inş canım inş ama benim doktorum diyarbakırda. Bu doktor sadece yumurta takibi yapıyor ama gittiğimyeri görmeniz lazım. .hher gittiğimde moralim bozuluyor hijyen sıfır. Allahım diyorum hamd olsun yine de bu var elimizde diye.Doğu da küçük bi yerde yaşamak bu açıdan çok zor işte.Bütün tüp doktorları böyle ketum hastayla fazla ilişki kurmuyor gibi geliyor bana ama Doktoruna güvenmen gerek başka çare yok yoksa daha fazla stres olursun. Çok gerildiğinde bunu yapanın aldığın ilaçlar OLDUĞUNU söyle kendine. Muayene sırasında yumurtalara baskı oluyor ağrın da o yüzdendir diye düşünüyorum. 20 yumurta iyi bir rakam onların Arasında bebişin var sakin olmaya çalış herşey çok güzel olacak biraz sabır
Amin cnm seninde transferimi oldum 2 tane konuldu nisanin 8 de test yapilicak. Senin nezaman.Rabbim yardimcin olsun canim sende cok oku icinden hayirlisiyla gun sayicaz burdan beraber.
Insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin allahim.hadiiiiiiiii bakalim tatlim
hayirla git bebeni al gel sonrasi cok güzel olacak insallahhhhhhhh
Benim cumartesi test gunumdu :) 260 cikti bugunde 483 cikti :)Amin cnm seninde transferimi oldum 2 tane konuldu nisanin 8 de test yapilicak. Senin nezaman.
Valla canım bız de malatyadayız o kadr guzel bır tup bebek merkezı kı anlatamam doktorum da bır arkadas gıbı tavsiye ederim caniminş canım inş ama benim doktorum diyarbakırda. Bu doktor sadece yumurta takibi yapıyor ama gittiğimyeri görmeniz lazım. .hher gittiğimde moralim bozuluyor hijyen sıfır. Allahım diyorum hamd olsun yine de bu var elimizde diye.Doğu da küçük bi yerde yaşamak bu açıdan çok zor işte.
Hep ilaçlar hep ..sŞimdiden Bebeklerim diye seviyorum karnımi zaten ama işte gözyaşları durmak bilmiyor yerinde.
Bu kadar zor dünyaya getireceğimiz inş bebislerimizin hayırlı güzel bi ömrü olur inş. Allahım sen biz ve bizim gibi olanlara afiyet ver inş
Moralini bozma şartlar farklı görünebilir ama yapılan iş Dr ların uyguladığı genel bilgiler aynıdır. kısmet böyleymiş ama moral her türlü sağlık konusunda çok önemli moralini yükseltmeye çalış başlamışsın artık her şey eninde sonunda kısmet nerde olduğun güven ve moral açısından önemli ama elde bu varsa en iyisi benim ki deme Zamanı diye düşünüyorum sevgiler..inş canım inş ama benim doktorum diyarbakırda. Bu doktor sadece yumurta takibi yapıyor ama gittiğimyeri görmeniz lazım. .hher gittiğimde moralim bozuluyor hijyen sıfır. Allahım diyorum hamd olsun yine de bu var elimizde diye.Doğu da küçük bi yerde yaşamak bu açıdan çok zor işte.
Hep ilaçlar hep ..sŞimdiden Bebeklerim diye seviyorum karnımi zaten ama işte gözyaşları durmak bilmiyor yerinde.
Bu kadar zor dünyaya getireceğimiz inş bebislerimizin hayırlı güzel bi ömrü olur inş. Allahım sen biz ve bizim gibi olanlara afiyet ver inş
Benim de 8. Gün Allahtan sabır ve tabii ki sağlıklı bebişler diliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz... Bu arada ben geçen ay bir gün gecikmede test Yaptım bariz pozitifti ama yanlıştı test te predictor dü bu testlere hiç inanmıyorum ben artık....Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.
Uzak bize canım biz sirnaktayiz. .gidemeyiz oraya kadar.ben doktorumdan memnunum ama uzagiz işte. Bunda da vardır bu Hayır diyorumValla canım bız de malatyadayız o kadr guzel bır tup bebek merkezı kı anlatamam doktorum da bır arkadas gıbı tavsiye ederim canim
Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Anlık işte geliyo gidiyor duygular. .Bu arada şu erkeğin cinsel perhiz hakkında bi bilgin var mı canım. Yumurta toplama gününde kaç günlük olmalıMoralini bozma şartlar farklı görünebilir ama yapılan iş Dr ların uyguladığı genel bilgiler aynıdır. kısmet böyleymiş ama moral her türlü sağlık konusunda çok önemli moralini yükseltmeye çalış başlamışsın artık her şey eninde sonunda kısmet nerde olduğun güven ve moral açısından önemli ama elde bu varsa en iyisi benim ki deme Zamanı diye düşünüyorum sevgiler..
canim bence seninle bebein gozun aydin olsun :)))Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.
Ayy canim benim :) insallah.yarin sabah tekrardan yapicam..hayirlisiiicanim bence seninle bebein gozun aydin olsun :)))
yârin tekrarla bakalim koyulaşacak mi die
tutunmadiysa hic cikmio çizgi.....
Üç günlük olsa yeter daha uzun olmamalı diye biliyorum...Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Anlık işte geliyo gidiyor duygular. .Bu arada şu erkeğin cinsel perhiz hakkında bi bilgin var mı canım. Yumurta toplama gününde kaç günlük olmalı
Canım üç gün dolacak mi yoksa 3.ggün mu..yyani 72 saat dolacak miÜç günlük olsa yeter daha uzun olmamalı diye biliyorum...
maşalllah canım sırada kese ve kalp atışıBenim cumartesi test gunumdu :) 260 cikti bugunde 483 cikti :)
benimde iki embriyo transfer edildi.
Rica ederim canım, inşallah faydalı olur. Folio folik asitse kullan tabii, haziranda tedaviye başlayacaksan tam zamanıdır. :)Çok teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki ya aslında ben folio kullanıyordum ama hamile kalamayinca bıraktım acaba yine başlasam mi tüp bebeğe başlamadan önce bende işte nar falan yiyorum çok inşallah faydası olur Kansızlığa
Gözün aydın canımm:))483 cikmis sonucumiyi mi ki
Canım yazacaklarım sadece arkadaşımdan dinlediklerim, yaşadığım bir şey değil, endişelenme ama dikkatli ol:Kızlar birde söylemeyi unuttum bu muayenede Dr um rahim kalp şeklinde dediben biraz araştırdım ama bebek yatağının daralması anlamına geliyor bir kaç sitede okuduğuma göre,var mı bilgisi olan
Maşallah cnm sonuclarım ne güzel çıkmış. Ben 11 günüm gecesinde test yaptırdım 90,47 cıktı düşük mü acaba. Doktor testi çarşamba tekrarlayalım dedi ama acaba yarın gidip bi daha mı test yaptırsam. Çok tedirginimBenim cumartesi test gunumdu :) 260 cikti bugunde 483 cikti :)
benimde iki embriyo transfer edildi.