Canım merhaba. Sanırım sen de bahçeci diyarbakır da tedavi görüyordun. Zeki hoca bana da transferden önce 18 folikül olduğunu söylemişti. Ama 10 yumurta toplandı. Her folikül dolu olmayaniliyormuş bir de büyüklükleri de önemliymiş. Opu'n hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar merhabalar. .yumurtalarım toplandı bugün. 9 tane aktif yumurta demiş doktor. .uyurken hepimize dua ederek uyudum, uyandigimda ise hem agliyordum hem dua ediyordum. Canımın açısından değildi ağlamam. Yumurta takiplerinde daha çok yumurtadan bahsediyorlardi. Kafam karıştı hepsini almıyorlar mi. ..rRabbim e sşükürler olsun kaliteli olsunlar dda.kafam karıştı diğer yumurtalar Nerede ki acep. .
Ins canım inş..aacaba dedim yumurtalar içimde mı kaldıGecmis olsun canim gozunaydin.bazen ultrasondan farkli cikiyo opuda.kafana cok takma.insallah saglikli embriyolarin olur.
Sağol canım benim. Yo ben hakan hoca da veni vidi de oldum.biz takibi sirnakta yaptık ya bi de adam ilk defa gördü beni iğneler den sonra. Ins hepimizin tedavisu hayırlı olur canım.Canım merhaba. Sanırım sen de bahçeci diyarbakır da tedavi görüyordun. Zeki hoca bana da transferden önce 18 folikül olduğunu söylemişti. Ama 10 yumurta toplandı. Her folikül dolu olmayaniliyormuş bir de büyüklükleri de önemliymiş. Opu'n hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah inşallah.Aynen ole bnmde delirmeme az kaldi biran once ogrensem olumlu yada olumsuz isallh olumlu olurda bnde anne olmaya aday olurum... Tabiki burda bkleyen tum arkadaslarim icin dualarim seninde gonlunce olsunda alalim guzel hberini.... 5.gun embriosunun sansinin yuksek oldugunu biliorum bizim sebepsiz olmadi bugune kadar szin sorun neydi cnm
İnşallah inşallah.
Bizim de görünürde bir sebep yok. 3 yıllık evliyiz, baktık ne gelen var ne giden, doktora gittik. Bir sürü test, kontrol yapıldı, her şey normal çıktı. 4-5 ay yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi denedik, o da olmadı. İşte bu da ilk tüp bebek denememiz. Hepimiz farklı sınavlar veriyoruz. Dilerim sonucu güzel olur.
ikibin üstunde elbette gorunur senın doktor keseyle kalpatışını aynı anda görmek istemlştrCnm ben testi kendi içimi rahatlatmak için yaptım. Dr test istemedi hatta uc hafta sonraya randevu verdi. Biraz geç değil mi üç hafta? Doktorumun bildiği bişey vardır diye neden bu kadar geç diye sormadım
Ne güzel sen keseyi gormüşşün maşallaah canım benim. Benimkide gorunur mu acaba? Kafam karıştı şimdi
selam canım, anladığım kadarıyla hamilesin :)) hayırlı uğurlu olsun allah devamını getirsin inşallah. ben de transferimin 8. günündeyim,ağrının olmadığı gün hiç olmadı ama bu iki gündür daha farklı bir ağrı hissediyorum rahime doğru.. sende gebelik belirtileri ne olmuştu?Benimde sag tarafimda rahimde bi sanci var batma gibi tek bi noktada.okudugum kadariyla normalmis 5.haftadayim tahminen.kese ve rahim buguduyu icim baglarda gerilme olurmus ondan dolayi bu sanci ve batmalar.
