Evet cok sukur bunada.ne sanslisin ikisinin birden tadina bakmis olacaksin.bende oncelik saglik sonrada bir kiz bir erkek istiyorum.ondan sonrada cocuk faslini kapatmis oluruzçift yumurta benimkiler sonradan değişiklik olmazsa kız ve erkek minnoşlarALLAH HEPİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN.çok yoruluyorum yatarken huysuzum artık ama yıne bunada çok şükür
çok saol ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLERİMİZ OLSUNEvet cok sukur bunada.ne sanslisin ikisinin birden tadina bakmis olacaksin.bende oncelik saglik sonrada bir kiz bir erkek istiyorum.ondan sonrada cocuk faslini kapatmis oluruz
Aminnnnnnçok saol ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLERİMİZ OLSUN
13+5 canimşuanda kaç haftalıktı seninki
Merhaba arkadaşlar.Ben de 21 haftalık ikiz hamilesiyim.Doğal yolla hamile kaldım.Ancak ikiz olacaklarını umuyordum zaten.Hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde ikiz hikayesi var çünküBu zamana kadar ikili test falan da yaptırmadım.Hamileliğim çok atraksiyonlu geçiyor.Hergün farklı bir moddayım yani.Bir haftadırda grip ve bademcik iltihabıyla uğraşıyorum.Bu günlerde karnım patlayacakmış gibi şiş.O kadar ki farkında olmadan karnımı tutarak yürüyorum.Sizde de oluyor mu böyle birşey?
Aramiza hhoşgeldiniz kizlar, allah saglcakla kucaginizada Almayi nnasip etsin.Arkadaslar merhaba.bende aralik gibi ikiz annesi olacagim Allah kismet ederse.insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ben suanda 13+5 gunlugum.dogal yolla hamile kaldim.suanlik tek yumurtami cift yumurtami belli degil.iki kese var ve plesentalarida ayri gibi duruyor.ankarada yasiyorum.boyle bir grup olmasi cok guzel ikiz gebelikler cunku cok farkli teklerden.suana kadar sadece 2 li test yaptirdim.ayrintili ultrason ikizlerde hangi haftalarda yapiliyor acaba.
Ben ayin 13 de ilk tetonozumu olucam. 5 e tamamlanirsa bidaha omur boyu tetonoz asisina gerek kalmazmisBen elim hep başka yerde yürüyodum ilk zamanlar. Sanki düşse engel olcakmışım gibi:)) şimdi de karnımı tutuyorum. Ben de hiçbişey yaptırmadım. Burun kemiği ve ense kalınlığı ölçüldü sadece. Bir de tetanos aşısı vuruldunuz mu? Bana hemşire 20. Hafta demişti ama.
Cok tesekkurler canim.hayirlisiyla hepimiz saglikla aliriz insallah kucaklarimizaAramiza hhoşgeldiniz kizlar, allah saglcakla kucaginizada Almayi nnasip etsin.
Ben ayin 13 de ilk tetonozumu olucam. 5 e tamamlanirsa bidaha omur boyu tetonoz asisina gerek kalmazmis
Yaa bende cok merak ediyorum yanliz bakabilirmiyim diye.benim annem uzakta kaynanam hasta bizdede bakacak kimse yok.kuzenimin iki oglu vardi.vallaha kendi calisiyodu 2 bakici tuttu.bide ya kaynanasi yada annesi gidiyodu sirayla.onu gordukden sonra cok korkmustum ikizlerden ama basima geldi.tabi her cocuk ayni olmaz.duzeni kurdukdan sonra gerisi gelir.Allah yardim eder mutlaka.
Aminn bende sonuna kadar direnecem bakici icin.Allah yardim edecek biliyorum.Benim bakici tutma gibi şans im yok. Tamamen Allaha siginiyorum, Rabbim dagina gore kar veririmis, demek ki var bizde bi isikAllah hepimizin yardimcisi olsun
Hoşbulduk.Evet ailemde ikiz öyküsü var.Ancak altıbuçuk aylık doğmuşlar kardeşlerim ve sadece bir saat yaşamışlar.O yüzden zaten bende korkuyorum.Çünkü kayınvalidem de erken kaybetmiş bebekleriniAramiza hhoşgeldiniz kizlar, allah saglcakla kucaginizada Almayi nnasip etsin.
Evet öyle düşünmek lazım.Bir de hayırlısı demek lazım.Yaşayacakları varsa yaşarlarBenimde en büyük korkum bu zaten, erken doğum ve doğum sonrasi bebek kaybi.. şimdiki tip çok gelişti deyip kendi kendime moral buluyom..
Bana uçağı bile yasaklamıştı doktor ilk haftalarda herhangi bi tehlike olmamasına rağmen. İkize yüksek risk gözüyle bakıyolar. 12 haftayı doldurup binmiştim uçağa. Kendin göze almalısın yani canım. Doktorun pimpirikli olup olmamasına göre de değişiyo.Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..
Sagol canim.evet ikizler her hafta riskliymis ama 3 ay gecmis oldugundan bir umit dedim.offf ben cok ozledim vallaha ailemi dayanamayacam gidecem galiba.neyse en guzeli doktora sormak.Bana uçağı bile yasaklamıştı doktor ilk haftalarda herhangi bi tehlike olmamasına rağmen. İkize yüksek risk gözüyle bakıyolar. 12 haftayı doldurup binmiştim uçağa. Kendin göze almalısın yani canım. Doktorun pimpirikli olup olmamasına göre de değişiyo.
Kizlar bisey sormak istiyorum.ikiz gebelliklerde uzun yolculuklarda bi sıkıntı olurmu.doktoru yasaklayan arkadaslar varmi.ben bayrama ailemin yanina gitmek istiyorum 14 saatlik yol.ama sıkıntı olurmu acaba diye cok korkuyorum..
Yaa evet canim cok uzun ama cokda ozledim memleketimi.2 senedir gitmiyorum.ailemde orda.pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek. sanki gidecekmisim gibi hissediyorum kendimi alistirdim galiba.insallah hayal kirikligina ugramam.senin 5 saat iyimis yaa oyle olsa keske benimdeBenim doktorum tavsiye etmedi uzun yolculuğu5 saatlik yol için bile 2 saatte bir durun dinlenin dedi ama çok gönüllü vermedi bu izni. Ben de kararsızım o yüzden. 14 saat çok uzun değil mi?
Tebrik ederiz:)) Benim de ilk gittiğimde kese yoktu ortalarda,bir hafta sonra bir gittik ikizmiş:) Çift yumurta ikizleri dediğin gibi:) Allah sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip etsin hepimizee :)Hoşgeldin. Keselerin ikisini aynı zamanda mı gördün? Birini daha geç gördüysen çifttir. Benimki öyle oldu. Ben de doğal yoldan hamile kaldım. Ailede ikiz de çok eski kuşaklarda varmış. Bana denk geldi:) sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah