2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

tabiki canim benim ilk denemem negatifti ,
2. denemeden tosunpasam var bitane
3.ve 4. denemelerde negatif
simdi sifirdan baslicam bende iste canim
Rabbim yuzumuzu guldursun inşallah tekrar tekrar

anladım canımm.inşallah hersey yolunda gıder senın ıcın...amin hepimizin yüzü güler en kısa zamanda inşallah...

canm transferin 10. gununde sonuc cıkar hamileysen yaptır eger cok merak ediyorsan ben 9. gunde yaptırmıştım cıktı 124 cıkmıştı
Bilmiyorum birazdan çıkıcam sonuç olumsuzsa bir an önce öğrenip hayata devam etmeli diye düşünüyorum olumluysa düğün bayram erken başlar inşallah ama of çok kötüydüm çok... Ilgin için çok teşekkür ederim test yaptırırsam yazarım çok Sağol...

günaydın kızlar....dün akşam aradılar malesef koskocaman bi negatif...sanırım bütün umutlarım bitti....

canım benim üzülme inşallah rabbim bir sonraki seferde kucağına almayı nasip etsin kolay bir durum değil bende tedavi yeni başladım iğneyi kullanı üç gün oldu ama bundan önce klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım ama hamile kalmaya sevinemedik bile çok kısa sürdü dış gebelik dedi sonra kese gözüktü kalp atışını hiç duyamadık sadece dediler iki gün atmış ve durmuş benim dünyam başıma yıkılmıştı kan tahlillerim bile güzelce ikiye katlamış işte olmayınca olmuyor çok zor günler geçirmiştim inşallah sen böyle bir şey yaşamazsın hamile olduğunu öğrendiğindeki sevinç kucağına aldıktan sonra da devam etsin buda bizim imtihanımız hakkımızda hayırlısı deyip geçmekten başka çare yok rabbim yar yardımcımız olsun hepimizin...

Transferim pazar gunu yapilmisti hanimlar. Bugun dus alsam sikinti olurmu acaba ya.siz nelere dikkat etmistiniz. Kendimi hic rahat hissetmiyorumm.

günaydın kızlar....dün akşam aradılar malesef koskocaman bi negatif...sanırım bütün umutlarım bitti....
Canım çok geçmiş olsun öncelikle kısmet değilmiş ama sanslisin ki dondurulmuslarin var.Ve benim drumda dondurulmuşlarla sansimin daha yüksek olduğunu söyledi bende başladım ve dahada umutluydum,birsey şöyle düşün dondurulmuşlarla baslayacagin zaman hem vücudun temizlenmis dinlenmiş oluyor hemde ilk tedavide ki gibi bir sürü ilaç vs yok :) çok sakin ve cok normal bir süreç neredeyse normal gebelik başlangıcı gibi sadece rahim kalinlastiriliyor estrofemle ve sonrada transfer :) şimdi sen güzel güzel dinlen ve keyfini yüksek tut inşallah bi dahaki sefere pozitifi görürsün

Senin o Günler'de regl gerginliğin varmıydı canım hatırlıyor musun?
yok canım benım aşırı sancılı olurdu aşılamalarımda hep adet olaucamı hissettim ve olmuştum bunda az kasık agrım vardı bel agrım ama oakadar degıldı beklemıyordum ben umudum yoktu kanalımın biri tıkalıydı olmaz dedım benm yumurtalarım cok ıyıydı eşimin spermide cok iyiydi ama olmuyordu sonra kist vardı çikolata kisti laparoskopi oldum yine olmadı aşılama yaptık olmadı rahim flminde kanalım biri tıkalı cıktı doktor siz direk tüp bebege gidin dedi olmazsa yine laparoskopi olup kanalları baglıcaz dedi ben cok rahat gttım usanmadm umutsuzlanmadım korkmadm cunkü olmayacaktı ama Rabbim cok büyük gercekten ona sıgın sadece ondan iste

naptın canım yaptırdınmı merak ettım insan mutlu haberler duymak istıyor çünkü yaşadıklarını anlayabılıyorum.. mutlulugunuda mutsuzlugunuda

Transferim pazar gunu yapilmisti hanimlar. Bugun dus alsam sikinti olurmu acaba ya.siz nelere dikkat etmistiniz. Kendimi hic rahat hissetmiyorumm.
hızlıca ılık suyla alabılırsın canım.. benım kafam kepek olmuştu 5 gün yapmamıştm doktorum 2 gun sonra yapabılırsın dedı ama bz zorlukları görünce bitleneyım ama yapmam yeterki tutsun demiştm

Banada pazartesi yapabilirsin demisti ama bende iki gundur kasinmaya razi oldum canim banyonun petegini acip isitayimda .olabildigince ilik suyla yapayim ama. Sampuan sabun iki sakkada cikmak lazomm . Bide bana ayakta dus al dediler. Oturinca sikinti oluyor sanirim

canım onu bilmiyorum ama hava soguk degılse bence ya su soguga yakın olsun yada banyo sguk olsun sabun degdırmedm rahmıme duş aldıktan sonra suyla yıkadm özellikle surme lifleme bence

Bu sabah son fitilimi kullandım dün de sarı akıntı vardı. Az önce fitilin kremi aslında beyazdır ama sarı sarı top top dışarı çıktı bu ne demek şimdi bilen varsa yazabilir mi lütfen...

canım onu bilmiyorum ama hava soguk degılse bence ya su soguga yakın olsun yada banyo sguk olsun sabun degdırmedm rahmıme duş aldıktan sonra suyla yıkadm özellikle surme lifleme bence
Soguga yakin su olmaai daha mantikli geliyor canim. Sicak su pwk iyi olmuyormus transfer sonrasi. Hayirlisiyla bizde guzel habwrleei alabilseydik keske

Soguga yakin su olmaai daha mantikli geliyor canim. Sicak su pwk iyi olmuyormus transfer sonrasi. Hayirlisiyla bizde guzel habwrleei alabilseydik keske
ben bu jelden tiksindim ya bu ne hep geri geliyor bende kanamamı var diye sürekli tuvaletteyım kasıklarımda agrım var korkular hiç bitmiyor sürekli farklı korkular başlıyor

Ay o auri bir problem zaten canim ya. Ben daha 6tane kullandim. Oyuzden simdilok bir sikinti yok gibi. Ama uygularken zorlniyorum.
Asilamamda cok kotu olmustum ama. Kasinti yapiyordu. Bide simdi raporluyim okula gotmiyorumm .ozaman okulada gidince oluyordum resmen. Afedersin ama kulak copuyle temizliyordumm iki gune bir

Canim ben de ayni sorun oldu kizariklik kasinti bugun yine hastaneye gittim krem verdi boyle devam ederse kapsulleri uc doz al jeli kes dedi cok kotu ya

Canim ben de ayni sorun oldu kizariklik kasinti bugun yine hastaneye gittim krem verdi boyle devam ederse kapsulleri uc doz al jeli kes dedi cok kotu ya
Aman ndikkat et canim.ya. kullandikca tahris oluyo yamo zorluyo. Hamile kalinca surekli kullanmak ne hale getircek acaba bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…