2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Diğer grupta da sordum bir de size sorayım, dün gece sola doğru yatmış televizyon seyrederken karnımın çok sertleştiğini hissettim. Kasılma gibi bir şeydi. Hala crinone jel kullanıyorum o yüzden sanki tahriş var gibi uyguladığım yerde. Bazı günler rahmim aşağıdan dışarı çıkacakmış gibi bir baskı oluyor. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı benzer şeyleri? Bir de doktorlarınız yürüyüş verdiler mi, yapıyor musunuz herhangi bir spor, bir hareket?
Benim dr,um hergun bir saat yurus onerdi yorgun olmadigim surece cikip yuruyorum agir tempoda tabii :-)

Benim dr,um hergun bir saat yurus onerdi yorgun olmadigim surece cikip yuruyorum agir tempoda tabii :-)

Ben kendimi hep yorgun hissediyorum :KK43: Bana da ilk 12 hafta önermemişti yürüyüşü sonra müsade etti ama son 4 haftadır toplamda 4 defa ancak yürümüşümdür. Sağım soluma ağrılar giriyor, zaten ağır tempoda yapıyorum ama yine de bir şey olacakmış gibi korkuyorum.

Selam kizlarr.
ben de izmirden melek... :)
Bende gebeligimin 18. Haftasi icindeyim.
kasim gosterse de dogum tarihim sanirim ekimde gelirler bebislerim... :)
nede olsa 40. Haftayi bekleyen ikizler az sayida :)

Diğer grupta da sordum bir de size sorayım, dün gece sola doğru yatmış televizyon seyrederken karnımın çok sertleştiğini hissettim. Kasılma gibi bir şeydi. Hala crinone jel kullanıyorum o yüzden sanki tahriş var gibi uyguladığım yerde. Bazı günler rahmim aşağıdan dışarı çıkacakmış gibi bir baskı oluyor. Bunlar normal mi? Yaşayan var mı benzer şeyleri? Bir de doktorlarınız yürüyüş verdiler mi, yapıyor musunuz herhangi bir spor, bir hareket?
Benim hep oluyo, ayakta kaldigim da, yoruldugumda hem sertlesme hem de asagiya baski oluyo. Bazen hic birşey yapmasa da yatarken de sertlesme oluyo.
Benim progestanla aram kötü. Tansiyon sorunum yoktu. İlactan sonra gözlerimi acamaz oldum. Dun Dr kontrolum var di. İl aci fitil gibi kullanmami söyledi. Sadece aksam yapmama rağmen bugün yine ayağa kalkamiyorum. Burak yürüyüşü ekmek almaya gidemedigim zamanlar oluyor

Selam kizlarr.
Hayirli olsun canim, aramiza hoşgeldin. Benim Dr umda ikizlerde kesin bi doğum tarihi olmadigini mümkün olduğunca içerde tutmaya calisacagimizi söyledi. Bizlerde evrene olumlu msj gonderelim. Kasimda dogurucam diyelim ki bebisler kasimda gelsinler saglicakla..

Benim hep oluyo, ayakta kaldigim da, yoruldugumda hem sertlesme hem de asagiya baski oluyo. Bazen hic birşey yapmasa da yatarken de sertlesme oluyo.
Benim progestanla aram kötü. Tansiyon sorunum yoktu. İlactan sonra gözlerimi acamaz oldum. Dun Dr kontrolum var di. İl aci fitil gibi kullanmami söyledi. Sadece aksam yapmama rağmen bugün yine ayağa kalkamiyorum. Burak yürüyüşü ekmek almaya gidemedigim zamanlar oluyor

Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Ben her gün işe gelip gidebiliyorum ama ekstradan yürüyüşe gücüm kalmıyor vallahi. Pelte gibi yatasım var. Crinone halsizlik yapıyor biliyorum o da katmerliyor. Kasılmalarımız da inşallah normaldir. Yarın doktorla konuşunca paylaşırım burada söylediklerini.

Hayirli olsun canim, aramiza hoşgeldin. Benim Dr umda ikizlerde kesin bi doğum tarihi olmadigini mümkün olduğunca içerde tutmaya calisacagimizi söyledi. Bizlerde evrene olumlu msj gonderelim. Kasimda dogurucam diyelim ki bebisler kasimda gelsinler saglicakla..[/QUOTE]

Amin canim insaAllah. Sagolasin. Umarim zamaninda saglikla gelir bebislerim...

merhaba kızlar doktorunuz sıze hangı tarama testlerini yaptı? bana ıkılıyı yaptı sadece onu da kan vermedım sadece ultrasondan baktı. ıkız oldukları ıcın kan degerlerı yanıltıcı olur dıyo. su an normalde 4lu tarama testını yapması gerekıyo ama onu da yapmayacakmıs onun yerıne detaylı ultrason yapalım 20.haftadan sonra dedı.sızde de durum aynı mı çok merak edıyorum?

Ense kalinligini olmusmuydu. Ense kalinligi normalse kanda pek sorun cikmiyo.. içini ferah tut.

Burada benim bebisler ikiside erkek. Cemre ne iki tane badygard geliyor

Sayfayi açan arkadaş aslinda bizim listemizi yapsa, tahmi doğum tarihimizi , varsa başka cocugumuzn ve ikizlerimizin cinsiyetini içeren bi tablo yapsa, ne güzel olur.

[dolunay0, post: 40347391, member: 648595"]Sanırım pek kimse yok :KK70:[/QUOTE]
Azonceki msjimi uygulasak neguzel olur..
Bende yapardim ama bilg. Bozuk tabletlede olmuyo..

