2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım merhaba. Sanırım sen de bahçeci diyarbakır da tedavi görüyordun. Zeki hoca bana da transferden önce 18 folikül olduğunu söylemişti. Ama 10 yumurta toplandı. Her folikül dolu olmayaniliyormuş bir de büyüklükleri de önemliymiş. Opu'n hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah

Sağol canım benim. Yo ben hakan hoca da veni vidi de oldum.biz takibi sirnakta yaptık ya bi de adam ilk defa gördü beni iğneler den sonra. Ins hepimizin tedavisu hayırlı olur canım.

İnşallah inşallah.
Bizim de görünürde bir sebep yok. 3 yıllık evliyiz, baktık ne gelen var ne giden, doktora gittik. Bir sürü test, kontrol yapıldı, her şey normal çıktı. 4-5 ay yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi denedik, o da olmadı. İşte bu da ilk tüp bebek denememiz. Hepimiz farklı sınavlar veriyoruz. Dilerim sonucu güzel olur.

Aynen ole cnm benzioruz birbirimize bnde 3 yillik evliyim bkle bkle olmadi 4 5,ay takip sonra hsg sonrasindada bu iste ilk bnmde yasimda 25 isallah guzel sonuclar aliriz cnm bnm Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin

ikibin üstunde elbette gorunur senın doktor keseyle kalpatışını aynı anda görmek istemlştr

Kızlar bugün eşimle konuşurken dedi ki bu ay yaptıralım tüp bebeği dedi tabi kredi çekip yaptiracagimız için eşim sadece bir kere deneyebiliriz bende kararsız kaldım acaba yumurtaları dondurtsam mı dondurtmasam mı? Sonuçta borcumuz bitene kadar bi daha yaptiramayiz borcumuzun bitmeside 3 sene falan sürer yani bende kararsız kaldım acaba ne yapsam dondursam mi ?

arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor

Benimde sag tarafimda rahimde bi sanci var batma gibi tek bi noktada.okudugum kadariyla normalmis 5.haftadayim tahminen.kese ve rahim buguduyu icim baglarda gerilme olurmus ondan dolayi bu sanci ve batmalar.
Sizce de oylemi kizlar
selam canım, anladığım kadarıyla hamilesin :)) hayırlı uğurlu olsun allah devamını getirsin inşallah. ben de transferimin 8. günündeyim,ağrının olmadığı gün hiç olmadı ama bu iki gündür daha farklı bir ağrı hissediyorum rahime doğru.. sende gebelik belirtileri ne olmuştu?

transferimin 8. günüdeyimmm hamile kalanları tebrik ederim ve belirtileri söyleyin nolurr çatlayacağımm :)))

Canım Merhaba bugün gittim benimde 8.5 olmuş kalınlığı:)ve banada yine ilaca devam et salı günü kontrole gel progesteron kullanicaz 3 günde dedi...yani cuma veya c.tesi transfer yapıcaz salı günü geldiğinde netlestiricem günü dedi....Seninkinide sordum hemen hemen aynı dedi ve güzel kalinlasmis dedi :)benimde aynı ve banada transfer gününü 6 gün sonraya verdi...Korkma yani canım sorun yok

canım ya çok saol allah razı olsun inşallah birbirimize pozitif sonuçlar vermekte nasip olur dua edelim birbirimize çok saol allah razı olsun

Hayırlısı olsun canım, embriyo dondurmanı tavsiye ederim çünkü bir dahaki sefere daha zahmetsiz ve masrafsız şekilde denemiş ya da kardeş yapmış olursun :)

Benimde sag tarafimda rahimde bi sanci var batma gibi tek bi noktada.okudugum kadariyla normalmis 5.haftadayim tahminen.kese ve rahim buguduyu icim baglarda gerilme olurmus ondan dolayi bu sanci ve batmalar.
Sizce de oylemi kizlar
Ben perşembe akşamını acilde geçirdim, hep aynı noktaya vuran sağ tarafımda bir sancım vardı. Zar zor keseyi buldu ve sağ tarafa yerleştiğini ve sancının bu yüzden olduğunu söylediler.

Hayırlısı olsun cnm. Önemli olan kalitesi cnm sayısına takılma oluyor bazen oyle seyler. Sen içini ferah tut. Hayırlı haberlerini alırız inş

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz size sorum.olck transferin 7.gunu progestan degerimi istedi doktor degerde 338.39 cikti sizce nedir nasil deger bu tutunmus olmasini gosterirmi

Hayırlısı olsun canım, embriyo dondurmanı tavsiye ederim çünkü bir dahaki sefere daha zahmetsiz ve masrafsız şekilde denemiş ya da kardeş yapmış olursun :)
Doğru diyorsun da canım ne bileyim eşim bi daha yapamayız diyince tereddutte kaldim ama neyse bakalım o güne bi gelelim de bakalım kaç tane yumurtam olacak hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…