Yumurtalık uyarılması tedavisi alan hastalarda gelişen folikül sayısı 20 den fazla, östrojen hormonu değeri 4000 pg/ml ‘nin üstünde ise orta derecede; folikül sayısı 25- 30 dan fazla, veya E2 değeri 6000 pg/ml ‘nin üstünde ise şiddetli OHSS görülme sıklığı % 80-100 dürOhss e2 yüksek çıkınca oluyor değil mi canim. Bu arada Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inş.
Teşekkür ederim canım aaydınlatıcı oldu. Peki dün benim iğnede 7. Günümdü. Gonalf f de .e2 1209 çıktı. Doktor 20 küsür yumurta olmuş dedi bu normal mi pekiYumurtalık uyarılması tedavisi alan hastalarda gelişen folikül sayısı 20 den fazla, östrojen hormonu değeri 4000 pg/ml ‘nin üstünde ise orta derecede; folikül sayısı 25- 30 dan fazla, veya E2 değeri 6000 pg/ml ‘nin üstünde ise şiddetli OHSS görülme sıklığı % 80-100 dür
canim dr lar ultrosan tam net bisi diyemiolarTeşekkür ederim canım aaydınlatıcı oldu. Peki dün benim iğnede 7. Günümdü. Gonalf f de .e2 1209 çıktı. Doktor 20 küsür yumurta olmuş dedi bu normal mi peki
Çok sağol canjm var ya yumurta takibi ne gittiğim doktordan daha çok aydinlattin beni allah razı olsun..peki simdi oluşan yumurtaların hepsi toplanmicak micanim dr lar ultrosan tam net bisi diyemiolar
ayriyaten hepsi ayni oranda buyumuo zaten yumurtalarin
opu da belli oluo tam net sonuç değerin güzel gidio
dahada yükselir bu değer
ne demek fistigim hepimiz bilmediğimizi buralardan ogreniozÇok sağol canjm var ya yumurta takibi ne gittiğim doktordan daha çok aydinlattin beni allah razı olsun..peki simdi oluşan yumurtaların hepsi toplanmicak mi
Canım ben ilk 4 gün 150 doz. 5. 6. 7. Ve 8. Gün 225 dozda kullandım. Ayrıca dün baskilayici iğneye başladım. Ben tup bebek merkezime uzakta olduğum için zor oluyo benim için.ne demek fistigim hepimiz bilmediğimizi buralardan ogrenioz
canim dr un yumurta takibine gore dozunu ayarlio
senin simdi ne kadarlik doz kullaniosun?
opuya kadar oluşan tum yumurtalar toplanio
ama sonra ayiklanio
olgun olaan yumurtalar isleme alinio
amin canim aminnnnnnnnnkızlar şimdi geldim hastaneden serum takıldı 2 saat sürdü dr muayne etti rahim 7.5 olmuş kalınlığı bu ay kalınlaşma oluşmuş perşenbe tekrar kontrol edicek rahimi kalınlaşma dahada olduysa haftaya salı transfer perşenbe gidince prednol kortizonun dozunuda yükselticem dedi günde 1 taneydi herhalde 2 veya 3 yapar rabbim inşallah yavrularım beni budefa hiç bırakmasın sıkı sıkı tutunsun ammmmmin
Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat Ya Rabbi...Amin.
dua edin banada arkadaşlar
çok saol canım kalınlaşır herhalde zaten geçen ay kalınlaşma olmamıştı estrofem bu ay dozunu fazlalaştırdı şuan sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ammmmin inşallah hepimiz güzel müjdeli haberlerimizi hepimiz sırayla verebiliriz ammmminamin canim aminnnnnnnnn
cok sevindim tatlim inşallah vakti saati gelmiştir Rabbim cümlemizin emeklrini boşa cikarmasin
7.5 güzel kalinlasmis daha da kalinlasir insalah
haberlerini bildir bize canim
Anladım vd canım hayırlısı olur inş. .Buradaki herkese dua ediyorum. .Yumurta toplama ve transferin kaçıncı günler oldu csnim.
Canim benimde 5. Günüm. Cuma günü oldu transferim. Benim bel ağrım çok ve iğne yerlerim çok agriyo yuruyemiyorum ağrısından. Belim de bel fitigindan dolayi sanırım ağrı oluyo. Başka da çok az adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ana çok az. Onu da ilaclara bagliyorum. Hayirlisi olsun hakkımızda. Bende bir belirti yok die üzülüyorum.
3.gun 1 tane transfer edildi. Benim 1 yumurtam vardı zaten o da güzel gelişti:) test gunum 8 nisan senin ne zamanIsallh hayirlisi nese o olsun cnm hangi gun test gunun ayni olur ikimizinde isallh guzel sonuclar alirz cnm sizde sorun neydi bide kacinci gun kac tane embrio transfer edildi
3.gun 1 tane transfer edildi. Benim 1 yumurtam vardı zaten o da güzel gelişti:) test gunum 8 nisan senin ne zaman
Bence korkma mutlu ol :) belki bebisin sana mesaj veriyordur. Annecim sıkı dur geliyorum diye :))Bnm test gunum 7nisan Allahim gonlumuze gore versin isallah o yumurtanda bebegin olur umarim bnm ara ara adet sancilarim oluo bacaklarima vuruo korkuorum
Bence korkma mutlu ol :) belki bebisin sana mesaj veriyordur. Annecim sıkı dur geliyorum diye :))
Desteğin için teşekkür ederim. =) Umarim güzel haberi hepimiz yakında alırız. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama sinirlerim azıcık yıpranmış sanırım. Herşeye sinirlenecek, ağlayacak kıvamdayım. Kendimi işe, kitap okumaya verdim. Kaldı 9 gün. :)Benim 6. gün ilk andan itibaren hep var ağrım. Sonuçta geçirdiğimiz işlem aldığımız ilaçlar ve yaşadığımız psikoloji bu ağrilari tetikliyor bence. Üzülme en önemlisi moral sonuçta. Güzel hayaller kur. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap bekleme sürecinde demişti doktorum bana.
Ne demek canım. Hangimizin sinirleri sağlam ki. Her ne kadar inkar da etsek sürekli kendimizi dinlemekten ve bir işaret aramaktan vazgeçemiyoruz. Ama bunu birbirimizden başka kim anlar kiDesteğin için teşekkür ederim. =) Umarim güzel haberi hepimiz yakında alırız. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama sinirlerim azıcık yıpranmış sanırım. Herşeye sinirlenecek, ağlayacak kıvamdayım. Kendimi işe, kitap okumaya verdim. Kaldı 9 gün. :)
Transferimin 6. günü. Benim de iki gündür adet sancısına benzer ama daha hafif ağrılarım ve kasılmalarım var. Regl ve hamilelik belirtileri birbirine benzer dedikleri için neden kaynaklanıyor bilemiyorum. Bu arada bende de şiş var.Bide boyle bacaklarim agrio sanki regl agrisi gibi agrio gecio ama snra bacagima cvuruo karnimda sis cok korkuorim cok regl olucm diye umarim olmam
günaydın kızlar....dün akşam aradılar malesef koskocaman bi negatif...sanırım bütün umutlarım bitti....