2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar,
Bende 28.02.2015 tarihinde hamile olduğumu inat ederek öğrendim. Öyle diyorum çünkü kendimi hamile hissetmeme rağmen uyguladığım idrar testleri (Ultra Erken olduğunu iddia edenler dahil) kan testinin bir önceki gecesi bile direkt negatif göstermişti. Reglim de iki gün gecikmişti. Eşim pek de inanmayarak kan testi için bana eşlik etti. 2 saat sonra internetten sonucu öğrenebileceğimi belirttiler. Söylenen 2 saati geçmişti,biraz heyecanlı biraz da pozitif çıkacağına inanmayarak telefondan laboratuvarın sitesine girdim ve karşımda 113 Beta Hcg değerini gördüm.Yaşadığım şoku anlatamam.. Ve ısrarla kan testini yapmama sebep Kadınlar Kulübüdür. Çünkü okuduklarım bana idrar testinin doğruyu göstermeyeceği konusunda aklıma kurt düşürdü. İyi ki de öyle olmuş :) Bende üye olmaya ve yaşadıklarımı diğer anne adaylarınla paylaşarak bir nebze de olsa yardımcı olmaya karar verdim. Bu arada SAT 02.02.2015 ve 5+1 'im. Geçen Cumartesi 5mmlik keseyi gördük,2 hafta sonra işallah kalp atışı ve kendisini göreceğiz. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmaya nasip etsin.
oh ne güzel bir his o :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin hoşgeldin aramıza

Mrb kizlar 2 negatif asilamadan sonra hamile oldugmu ogrendim bin sukur.. ama malesef cok endiseliyim bide inanamiyorum maysta tup denicektik..
kasik agrisi bazn kisa bi sanci batma cok sik.. sizlerde nasil bide sinirlenince daha belli

İnşallah Cnn hayırlısıyla insallah. Darısı başına olsun. Ve isteyen herkese. Yarın da iyi sonuçlar alırsın inşallah. Habersiz birakma

canım dün hsg çektirdim sonuçlar çok iyi dedi doktor. şuan artık ara verdim tedaviye 3 4 ay deneyip aşılama denemeyi düşünüyorum.

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada28 ocak 4 kasım52--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
Pearl970331 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan31 ocak8 kasım66,5--
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım---
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Carolines2 şubat10 kasım59--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
vigoroso4 şubat11 kasım54--
hazal875 şubat12 kasım62--
ospa8 şubat15 kasım65--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--
------
------
------
------
------

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

Son düzenleme:
Kızlar biz bugün keseyi gördük:) içide doluymuş alttan baktı yalnız
Hatta bakmışken smearde aldı:KK17:
Haftaya perş kalp atışı için çağırdı
Beslenmeyle ilgili bilgi verdi
Bisürü soru sordum ama şu an kayınvalidemdeyim eve geçince tekrar yazarım:) :KK66::KK23::KK25:
Hadi gozunaydin canim ayrintilari merakla bekliyorum:21:

Mrb kizlar 2 negatif asilamadan sonra hamile oldugmu ogrendim bin sukur.. ama malesef cok endiseliyim bide inanamiyorum maysta tup denicektik..
kasik agrisi bazn kisa bi sanci batma cok sik.. sizlerde nasil bide sinirlenince daha belli
Göxün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde yorulunca hafif ağrım ve batmalarım oluyor. Aniden kalktığım yere eğildiğimde de batmalar oluyor. Normal sanırım. Sizin aşılama ne zaman yapıldı. Doğum tarihi yaklaşık ne zaman olacak

Hayirli olsun cnm.hoşgeldin.benim de ayni.biraz geçer gibiydi bgn birseye sinirlendim bildiğin agridi karnim.cadi olacak bizimkiler

canım dün hsg çektirdim sonuçlar çok iyi dedi doktor. şuan artık ara verdim tedaviye 3 4 ay deneyip aşılama denemeyi düşünüyorum.
Canım bizimde spermle ilgili sorunumuz vardı doktorlar tüp bebek diyodu..bendede bşy olmadıgı emin olmak için en son hsg istedi doktor,hcg yi çektirdiğim ay hamile kaldım bence bu önümüzdeki ayları iyi değerlendirin

Canim gozumden kacti sanirim kusura bakma. Gonlunu ferah tut yasadigin sancilar gayet normal. Ayaklarini usitme ve doktoruna sorarak progestan hapa baslayabilirsin.

Kizlar doktorumun twitterinda iyi fikirdeki doktorun tweetlerini gordum yogurt uyarisina dikkat...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Canim gozumden kacti sanirim kusura bakma. Gonlunu ferah tut yasadigin sancilar gayet normal. Ayaklarini usitme ve doktoruna sorarak progestan hapa baslayabilirsin.
Cok sagol canim dr um progestan gerek yok dedi ama bn pzr testte cikinca baslamistim bu gun kararsz kaldim cvbin icin cok saol

X