Gittin mi canım kontrole nedir durum?Ben ayın 20 sinede Dr,a cgideceğim.11haftalık yanda 12. Haftanın basında olacağız acaba belli olurmu ? Sizin doktorunuzun dediği zamandayız belli oldu
Kahverengi lekelenme mi canım? eğer damlacık şeklinde ve az ise rahim genişlediği için olabilir ve inşallah da öyledir.Bugun gittim dr.a cnm.. Ultrasonla bebeklerde bakti hersey normal gorunuyor dedi..ama akintinin sebebini gormem icin alttan muayene etmem lazim diyor..brn de alttan muayene istemedim.hormon ve enfeksiyon tahlili verdi..yarin tahlil sonuclarini alip kendi dr.ma gostericem..bi de baska kimsede boyle akinti yok galiba o nedenle daha da tedirgin oldum.insallah bi problem yasamam
Pardon canım ben yanlış yazmışım ayın 30 unda gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadırGittin mi canım kontrole nedir durum?
Ben 100 MG olanı kullanıyorum benimki yuvarlak küçük bir kapsül 2. Kutudayım ilk başladığımda acayip uyku yapmıştı şimdi vücut alıştı artık ama baş Dönmesi bendede oluyor birazSizlere birşey sorcam..
Cronin jeli birakrik yerine progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi.. aranizda kullanan varmi... nazil kullanicam bunu.. eczaci fitildir yutulmaz diye üstüne yazmis. Recetesinde agiz yoluyla kullanilir yaziyo. Dr um birşey demedi. Artik bunu sabah aksam kullacan cümlesini hatirliyorum..
Sabah bundan agiz yoluyla içtim. Baş im felaket dönüyor acaba fitil gibi kullansam olurmu..
Merhaba Hoşgeldiniz benim durumumda aynen sizin gibi 9 Yaşında bir kızım var bizde ikiz OLDUĞUNU duyunca çok şaşırdık Dediğiniz gibi bu başka geliyor şimdiden birde doğunca nasıl olacak bakalım Allah'ım hepimize göstersin öğünleri inşallah bu arada hamilelik haftamızda çok yakınİyi akşamlar kızlar nasipse bende aralık başı ikiz annesi olucam inanılmaz heyecanlı ve tedirginim ikinci hamileligim 11 yaşında yakışıklı bir oglum var ama bu başkaymış dogal yolla gebe kaldım hala inanamıyorum ikiz olmasına allah saglokla kucagımaza almayı nasip etsin inş
Anladım canım, inşallahPardon canım ben yanlış yazmışım ayın 30 unda gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır
Merhaba Hoşgeldiniz benim durumumda aynen sizin gibi 9 Yaşında bir kızım var bizde ikiz OLDUĞUNU duyunca çok şaşırdık Dediğiniz gibi bu başka geliyor şimdiden birde doğunca nasıl olacak bakalım Allah'ım hepimize göstersin öğünleri inşallah bu arada hamilelik haftamızda çok yakın
Betül benimde 7. haftada bi kanamam olmuştu, 1 haftada geçti elhamdülillah. sonra 10. haftada çok yoğun regl kanması gibi pıhtılı bi kanamam oldu, 2 gün sürdü o yoğunluk. şimdi 2 hafta olacak hala kahve- kırmızı lekelenme ve akıntı devam ediyor. progestan kullanıyorum. prulaton iğne oldum. dr. rahim içinde ciddi bi kanama yok diyor ama düşük tehlkikesi diyor. özellikle merdiven inip çıkınca artıyor. benim 3.5 yaşında bi oğlum var, çalışıyorumda. tamamen dinlenmek mümkün olmuyor. hayırlısı,Allaha emanetler hepsidekızlar sizlere birşey sorucam.. benim yaklaşık bir haftadır koyu renkte akıntım geliyor.. sizlerde de oluyor mu.. endişe ediyorum.. bugun devlet hastanesine gidip tahlil yaptırıcam.. düşük belirtisi mi diye korkuyorum..
bende progestan 100mg kullanıyom gunde ıkı kez canım ama agız yoluyla benımkı..yan etkılerınde dedıklerınn var yanı acayıp bas donmesı uyku yapıyo bende de normal..ama fıtılını bılmıyom kullanmadımSizlere birşey sorcam..
Cronin jeli birakrik yerine progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi.. aranizda kullanan varmi... nazil kullanicam bunu.. eczaci fitildir yutulmaz diye üstüne yazmis. Recetesinde agiz yoluyla kullanilir yaziyo. Dr um birşey demedi. Artik bunu sabah aksam kullacan cümlesini hatirliyorum..
Sabah bundan agiz yoluyla içtim. Baş im felaket dönüyor acaba fitil gibi kullansam olurmu..