Selam Arkadaşlar,
Şu anda ben 41 eşim 44 yaşında.İkimizn de ilk evliliği.Eşimde sperm azlığı çıkınca ben de tüp bebek tedavisi gördüm.2. denemede genetik bozukluktan (kalp atışını gördük ama duyamadık) kürtaj oldum.Sonraki denemelerde sürekli embriyoya genetik test yapıldı.2 denemede blastosist oluşmadı.3 denemede genetik bozukluk var diye imha edildi.Artık bize Kıbrıs seçeneğini sunmaya başladılar.
Son bir deneme yapalım dedik.8. ve son denememizde bu sefer eşimden TESE ile sperm alıp öyle yumurtalar döllendi.Bu sefer bir tık daha iyi diye test yapmadan 3. günde emriyo transferi oldu.
Günler geçmek bilmedi.Şu anda 8+4 ikizlere hamileyim.Dün üstten yapılan muayenede de kalp seslerini duydum.Biri 2,43cm bir 2,22 cm yazıyor.Çok sevinçliyim ama sürekli de korkuyorum.Ya gene genetik bozukluk çıkarsa diye..
Şikayet olarak göğüslerim çok büyüdü ve kaşınıyorlar.Karnımda ağrılarım var.Sürekli uyumak istiyorum çalışmak çok zor geliyor.Beklemek daha da zor.Hala tam sevinemiyorum acayip korkular içindeyim.Eve ultrason alasım var o derece..:)
Allah hepimize bebeklerimizi maddi ve manevi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin.Az sıkıntı çekilmiyor.
Sevgiler hepinize..

Rabbim saglikla versin evlatlarini kucagina insaAllah... dua et tevekkul et. Onum oldurmayacagi hicbirsey yok...

merhaba kızlar doktorunuz sıze hangı tarama testlerini yaptı? bana ıkılıyı yaptı sadece onu da kan vermedım sadece ultrasondan baktı. ıkız oldukları ıcın kan degerlerı yanıltıcı olur dıyo. su an normalde 4lu tarama testını yapması gerekıyo ama onu da yapmayacakmıs onun yerıne detaylı ultrason yapalım 20.haftadan sonra dedı.sızde de durum aynı mı çok merak edıyorum?

Normal cnm. Ense kalinligi yetiyor.

Guzel anneleerrr; nasil gidiyor agriniz siziniz varmi?ozellikle kasiklarinizda

Selam kizlarr.
Merhaba Hoşgeldiniz bende izmirdenim hayırlı bir hamilelik ve doğum dilerim sizede

Arkadaşlar benimde cuma günü ense kalınlığı ölçümleri yapıldı hepsi normal çıktı çok şükür benim Dr.da ikizlerde kesin sonuç zor ölçümler daha önemli desede yinede kan tahlilide istedi bakalım oda iyi çıkar inşallah benimkilerden birisi bir hafta kadar önde gidiyor onun için Erkeğe benziyor dedi Dr diğeri için birşey diyemedi bir ay sonra çağırdı artık ozaman kesin olarak öğreniriz İnş. Bu arada Büyüdükçe çok tatlı oldular onlara bakmaya doyamıyorum ben yaa :KK68::nazar:

Merhaba Hoşgeldiniz bende izmirdenim hayırlı bir hamilelik ve doğum dilerim sizede

Arkadaşlar benimde cuma günü ense kalınlığı ölçümleri yapıldı hepsi normal çıktı çok şükür benim Dr.da ikizlerde kesin sonuç zor ölçümler daha önemli desede yinede kan tahlilide istedi bakalım oda iyi çıkar inşallah benimkilerden birisi bir hafta kadar önde gidiyor onun için Erkeğe benziyor dedi Dr diğeri için birşey diyemedi bir ay sonra çağırdı artık ozaman kesin olarak öğreniriz İnş. Bu arada Büyüdükçe çok tatlı oldular onlara bakmaya doyamıyorum ben yaa :KK68::nazar:

Merhaba hemserim :KK66:
ben de sana hayirli bir hamilelik ve dogum dilerim canim.
16. Haftada daha.net goruyorlar cinsiyetlerini. Hayirli saglikli olsunlar insaAllah

Burada benim bebisler ikiside erkek. Cemre ne iki tane badygard geliyor

Sayfayi açan arkadaş aslinda bizim listemizi yapsa, tahmi doğum tarihimizi , varsa başka cocugumuzn ve ikizlerimizin cinsiyetini içeren bi tablo yapsa, ne güzel olur.

Evet o tablo guzel olurdu
.. yapan varsa yapiversin lutfen.

Benim kasiklarimda degilde sanki rahimde sanci oluyor birkac saniyelik bazen daha sık oluyor. Sizdede varmi böyle bir şikayet

Rahimdeki sanvilar bagların esnemesinden kaynaklaniyor. Bende de oluyor bazen

Arkadaslar merhaba, 11 haftalik ikizlere hamileyim, rahimde agrim var. ozellikle yatarkensaga sola donerken, oturup kalktigimda, yururkende zorlsniyorum, bazen vajinaya kadar agri oluyor, kanamam yok sükür. Sizlerde de bu haftalarda oldu mu? Cok tedirginim, rahmin icinde bir top var ve basinc yapiyor gibi agri var

Arkadaslar merhaba, 11 haftalik ikizlere hamileyim, rahimde agrim var. ozellikle yatarkensaga sola donerken, oturup kalktigimda, yururkende zorlsniyorum, bazen vajinaya kadar agri oluyor, kanamam yok sükür. Sizlerde de bu haftalarda oldu mu? Cok tedirginim, rahmin icinde bir top var ve basinc yapiyor gibi agri var

O haftalarda oluyor. Geciyor sonra rahat ol

X