2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım Merhaba bugün gittim benimde 8.5 olmuş kalınlığı:)ve banada yine ilaca devam et salı günü kontrole gel progesteron kullanicaz 3 günde dedi...yani cuma veya c.tesi transfer yapıcaz salı günü geldiğinde netlestiricem günü dedi....Seninkinide sordum hemen hemen aynı dedi ve güzel kalinlasmis dedi :)benimde aynı ve banada transfer gününü 6 gün sonraya verdi...Korkma yani canım sorun yok

Seninde mi dondurulmuş tedavisi canım bana estrojen bantlari verdi ilk muayene de 9 mm di salı günü tekrar gidecem duruma göre cuma ya transfer inşallah

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz size sorum.olck transferin 7.gunu progestan degerimi istedi doktor degerde 338.39 cikti sizce nedir nasil deger bu tutunmus olmasini gosterirmi
progesteron değeri olmasi gerekio sanirsan canim
progestan kullandigin ilacin adi
sanki hamiş gibisin bebeis tutunmuş gibi Allah TAN HAYIRLISI olsun inşallah

Kızlar Günaydın. .kafan çok karışık yardıma ihtiyacım var.dun yumurta toplandı. Bana ilaç verdiler birkaç tane ama anestezi den hatırlamıyorum nd dediklerini. Progestan 200 yumuşak kapsül biri. Fitil dedi sanırım ama ilacın üzerinde ağız yolu ile diyor. nasıl kullanucam .bi de gün de 3 kere ..bi de antibiyotik vermiş onu her gün kullanacak miyim.
birkaç ilaç daha var.svar.sma kafamı bunlar karıştırdı pazarpazar :KK43:

Kızlar Günaydın. .kafan çok karışık yardıma ihtiyacım var.dun yumurta toplandı. Bana ilaç verdiler birkaç tane ama anestezi den hatırlamıyorum nd dediklerini. Progestan 200 yumuşak kapsül biri. Fitil dedi sanırım ama ilacın üzerinde ağız yolu ile diyor. nasıl kullanucam .bi de gün de 3 kere ..bi de antibiyotik vermiş onu her gün kullanacak miyim.
birkaç ilaç daha var.svar.sma kafamı bunlar karıştırdı pazarpazar :KK43:
Günaydın cnm ilk tedavimde doktorum banada progestan fitil vermişti. Gunde 3 kere ikişer adet fitil olarak kullanıyordum. Antibiyotiğide 12 saatte bir içiyordum diye hatırlıyorum. Sen yinede doktoruna yada hastanedeki hemşirelere sor mutlaka cnm. Hem için rahatlar hemde hassas bi konu yanlış bişey yapmamış olursun. Hayırlı olsun bu arada cnm. İnş güzel sonuclar alırsın

Günaydın cnm ilk tedavimde doktorum banada progestan fitil vermişti. Gunde 3 kere ikişer adet fitil olarak kullanıyordum. Antibiyotiğide 12 saatte bir içiyordum diye hatırlıyorum. Sen yinede doktoruna yada hastanedeki hemşirelere sor mutlaka cnm. Hem için rahatlar hemde hassas bi konu yanlış bişey yapmamış olursun. Hayırlı olsun bu arada cnm. İnş güzel sonuclar alırsın
Aricam da saat biraz ilerlesin istiyorum canım çok sağol. Bana birer tane günde üç kere.kkere.kullandiktan sonra yatcak miyim..aantibiyotik günde iki kere evet bitene kadar kullanacak miyim onu .zzararı olmaz mı. .bBu arada cevapların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Gunaydın kızlar ben bu gece karın agrısından kafayı yemek uzereyım ılık su ıctım yenı yenı kendıme gelıyorum neden boyle oluyor kı ya

Gunaydın kızlar ben bu gece karın agrısından kafayı yemek uzereyım ılık su ıctım yenı yenı kendıme gelıyorum neden boyle oluyor kı ya
gunaydn canm nasl karın agrsı ben donemıyordum batıyrdu 6 aylk gıbı şistı sen belkı üşütmüssndr dıkkat et kendne

gunaydn canm nasl karın agrsı ben donemıyordum batıyrdu 6 aylk gıbı şistı sen belkı üşütmüssndr dıkkat et kendne[benım de sıs uykunun ıcınde ona uyanıyorum varya gece hıc yatmadım transferın besıncı gunu basladı bılmıyorum neden

Bırde kasıklarıma kadar ınıyor ınsallahkotu bırsey degıldır ohss mı oldum acaba dıyorum belırtılere bakıyorum hıcbırı bende yok anladım Rabbım yardımcımız olsun ınsallah

progesteron değeri olmasi gerekio sanirsan canim
progestan kullandigin ilacin adi
sanki hamiş gibisin bebeis tutunmuş gibi Allah TAN HAYIRLISI olsun inşallah

Aynn oyle progesteron cnm pardin ilacin adiyla karisti:)) e2 ve profesteron degerimi istedi doktor cok mu yuksek ki isallajhh Allahim ya tutunmus olsun saol cnm bnm verdgn cevaplar icin

batma varsa şişse nefes almakta zorlanıyrsan ben öyleydm ve ohss olmştum gecer canm takma

Benimde sag tarafimda rahimde bi sanci var batma gibi tek bi noktada.okudugum kadariyla normalmis 5.haftadayim tahminen.kese ve rahim buguduyu icim baglarda gerilme olurmus ondan dolayi bu sanci ve batmalar.
Sizce de oylemi kizlar
Tatlım aynı batmalar bendede var ama benim sol tarafımda ama sürekli oluyor.İnşallah kötü değildir.İçini rahat tut en son değerin kaç

Merhaba arkadaslar. Transferden sonra goguslerinizde koyuluk oldumu. Benim tam bir hfta oldu bugun. Birkac gun once goguslerimin ucu koyulasmisti.soylemesi ayip esim rengin acildigni ve israrla buraya sormami istedi.
Uclari belirgin ve sadeceuclarina dokununca aciyor bide

Mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.30 martta transfer oldu. Bugün 7. Günüm ama hiçbir Ağrı sızı yok bende . Bu şekilde hamile kalan var mı aranızda.sadece 2. Ve 3. Gün kasıkta batma oldu geçti ??

X