2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benim kesem çıktı. Fotoyu ekliyorum. Bebeği görmek imkansız olur yalnız. Vajinal olursa bilmemde.

kod sistemiyle yapılıyor biraz karışık biriktirip yapıyorum aslında tarih sıralaması yapmasak alt alta eklesek sıkıntı değilde sıralama yapınca hoop baştan :)
Anladım canım kişi sayısı çok fazla olunca çok zor oluyordur gerçekten

KIZLAR ŞU DOĞUM OLAYLARINA GİRMEDEN BİR KAÇAMAK YAPILMASI GEREK ASLINDA EŞLERLE 2 GÜNLÜK FALAN İYİ OLURDU.. BEN BAKINMAKTAYIM.

Canim biz gecen haftasonu yaptik kacamagi:) kizida anneme biraktim iyi geliyor tavsiye ederim. Ama simdi nasil olur bilmem doktora danisnadan bisey yapmak istemem. Daha onumuzde yaz var tatilsiz yaz olmaz:)

Canım hayırlı olsun bekliyormuydun senin adına sevindim bende folio kullandım memnun kalırsın

Ben araştırma yapıp cevap yazacağım, iş yerindeyken yapamıyorum zira buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar :) İrtibatta olalım o halde, çok teşekkür ederim cevap için.
Bende araştırayım diyorum ama pek bi yol alamadım henüz. Aynı şekilde işyerimde bir kaç arakadşım dışında bilen yok..Hamilelik istenen bir durum değil haliyle.

66.5 kilo ile başladım canım :)

Ben izmirdeyim.kordon kadim doğum mete beye gidiyorum.inanılmaz pozitif bir doktor.kafaniz karisik bile olsa pozitif enerji ile gönderiyor sizi.

Bende izmirdeyim açıkçası hala kararsızım , hangi hastanede doğum yaptırıyorlarmış mete beyin çoğu arkadaş beğeniyor , ben de başkete gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım hala

Oldu galiba

S Ssilan kilonu düzenledim canım

yagmuryagiyorkac kalp atışını duyamadınız mı bebeğin?6 hafta kaç günlük bebeğin? Ben de bu hafta sonu gitmek istiyorum ama 7 hafta 1 gün olacak acaba kalp atışını duyabilirmiyim

Düşük değil canım moral bozma

canım yükselmiştir inşallah sıkıntı yapma sen.

Canım bunları takma. Geç döllenme olmuş olabilir ya da kana az hormon karışmış ola bilir. Değerlerin az değilki. Normal aralıklarda.

Saolun kızlar valla Allah hiç birimizi korktuğuna ugratmasin. Hepimiz iyi olalım inşallah. Heralde Karnımİza düşmesiyle endişeler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…