2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yeni canım ya. Böyle yemek görmek istemiyordum. Bugünse bildiğin kustum kuscam. Deneyimli anneler kaçıncı hafta da geçiyor bulantılar. Geçecek değil mi :KK43:

Benimde haftaya baslayacak o zaman bulantilar. 3 aydan sonra geciyo canim merak etme 10. Haftadan sonra hafifliyo 12. Haftada hic kalmiyor en azindan bende oyle olmustu.

Midem benimde iyi değil..Bulantı var ama hani gidip kusacak kadar değil..Başımı tutamıyorum dönüyorrr...Üstüne üstlük birde nezle oldum, baş ağrısı...Oyy Allahım zor günler ve işyerindeyim.. Yarına rapor alabilirim .

Nezle için, limonlu ıhlamur ve mandalina vs.. yiyorum varmı bilinen rahatlatıcı başka bildiğiniz??

Oyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun :KK43:

Cnm ne kadar erken başlamış ya vücudun çok hassas demekki. Benim bulantim çok az biraz baş dönmem var. İştahım az bide. Senin kan tahlilin kaç cnm. Ay çabuk geçer bu günler inşallah. Huzurlu gebelikler yasariz

Yeni canım ya. Böyle yemek görmek istemiyordum. Bugünse bildiğin kustum kuscam. Deneyimli anneler kaçıncı hafta da geçiyor bulantılar. Geçecek değil mi :KK43:
canim gececek elbette ilk gebeligimde bende sabahlari hic bisey yemedigim halde cikartirdim iki aydan sonra basladi ve 4. aya kadar surmustu. Doktorum bi hap vermisti bulanti onlemek icin ama onu bile ictikten sonra cikartiyordum cok kotu midem bulanirdi benim bakalim simdiki nasil olacak. Bide doktorum mide bulantisinin bi nevi iyi oldugunu soylerdi bebek sana iyice tutunuyormus.

• Beğen
Reactions: gfr
Cnm ne kadar erken başlamış ya vücudun çok hassas demekki. Benim bulantim çok az biraz baş dönmem var. İştahım az bide. Senin kan tahlilin kaç cnm. Ay çabuk geçer bu günler inşallah. Huzurlu gebelikler yasariz
Erken başlayıp erken mi biter acaba :) inşallah ya şu günleri atlatalım da

• Beğen
Reactions: GCA
Kizlar sizlerde yogun akinti var mi bende pek yok yani cook az ara ara var normal mi cevsp yazarsaniz sevinirim
ben aksine en kuru dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekki
adanamerkez adanamerkez ozelden yazdim bilgileri
tamam canım :)
canim gececek elbette ilk gebeligimde bende sabahlari hic bisey yemedigim halde cikartirdim iki aydan sonra basladi ve 4. aya kadar surmustu. Doktorum bi hap vermisti bulanti onlemek icin ama onu bile ictikten sonra cikartiyordum cok kotu midem bulanirdi benim bakalim simdiki nasil olacak. Bide doktorum mide bulantisinin bi nevi iyi oldugunu soylerdi bebek sana iyice tutunuyormus.

benimde bugün hafif hafif var sanki ve kolumu kaldırcak halim yok :KK43:

X