Sen le Dr kontrol gunlerimiz yakindi. Merak ettim seni bebisler nasillar. Hayirli haberlerle döner sin inslhcnm daha küçük olacağı için bence söylemez hayırlısı
cnm benm son gittiğim kontrolde iki keseyi aynı anda çektiği bi görüntü vermedi bana.. bana bebişlerimin tek tek verdi görüntüsünü.. bi önceki kontrolümün ultrason görüntüsünü bu forumda paylaşmıştım zaten.. ona tekrar bakabilrsin.. ayrıca çift yumurta ikilerinin ultrason fotolarnda keselerin ayrı olduğu çok belli kendininkini oradan bilebilirisn..Ben doktora sormayı unuttum, büyük ihtimal tek yumurta ama sizin ultrason görüntüleriyle kıyaslamak istiyorum, kimse paylaşmak istemiyor
evet cnm kahverengi..bazen de koyu sarı.. dün enfeksiyon var mı diye kan tahlili yaptırdım ..çok şükür temiz çıktı.. kendi dr.uma göre de aktif bi kanama olmadıkça korkma diyo ama gel de benim yüreğime söyle..biraz bişey gelsin hemen korku giriyo içimeKahverengi lekelenme mi canım? eğer damlacık şeklinde ve az ise rahim genişlediği için olabilir ve inşallah da öyledir.
benim de aynı senin gibi.. crinon jeli bıraktıktan sonra olmaya başladı.. haftada bir prulaton depo iğne vuruluyorum..senin rahim için de kanama olup olmadığına alttan muayene ile mi baktılar.. benim kendi dr.uma göre önemli bişey değil ama acile gittiğimde acil dr.u alttan bakmam gerekir herhangi bir şey olup olmadığına dedi. ben tedirgin oldum istemedim..ama korkuyorum.. dediğin gibi Rabbime emanet evlatlarımızBetül benimde 7. haftada bi kanamam olmuştu, 1 haftada geçti elhamdülillah. sonra 10. haftada çok yoğun regl kanması gibi pıhtılı bi kanamam oldu, 2 gün sürdü o yoğunluk. şimdi 2 hafta olacak hala kahve- kırmızı lekelenme ve akıntı devam ediyor. progestan kullanıyorum. prulaton iğne oldum. dr. rahim içinde ciddi bi kanama yok diyor ama düşük tehlkikesi diyor. özellikle merdiven inip çıkınca artıyor. benim 3.5 yaşında bi oğlum var, çalışıyorumda. tamamen dinlenmek mümkün olmuyor. hayırlısı,Allaha emanetler hepside
cnm salı günü birdahaki kontrlm daha doğrusu devlete gidecem ikili test içinSen le Dr kontrol gunlerimiz yakindi. Merak ettim seni bebisler nasillar. Hayirli haberlerle döner sin inslh
Kızım baştan biraz şaşırdı tedirgin oldu ama Dediğin gibi onlar daha kolay adapte oluyorlar duruma şimdi çok mutlu ama bizim kafamızda deli sorular geziniyoruz eşimle bakalım hep olumlu düşünmeye iyi Tarafından bakmaya çalışıyoruz çünkü stres gerçekten onlarıda etkiliyor ben en son 15 gün önce gitmiştim biri 7+4 diğeri tam 7 haftalıktı aralarında 3-4 gün fark vardı inşallah kapanmıştır fark bakalım keselerde yan yana duruyordu en son .haftaya cumartesiye gideceğim inşallah son durumları öğreneceğiz.bu arada tek yumurtamı çiftmi ben onu merak ediyorum sana doktorun birşey söyledimi bu konudasagol canım kızın nasıl karşıladı ikizleri benim oğlum o kadar mutlu ki kardeşlerim diye diye ortalıgı yıkıyor benden daha kolay alıştı valla ben hala alışamadım iki bebek oluşuna kalp atışlarınıda duydum o an çok güzeldi ama sonrasını düşününce insan panik oluyor nasıl başedicenm diye sonra diyorum ki allah o gücüde verir muhakkak bir de benim yavrularım ultrasona göre 7 +3 günlükmüş muhtemelen çift yumurta dedi ama kesin diyemem sonra belli olacak dedi birini net gördük ama digeri arkada kalmış daha önce yanyana gibilerdi sizinkiler nasıl duruyor
cnm benm son gittiğim kontrolde iki keseyi aynı anda çektiği bi görüntü vermedi bana.. bana bebişlerimin tek tek verdi görüntüsünü.. bi önceki kontrolümün ultrason görüntüsünü bu forumda paylaşmıştım zaten.. ona tekrar bakabilrsin.. ayrıca çift yumurta ikilerinin ultrason fotolarnda keselerin ayrı olduğu çok belli kendininkini oradan bilebilirisn..
Ben ultrason fotomu koysam bana bir yorumda bulunabilirmisiniz sizinkinle kıyasla yanlız benim de ilk gittiğimiz haftaki fotoları var Yanyana olarak en son gittiğimde benimde ayrı ayrı foto vermişti...cnm benm son gittiğim kontrolde iki keseyi aynı anda çektiği bi görüntü vermedi bana.. bana bebişlerimin tek tek verdi görüntüsünü.. bi önceki kontrolümün ultrason görüntüsünü bu forumda paylaşmıştım zaten.. ona tekrar bakabilrsin.. ayrıca çift yumurta ikilerinin ultrason fotolarnda keselerin ayrı olduğu çok belli kendininkini oradan bilebilirisn..
cnm salı günü birdahaki kontrlm daha doğrusu devlete gidecem ikili test için
eğer içime sinmezse de özele gidip yaptıracam aslında kan vermeyi düşünmüyorum ense kalınlığını ölçsün yeter
sen yaptırdın mı
Ultrason fotonu koyarsan bizumkilerle karsilastirabilir, yorumlariz cnmBen ultrason fotomu koysam bana bir yorumda bulunabilirmisiniz sizinkinle kıyasla yanlız benim de ilk gittiğimiz haftaki fotoları var Yanyana olarak en son gittiğimde benimde ayrı ayrı foto vermişti...