- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 44
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sonuc ne zaman cıkacak acaba? Heyecanla bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun cnmkızlar bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış... 10.günüm negatif çıkmıştı.bugün 12.gün inşallah pozitif olur...benim için dua edin lütfen.....
tutunma lekelenmesidir canim rengi nasil?Günaydın kızlar.Benim tahlil tarihim 1 nisan ama dün sabah lekelenmem oldu ve tahlil yaptırdım.Yani 10. gün 127.15 pozitif ama lekelenme beni korkutuyor.Aranızda benim gibi olan varmıııı
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sonuc ne zaman cıkacak acaba? Heyecanla bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun cnm
müjdeli haberlerin için bizde senden farksiziz canimaminn hayırlısı...ben de heycanla bekliyorum...saat 14:30 dan sonraymışş...çok az kaldııııı
Sonucunu Yazmamışsın hayırdır umarım...aminn hayırlısı...ben de heycanla bekliyorum...saat 14:30 dan sonraymışş...çok az kaldııııı
Inşallah baslicam canım ama tüp bebeğe baslamama bi ay kala yine kan testi yaptırmayı diye bakalım kanım yükselmiş mi diye dime sonra sorun olmasınRica ederim canım, inşallah faydalı olur. Folio folik asitse kullan tabii, haziranda tedaviye başlayacaksan tam zamanıdır. :)
Bende öyle tahmin ettim hem elektriği hem de senin pozitif haberini bekliyoruzkızlarrr elektirik kesintisinden dolayı sonucumu alamadım malesef.laboratuvarın sisteminden sorun olmuş .halaa bekliyorum...umarım bugün alabilirimm....
Iyj gunler Kızlar 7. Günde e2 1209 çıktı .nasıl sizce.
Ben transfer olmadım canim daha iğne sürecindeyim. Igne nin 7. Günü. Östrojen hormonu ile alakali sanırım. Çok bi bilgim yok canım ilk denemem benim de sora sıra öğreniyorum..Canim transferinin 7.gunumu e2 testi yaptirdin bide bu e2 testi nedir ve ne olmasi gerekio bu testle hamile kalip kalmadigini anlarlarmi bndende istedi doktorum bu testi bide progestan testini sonuca gorede bna prengyl igne vurcaklar bnmde bugun 5.gunu transfermin
Ben transfer olmadım canim daha iğne sürecindeyim. Igne nin 7. Günü. Östrojen hormonu ile alakali sanırım. Çok bi bilgim yok canım ilk denemem benim de sora sıra öğreniyorum..
seni yazdıklarıni gördüm de çoğunda gebelik belirtisi olarak oluyor diye okudum ben.sben.sakjn ol telaşlı gibisin. Rabbim nasip eder inş Hepimize.
Anladım vd canım hayırlısı olur inş. .Buradaki herkese dua ediyorum. .Yumurta toplama ve transferin kaçıncı günler oldu csnim.Gibisi fazla canim:) bnmde ilk denemem ve biraZ korku var ya olmazsa die Allahim hayirlisini versin isallh bnde sora sora ogrenmeye calisiorum transferimin 2.gunu prengly igne oldum 7.gunude bu testleri istediler sonucuna gorede igne olcm
Canim benimde 5. Günüm. Cuma günü oldu transferim. Benim bel ağrım çok ve iğne yerlerim çok agriyo yuruyemiyorum ağrısından. Belim de bel fitigindan dolayi sanırım ağrı oluyo. Başka da çok az adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ana çok az. Onu da ilaclara bagliyorum. Hayirlisi olsun hakkımızda. Bende bir belirti yok die üzülüyorum.Gibisi fazla canim:) bnmde ilk denemem ve biraZ korku var ya olmazsa die Allahim hayirlisini versin isallh bnde sora sora ogrenmeye calisiorum transferimin 2.gunu prengly igne oldum 7.gunude bu testleri istediler sonucuna gorede igne olcm
Ohss e2 yüksek çıkınca oluyor değil mi canim. Bu arada Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inş.aynılarnı yasadm ohss oldm nefes alamadm korkmyın hep dua edın hayrlsnı isteyn sızı cok ıyı anlyorm ben dun gordm keseyı rabbm hepınze yasatsn inşllah
Alabildin mi sonucunu canım.?kızlarrr elektirik kesintisinden dolayı sonucumu alamadım malesef.laboratuvarın sisteminden sorun olmuş .halaa bekliyorum...umarım bugün alabilirimm....