Sizce de oylemi kizlar
Canım Merhaba bugün gittim benimde 8.5 olmuş kalınlığı:)ve banada yine ilaca devam et salı günü kontrole gel progesteron kullanicaz 3 günde dedi...yani cuma veya c.tesi transfer yapıcaz salı günü geldiğinde netlestiricem günü dedi....Seninkinide sordum hemen hemen aynı dedi ve güzel kalinlasmis dedi :)benimde aynı ve banada transfer gününü 6 gün sonraya verdi...Korkma yani canım sorun yoktamam canım benim dün doktor 8.4 mm dedi kalınlık ama hamile kalanlar genelikle 11 mm 12 mm di diyorlar dün 8.4 çıktı benimki sanki kalınlık az gibi geldi doktoruma isterseniz iptal edelim dedim yok iyi dedi geçen ay hiç kalınlaşmam olmamıştı iptal etmişti sorun görseydi iptal ederdi dimi yine sordumda çünkü ama estrofemi günde 6 çıkardı dünden beri 6 tane yutuyorum salıya kadar salı günü transfer var kalınlaşır daha dimi ya 9 veya 10 olsa iyide o güne kadar doktoruna sorarmısın 8.4 nasıl transferden 5 gün önceki kalınlık de bilgilerini paylaşırsan sevinirim birde transfere kadar kalınlaşırmıymış sorarsan çok sevinirim ya sende iyi haberlerle dönersin inşallah
canım ya çok saol allah razı olsun inşallah birbirimize pozitif sonuçlar vermekte nasip olur dua edelim birbirimize çok saol allah razı olsunCanım Merhaba bugün gittim benimde 8.5 olmuş kalınlığı:)ve banada yine ilaca devam et salı günü kontrole gel progesteron kullanicaz 3 günde dedi...yani cuma veya c.tesi transfer yapıcaz salı günü geldiğinde netlestiricem günü dedi....Seninkinide sordum hemen hemen aynı dedi ve güzel kalinlasmis dedi :)benimde aynı ve banada transfer gününü 6 gün sonraya verdi...Korkma yani canım sorun yok
Hayırlısı olsun canım, embriyo dondurmanı tavsiye ederim çünkü bir dahaki sefere daha zahmetsiz ve masrafsız şekilde denemiş ya da kardeş yapmış olursun :)Kızlar bugün eşimle konuşurken dedi ki bu ay yaptıralım tüp bebeği dedi tabi kredi çekip yaptiracagimız için eşim sadece bir kere deneyebiliriz bende kararsız kaldım acaba yumurtaları dondurtsam mı dondurtmasam mı? Sonuçta borcumuz bitene kadar bi daha yaptiramayiz borcumuzun bitmeside 3 sene falan sürer yani bende kararsız kaldım acaba ne yapsam dondursam mi ?
Ben perşembe akşamını acilde geçirdim, hep aynı noktaya vuran sağ tarafımda bir sancım vardı. Zar zor keseyi buldu ve sağ tarafa yerleştiğini ve sancının bu yüzden olduğunu söylediler.Benimde sag tarafimda rahimde bi sanci var batma gibi tek bi noktada.okudugum kadariyla normalmis 5.haftadayim tahminen.kese ve rahim buguduyu icim baglarda gerilme olurmus ondan dolayi bu sanci ve batmalar.
Sizce de oylemi kizlar
Kızlar merhabalar. .yumurtalarım toplandı bugün. 9 tane aktif yumurta demiş doktor. .uyurken hepimize dua ederek uyudum, uyandigimda ise hem agliyordum hem dua ediyordum. Canımın açısından değildi ağlamam. Yumurta takiplerinde daha çok yumurtadan bahsediyorlardi. Kafam karıştı hepsini almıyorlar mi. ..rRabbim e sşükürler olsun kaliteli olsunlar dda.kafam karıştı diğer yumurtalar Nerede ki acep. .
Ne demek canım benim lafı olmaz :)sen içini rahat tut en önemlisi bu su süreçte sitres yok aman hacanım ya çok saol allah razı olsun inşallah birbirimize pozitif sonuçlar vermekte nasip olur dua edelim birbirimize çok saol allah razı olsun
Benden hiç öyle bir değer istenmedi, ne için yapılıyor acaba?Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz size sorum.olck transferin 7.gunu progestan degerimi istedi doktor degerde 338.39 cikti sizce nedir nasil deger bu tutunmus olmasini gosterirmi
Doğru diyorsun da canım ne bileyim eşim bi daha yapamayız diyince tereddutte kaldim ama neyse bakalım o güne bi gelelim de bakalım kaç tane yumurtam olacak hayırlısı artikHayırlısı olsun canım, embriyo dondurmanı tavsiye ederim çünkü bir dahaki sefere daha zahmetsiz ve masrafsız şekilde denemiş ya da kardeş yapmış olursun :)
Benden hiç öyle bir değer istenmedi, ne için yapılıyor acaba?