2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Ultrason fotonu koyarsan bizumkilerle karsilastirabilir, yorumlariz cnm
image.jpg :nazar:İlk görüntüleri ☺️

Evt iki ayrı kese ama Dr yinede henüz belli değil Demişti nedense ama bende çift Olduğunu düşünüyorum Hayırlısı siz 14.haftaya gelmişsiniz cinsiyetlerini öğrendinizmi

Evt iki ayrı kese ama Dr yinede henüz belli değil Demişti nedense ama bende çift Olduğunu düşünüyorum Hayırlısı siz 14.haftaya gelmişsiniz cinsiyetlerini öğrendinizmi
En son kontrolumde tahmini olarak dr. biri kiz biri erkek dedi ama cok erken dedi..haftaya kontrolumuz var..daha net soyler cinsiyetleri insallah..

İnsallah yaramazlik yapmazlar da biz de cinsiyetlerini ogreniriz teyzesi:) bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole hep..
İnşallah ☺️ Benimde şimdilik üç haftada bir gibi siz özelemi gidiyorsunuz hastaneyemi ?biz hastanede 10 günü geçtiği için her seferinde ödeme yapıcaz özelde durum nasıl acaba

İnşallah ☺️ Benimde şimdilik üç haftada bir gibi siz özelemi gidiyorsunuz hastaneyemi ?biz hastanede 10 günü geçtiği için her seferinde ödeme yapıcaz özelde durum nasıl acaba
Ben ozel muaynanesine gidiyorum.her gidiste ucret almiyor..birinde alip diger randevumuzda almiyor..

Benimde ilk hafta görüntü böyleydi hatta daha yakındı birbirine ama en son gittigimde biri arkadaydı doktorum şimdi tek yumurtamı çift yumurtamı kedin bir şey diyemeyiz dedi ilerleyen haftalarda plesanta ve amniyon keselerine bakıp söylicez dedi hayırlısı artık saglıklı olsunlarda

Arkadaşlar ben İzmir'de oturuyorum sizler nerelerdensiniz daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama merak ediyorum

Kizlar ne guzel cok ortak noktamiz var..ikizler,izmir vs. Vallahi istanbulu cok bilmiyorum arastiriyorum dr.lari ve hastaneleri..insallah guvenilir bi dr. bulurum..buradaki dr.umdan cokk memnunum..hayirlisi bakalim

X