evet canm onlar arayıp bılgı verıyorlar hergn opudan snra arayp suukadar ymurtan döllendı kac hucrelı olduklarını soyluyorlrkizlar gunaydin embriyo gelisimi hakkinda araniyorrmusunn yada nezaman ariyolar
rabbm hayırlısını vers n emeklerını boşa cıkarmasn dualarm senınle canmkızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....
Hadi hayirlisi. guzel haberler bekliyoruz insallah canim.kızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....
Transferin yapildimi canim seninbeni aramadilar daha dondurma islemi icin
yok olmadi canim direk dondurulacakti iste aramadiklrina gore iyi birsey dimi bozulsa ararlardiTransferin yapildimi canim senin
15dk once hastaneden aradilar arkadaslar. Ucuncu gun embriyosu transfer edilnisti pazar gunu.
Iki tane kalmisti geriye.onlarda cok guzel ilerleyip blast olmuslar cok sukur.dondurcaklarini soylediler.hemen onayladim tabi
Ilk yil ucretsizmis dindurma islemi. Sonraki yil kac olur bilmiyorum artik.
Bebislerim beni birakmasinlarda kac olursa olsun diyorum
Transfer gunu en iyileri koymuslardi.bugunkuler geriden geliyordu. Esimde dediki. Onlar bugune guzel geldiyse insallah icerdekilerde oyledir diyor.
Dua edin arkadaslarm hepimizin yuzu gulsun insallah bu ay
Kotu dusunme canim. Allah korusun oyle bise olsa bilgin olurdu. Sonucta her gun takip ediliyor embriyolaryok olmadi canim direk dondurulacakti iste aramadiklrina gore iyi birsey dimi bozulsa ararlardi
Ay maşallah canım değerin çok güzel çıkmış Allah'ım kucağına almayi nasip etsin :) lekelenme yaşayan var yani tutunma da oluyormuş çoğu kisideGünaydın kızlar.Benim tahlil tarihim 1 nisan ama dün sabah lekelenmem oldu ve tahlil yaptırdım.Yani 10. gün 127.15 pozitif ama lekelenme beni korkutuyor.Aranızda benim gibi olan varmıııı
canim korkma ilaclarina devam et doktorana da bilgi ver sonucun pozitif boyle seyleer normal uzme canini byat dinlen meyve s3bze agrilikli beslen hayirli olsun insallah moralini yuksek tut bebegin hissetsinGünaydın kızlar.Benim tahlil tarihim 1 nisan ama dün sabah lekelenmem oldu ve tahlil yaptırdım.Yani 10. gün 127.15 pozitif ama lekelenme beni korkutuyor.Aranızda benim gibi olan varmıııı
bencede moral en iyi etken bu surecte suan sana tutummaya calisan melek onlar olumlu dusun olumlu olur insallah15dk once hastaneden aradilar arkadaslar. Ucuncu gun embriyosu transfer edilnisti pazar gunu.
Iki tane kalmisti geriye.onlarda cok guzel ilerleyip blast olmuslar cok sukur.dondurcaklarini soylediler.hemen onayladim tabi
Ilk yil ucretsizmis dindurma islemi. Sonraki yil kac olur bilmiyorum artik.
Bebislerim beni birakmasinlarda kac olursa olsun diyorum
Transfer gunu en iyileri koymuslardi.bugunkuler geriden geliyordu. Esimde dediki. Onlar bugune guzel geldiyse insallah icerdekilerde oyledir diyor.
Dua edin arkadaslarm hepimizin yuzu gulsun insallah bu ay
Inşallah pozitif olur canım test sonucunu hemen yaz olur mu hep beraber sevinelim Allah'ım kucaklarımızı boş Bırakma...kızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....
Inşallah pozitif olur canım test sonucunu hemen yaz olur mu hep beraber sevinelim Allah'ım kucaklarımızı boş Bırakma...
Benim 6. gün ilk andan itibaren hep var ağrım. Sonuçta geçirdiğimiz işlem aldığımız ilaçlar ve yaşadığımız psikoloji bu ağrilari tetikliyor bence. Üzülme en önemlisi moral sonuçta. Güzel hayaller kur. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap bekleme sürecinde demişti doktorum bana.Bugün transferimin 5. günü. İki gündür geceleri regl ağrısına benzer ağrılar çekiyorum.Hamile kalanlar da aynı ağrıyı çektik diyorlar ama insan neden ağrıdığını bilemeyince, ister istemez üzülüyor işte. İnşallah regl olmam.
İnşallah pozitiftir canmkızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....
Benim de aklıma gelmiyor değil, inşallah bu ay kendiliğinden oluveriri :) işimiz çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunAynen öyle. ..Yani tekrar başlamak istediğinde sıfırdan baslayacaksin,kiyamam en zoruda o hormon iğneleribiraz dinlenmen gerek zaten tüp bebekten sonra ilk iki ay kendiliginden kalan çok olası :) hemen tedaviye başlama eğer düşünüyorsan,yumurta toplama işleminde yumurta yerlerin iğne ile uyarildigi için yumurta tembelliği olan kadınlarda iyilesmeler olabiliyor...bakarsın doğal yolla olur :)