 senedir gitmiyorum.ailemde orda.pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek. sanki gidecekmisim gibi hissediyorum kendimi alistirdim galiba.insallah hayal kirikligina ugramam.senin 5 saat iyimis yaa oyle olsa keske benimde

Hoşgeldin. Keselerin ikisini aynı zamanda mı gördün? Birini daha geç gördüysen çifttir. Benimki öyle oldu. Ben de doğal yoldan hamile kaldım. Ailede ikiz de çok eski kuşaklarda varmış. Bana denk geldi:) sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah
Tebrik ederiz:)) Benim de ilk gittiğimde kese yoktu ortalarda,bir hafta sonra bir gittik ikizmiş:) Çift yumurta ikizleri dediğin gibi:) Allah sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip etsin hepimizee :)

X