Selam Arkadaşlar,
Şu anda ben 41 eşim 44 yaşında.İkimizn de ilk evliliği.Eşimde sperm azlığı çıkınca ben de
tüp bebek tedavisi gördüm.2. denemede genetik bozukluktan (kalp atışını gördük ama duyamadık) kürtaj oldum.Sonraki denemelerde sürekli embriyoya genetik test yapıldı.2 denemede blastosist oluşmadı.3 denemede genetik bozukluk var diye imha edildi.Artık bize Kıbrıs seçeneğini sunmaya başladılar.
Son bir deneme yapalım dedik.8. ve son denememizde bu sefer eşimden TESE ile sperm alıp öyle yumurtalar döllendi.Bu sefer bir tık daha iyi diye test yapmadan 3. günde emriyo transferi oldu.
Günler geçmek bilmedi.Şu anda 8+4 ikizlere hamileyim.Dün üstten yapılan muayenede de kalp seslerini duydum.Biri 2,43cm bir 2,22 cm yazıyor.Çok sevinçliyim ama sürekli de korkuyorum.Ya gene genetik bozukluk çıkarsa diye..
Şikayet olarak göğüslerim çok büyüdü ve kaşınıyorlar.Karnımda ağrılarım var.Sürekli uyumak istiyorum çalışmak çok zor geliyor.Beklemek daha da zor.Hala tam sevinemiyorum acayip korkular içindeyim.Eve ultrason alasım var o derece..:)
Allah hepimize bebeklerimizi maddi ve manevi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin.Az sıkıntı çekilmiyor.
Sevgiler hepinize..