Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh cnm Benim de ilk fotom boyle..iki ayri kese sende de sanirim.. Cift yumurta ikizi benimkiler..sende de iki kese olduguna gore cift yumurta galibaEki Görüntüle 1537020 ilk görüntüleri
Ayri yumurta ikizleri bencede benimkiside bu sekildeydiEvt iki ayrı kese ama Dr yinede henüz belli değil Demişti nedense ama bende çift Olduğunu düşünüyorum Hayırlısı siz 14.haftaya gelmişsiniz cinsiyetlerini öğrendinizmi
En son kontrolumde tahmini olarak dr. biri kiz biri erkek dedi ama cok erken dedi..haftaya kontrolumuz var..daha net soyler cinsiyetleri insallah..Evt iki ayrı kese ama Dr yinede henüz belli değil Demişti nedense ama bende çift Olduğunu düşünüyorum Hayırlısı siz 14.haftaya gelmişsiniz cinsiyetlerini öğrendinizmi
Yaramazlık yapıp saklamazlarsa kesinleşir :) bu arada sizler ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuzEn son kontrolumde tahmini olarak dr. biri kiz biri erkek dedi ama cok erken dedi..haftaya kontrolumuz var..daha net soyler cinsiyetleri insallah..
cnm salı günü birdahaki kontrlm daha doğrusu devlete gidecem ikili test için
eğer içime sinmezse de özele gidip yaptıracam aslında kan vermeyi düşünmüyorum ense kalınlığını ölçsün yeter
sen yaptırdın mı
İnsallah yaramazlik yapmazlar da biz de cinsiyetlerini ogreniriz teyzesi:) bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole hep..Yaramazlık yapıp saklamazlarsa kesinleşir :) bu arada sizler ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz
İnşallah Benimde şimdilik üç haftada bir gibi siz özelemi gidiyorsunuz hastaneyemi ?biz hastanede 10 günü geçtiği için her seferinde ödeme yapıcaz özelde durum nasıl acabaİnsallah yaramazlik yapmazlar da biz de cinsiyetlerini ogreniriz teyzesi:) bn 3 haftada bir gidiyorum kontrole hep..
Ben 4 haftada bir gidiyorum 20. Haftadan sonra 3 haftada bir sonrada 2 haftada bire düşecekYaramazlık yapıp saklamazlarsa kesinleşir :) bu arada sizler ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz
Ben ozel muaynanesine gidiyorum.her gidiste ucret almiyor..birinde alip diger randevumuzda almiyor..İnşallah Benimde şimdilik üç haftada bir gibi siz özelemi gidiyorsunuz hastaneyemi ?biz hastanede 10 günü geçtiği için her seferinde ödeme yapıcaz özelde durum nasıl acaba
Biz en basindan beri uc haftada bir gidiyoruz..ileriki haftalar icin henuz bisey demedi..Ben 4 haftada bir gidiyorum 20. Haftadan sonra 3 haftada bir sonrada 2 haftada bire düşecek
Benimde ilk hafta görüntü böyleydi hatta daha yakındı birbirine ama en son gittigimde biri arkadaydı doktorum şimdi tek yumurtamı çift yumurtamı kedin bir şey diyemeyiz dedi ilerleyen haftalarda plesanta ve amniyon keselerine bakıp söylicez dedi hayırlısı artık saglıklı olsunlardaEki Görüntüle 1537020 İlk görüntüleri
Ben balikesirde oturuyorum..ama temmuzda istanbula tadinicaz tayinimiz cikti.ayrica izmirliyim..:)Arkadaşlar ben İzmir'de oturuyorum sizler nerelerdensiniz daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama merak ediyorum
İzmirlisiniz demek ne güzel hemşeriymişiz Taşınma işiniz içinde hayırlı olsun kolay gelsin ama doktorunuz değişecek desenize bu durumdaBen balikesirde oturuyorum..ama temmuzda istanbula tadinicaz tayinimiz cikti.ayrica izmirliyim..:)
Bende izmir'deyim arkadaşlarArkadaşlar ben İzmir'de oturuyorum sizler nerelerdensiniz daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama merak ediyorum
Hayırlı olsun tayininiz İstanbul'da da iyi doktorlar bulursun umarım seçeneğin daha fazlaBen balikesirde oturuyorum..ama temmuzda istanbula tadinicaz tayinimiz cikti.ayrica izmirliyim..:)
Sende izmirdesin demek negüzell Evt ortak noktalarımız çoğalmaya başladı sizin doktorunuz kimHayırlı olsun tayininiz İstanbul'da da iyi doktorlar bulursun umarım seçeneğin daha fazla