2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben cuma günü doktora soracağım bi arkadaşıma doktoru kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı.
Ben yanaşıyom eşim yok bebeğe zarar gelmesin diyo:KK70:
3 haftadır kardeş kardeş yaşıyooz:KK70:

hahahahh Bende bu adam beni istemiyor mu demeye başlamıştım. Fakat geçekten bi zararı olacağını sanmam. Olduysa da dün zaten oldu. 6. haftada Doktor'a tekrar gidicem; ozaman kadar bidaha olmasın barii :stop:

:KK70:
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleri:KK70::KK70::KK70::KK70:
Masraf yapmıyon beleşe test yapıyorsun çakall:KK70:

kızlar size bir şey sorcam az beri gelin..6 ay önce gün verilmişti bana üniversite hastanesinde 13 martta kromozom testi yapılacaktı ben daha önce kürtaj olduğumdan ora gitmiştim testler için..kan alınacakmış bilmiyorum testin içeriğini..sonucu da 5,5 ay sonra çıkacak yani tee ekim 2015 de gidem verem mi kanı..ne diyonuz kocam da ya da bende genetik bir bozukluk var mı çocuğa engel ya da oluşumuna engel diye.

bir simit yedim peynirle azı kaldı bitiremedim ..yanına açık çay..işe gelirken portakal suyu sıktım ...

sabah namazdan sonra burnuma ocakta biber patlatırız ya onun kokusu geldi salatalıkla beraber..dedim çüş kızım bu kadar çabuk başlamaz aşerme saçmalıyorsun...iki döndüm yattım :KK45:

Süpersin ya valla bu kadar erken baslamaz

canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur
Benim eşimde aynı sorun vardı. Keçiboynuzu yedi eşim bolca, kıtır kıtır. Tadı kötü ama ben ikinciye hamileyim :)

hahahahh Bende bu adam beni istemiyor mu demeye başlamıştım. Fakat geçekten bi zararı olacağını sanmam. Olduysa da dün zaten oldu. 6. haftada Doktor'a tekrar gidicem; ozaman kadar bidaha olmasın barii :stop:
Bence biz evham yapıyoruz zararı olacağını sanmıyorum.

Iyi aksamlar herkese.. Bi bakiyorum sayfalar cok ilerlemis hiziniza yetisip tamamen takip edemiyorum..
Bugün sabahtan basladi inanilmaz agrim var tam göbegimin hafif altin da, özellikle egildigim de sanki bicakla giriyormus gibi acikcasi korkmuyorum degil.. Ilkin de böyle bir agri hic yasamamistim.. Düsük falan olucak diye stress yapiyorum kendime

Canım bende de aynı durum var özellikle geçen hafta çok fazla oldu kramplar şeklinde ama doktorum normal olduğunu belirtti. Bu hafta azaldı mesela,ağrı normal ama çok şiddetli ve dayanılmayacak gibiyse ve lekelenme gibi belirtilerinde olursa doktora git mutlaka

Bu testi senden isteyen doktoruna sorsan cnm. Belki gerek görmez artık @ parkbyull
ben doktoru hiç görmedim ki asistanları yaptır dedi yani derdimi bile dinlemediler düşüğüm oldu kürtaj oldum deyin ce 2014 haziranından beri verdikleri testlere gidip duruyorum doktor beni toplamda 1,5 sene sonra görecekti anlayacağın:KK53::KK53:burası mübarek bursanın mübarek hastanesi işte...kalp için gidenlere de 5 ay sonraya gün verdiklerini görünce görevlinin yanına gittim,hiç efor testine girmeden ölen hastanız var mı diye sordum,adam beni gözleri ile öldürecekti..sağlık hele ki insan sağlığı çok ucuz bu ülkede.

kızlar size bir şey sorcam az beri gelin..6 ay önce gün verilmişti bana üniversite hastanesinde 13 martta kromozom testi yapılacaktı ben daha önce kürtaj olduğumdan ora gitmiştim testler için..kan alınacakmış bilmiyorum testin içeriğini..sonucu da 5,5 ay sonra çıkacak yani tee ekim 2015 de gidem verem mi kanı..ne diyonuz kocam da ya da bende genetik bir bozukluk var mı çocuğa engel ya da oluşumuna engel diye.

Kis ben sana soyliyim ikinizde normalsiniz iste gebesin:KK53: illa damara gircen dimii yohh fena alistin sen :KK70::KK70:

Günaydınnn güzel anne adayları...:anneadayı: Bugün hava süper içim kıpır kıpır hafta sonu da bebişimizi görmeye gideceğiz inşallah sağlıklı olduğu haberlerini alırız :KK39::KK36: Bugün eşimle domates yüzünden hafiften tartıştık sonra durup güldük benim sinirlerim çok hassas

Kızlar ya size bir şey sorucam :KK22:Özel biraz ama.

Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..
Merak etme hiçbirşey olmaz.

X