Hakkınızda Hayırlısı olur inşallahKizlar ne guzel cok ortak noktamiz var..ikizler,izmir vs. Vallahi istanbulu cok bilmiyorum arastiriyorum dr.lari ve hastaneleri..insallah guvenilir bi dr. bulurum..buradaki dr.umdan cokk memnunum..hayirlisi bakalim
yok canım karından bakıp söyledi, alttan hiç bakmadıbenim de aynı senin gibi.. crinon jeli bıraktıktan sonra olmaya başladı.. haftada bir prulaton depo iğne vuruluyorum..senin rahim için de kanama olup olmadığına alttan muayene ile mi baktılar.. benim kendi dr.uma göre önemli bişey değil ama acile gittiğimde acil dr.u alttan bakmam gerekir herhangi bir şey olup olmadığına dedi. ben tedirgin oldum istemedim..ama korkuyorum.. dediğin gibi Rabbime emanet evlatlarımız
Haklısın. Ben de bazen sanki adet olmuşum gibi akıntı gelmiş gibi hissediyorum, korkarak tuvalete koşuyorum. Çok şükür ki ya şeffaf su gibi ıslaklık oluyor ya da hiçbir şey olmuyor. Rabbim kuzularımızı bize bağışlasınevet cnm kahverengi..bazen de koyu sarı.. dün enfeksiyon var mı diye kan tahlili yaptırdım ..çok şükür temiz çıktı.. kendi dr.uma göre de aktif bi kanama olmadıkça korkma diyo ama gel de benim yüreğime söyle..biraz bişey gelsin hemen korku giriyo içime
maşallah cnmm büyümüş bebişler23 Mayıs Cumartesi günü kontrolümüz vardı. 7,5 cm olmuş kuzularımAyrı plasentaları oluşmuş, ayrı aminiyotik sıvı içindeler çok şükür, doktorum büyük ihtimalle çift yumurta ikizi olduğunu söyledi Biri %90 erkekmiş, diğeri için çok uğraştı ama bizimki göstermedi bir türlü erkek gibi ama kız da olabilir dedi. Ultrason fotosunda bile poposu dönük şimdilik bir tane paşa geliyor, diğerini bir ay sonra öğreneceğiz inşallah.
herkes öyle diyormaşallah cnmm büyümüş bebişlerkendini göstermediğine göre kız da olabilr nazlı ve utangaç
Masallah cnm ne guzel buyumuslerBizde bugun doktordan geldik teyzeler yeni ultrason fotom yoktu ondan koymamistim simdi ekleyebilirsem koyuyorum
Saol cnm benim birine erkek dedi zaten digeride gostermedi cnm olcumler yapildi ense kalinligi 0.8 geri kalan herseyi cok guzel dediMasallah cnm ne guzel buyumuslerbn ultrason fotona bakinca biri kiz biri eekek gibi geldi..hayirlisiyla saglkla dogsunlar
benm bebişlerini ultrafon fotosunda ense kalınlığı 0,88mm, burun kemiği ölçümü de 0,18 cnm.. dr. herşey normal dedi ama senin değerle benimki farklı gibi sanki?Saol cnm benim birine erkek dedi zaten digeride gostermedi cnm olcumler yapildi ense kalinligi 0.8 geri kalan herseyi cok guzel dedi
Ne gibi cnm sonuc ayni benimde ense kalinligi 0.8 ne farkliligibenm bebişlerini ultrafon fotosunda ense kalınlığı 0,88mm, burun kemiği ölçümü de 0,18 cnm.. dr. herşey normal dedi ama senin değerle benimki farklı gibi sanki?
Simdi okuyunca anladim cnm bn cm ve mm karisikligi yasadimNe gibi cnm sonuc ayni benimde ense kalinligi 0.8 ne farkliligi
Ben resme bakınca tek yumurta sanmıştım keseler birleşik gibi gelmişti Büyüdükçe daha zor ayırt ediliyor galiba maşallah çok tatlılar bu aradaBizde bugun doktordan geldik teyzeler yeni ultrason fotom yoktu ondan koymamistim simdi ekleyebilirsem koyuyorum
cnm benim rahimde bölme vardı ondan böyle birleşik duruyor yoksa iki apayrı kese vardı birde benim klomenle iki yumurta vardı ondan eminim yani :)Ben resme bakınca tek yumurta sanmıştım keseler birleşik gibi gelmişti Büyüdükçe daha zor ayırt ediliyor galiba maşallah çok tatlılar bu arada
13 .haftada belli oluyor sanırım cinsiyet burdan takip ettiğim kadarıyla bizimde az kaldı inşallah bu arada siz yazmamışsınız cinsiyetleri ben birde şunu sorucam sizlere karnınız büyümeye nezaman başladı benim şimdiden biraz çıktıMslh bebislerine.. benim gecen hafta 2 li taramam oldu çok şükür herşey yolunda. Kanda verdim ama sonucunu almak için beklemedim. Cinsiyetletimizde belli oldu. Ama babamiza söylemedim. Haftaya esimle birlikte gidicem kismetse. Kocisin yüzünü görmek istiyorum. Onunda orda oheyecani yasamasini istiyorum.